Ptica trkacica Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Razgledam po zamrzivaču i vidim dve kutije Dukalea. Zgrabim sva srećna, kad ono nije sladoled unutra Morala sam da se utešim Plazma kockom. Nije loš, ali niko, niko, kao Dukale. 1
Ratamahatta Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Pojo juce onaj mango/limun, lep je ali ste me previse napalili ovde Da ima maline umesto visanja bio bi 10/10 Hteo danas da kupim onaj s tiramisuom, espresom i kojecime, ali nema
Ratamahatta Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Pa dobro, volem ja to ionako Bolji je od Quattroa i Alome za klasu, to je narod u pravu
kud u maglu Simoviću Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 1 hour ago, Plajvi said: Hteo danas da kupim onaj s tiramisuom, espresom i kojecime, ali nema belom čokoladom mozak misli vanila, a ono cvrc bolji je voćni 2
Zli Gli Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 King majestic, vrlo dobar odlicanSent from my M2012K11G using Tapatalk
zorglub Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 Probao Ducale, ništa posebno. Tek tek nešto bolji od Frikoma. 2
Vapad Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 1 hour ago, zorglub said: Probao Ducale, ništa posebno. Tek tek nešto bolji od Frikoma. Je, ali... na primer, ono njihovo malo pakovanje bilo 350din a dva kinga su 320din... mislim i dalje sam pojeo za dva dana, ali sam mnogo srećniji (i deblji :() Frikom je preskup za svoj kvalitet, jesu i ostali sladoledi poskupeli ali ovo postaje smešno, četiri sladoleda 640 dinara... 1
mlatko Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 Kod mene blolizu preduzeća kilo artigianale 13,40€Pljačka supermarketa od 5-6 evra za pola kile šećera, vode i (voćne) arome ne prolazi višeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zli Gli Posted August 30, 2022 Posted August 30, 2022 U Lidlu onaj Gelatelli strawberry crisp, za 75 dindzi fantasticanSent from my M2012K11G using Tapatalk
Filozof manijak Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 On 30.8.2022. at 12:32, zorglub said: Probao Ducale, ništa posebno. Tek tek nešto bolji od Frikoma. Hteo sam i ja ovo da napišem, ali sam se bojao da me ne linčuju Ducale-svedoci. 1 1
Ratamahatta Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 (edited) 23 hours ago, Vapad said: Frikom je preskup za svoj kvalitet, jesu i ostali sladoledi poskupeli ali ovo postaje smešno, četiri sladoleda 640 dinara... U Lindi ima ona imitacija Kinga s bademima (Gelatelli almond) mislim da je 380 dinara 6 komada, jebe keve za te pare Ako sam se s toga skinuo, ni pajda se ne bojim Edited August 31, 2022 by Plajvi 1 1
Popular Post slepa živana Posted August 31, 2022 Popular Post Posted August 31, 2022 9 hours ago, Filozof manijak said: Hteo sam i ja ovo da napišem, ali sam se bojao da me ne linčuju Ducale-svedoci. ja kupila pre par dana kad sam se skrljala, da se častim da ne potonem u tešku potištenost, setim se da ga forumaši hvale... nije bio veliki izbor pa sam kupila neki čokolada, straćatela, nešto nešto i krema epanjola... jedno od ova druga dva ima ukus babine užegle pomade, a preliveno je sirupom od bugarske ruže... bože dragi, pa zar s ovim da kršim dijetu a lepo se sećam pre 100 godina, pisalo na forumu da se pojavio neki mohito ili tako nešto po koktelima, i naravno kupim, ubeđena da je nešto prelepo. e to je bilo gore i od užegle kreme. ovaj topik ide na ignor! 1 9
makondo Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Prvi zakon dijetologije Kad se krši dijeta, krši se sa Ben i Jerry's i sl.da boli i novčanik a i dušu jer nabiješ još veće dupe sebi. Neiskusno @slepa živana 2
Mil@n Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Svi vi što vam ne valja dukale ili je "onako", možete slobodno umesto frikoma staviti malo vode u usta i zamisliti okus po opredeljenju, za bolje niste, jeretičari! 2
Recommended Posts