Mil@n Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 (edited) 1 hour ago, Ptica trkacica said: Praviću se da ne vidm ovaj post. Virim kroz trepavice, za sopstveno dobro. Dosta je mi je jedna navlakuša od tebe Ovaj je baš onako, jak... Ja volim te kafene ukuse /iako ne pijem kafu /, ovaj je baš intenzivan, možda i više nego što treba, ima lepu čokoladu unutra (ja sam pak vanila čovek, al je ovaj bio na akciji ) Barattolino ima straćatelu i karamelu koji su baš baš dobri. 58 minutes ago, napadaj said: Barattolino nisam video u Maksiju, ali Dukale jesam i upravo jedem neki sa kafom, čokoladom, vanilom i ne znam čime još. Odličan sladoled, punog ukusa, nema osećaja veštačkih ukusa i leda kao glupi Frikom. Exactly. Dupe glava u odnosu na Frikom. Edited August 2, 2022 by Mil@n
mlatko Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 bratolinotm od pistaća je Bratko baš ispušta ove godine neke nove kombinacije uz fine popuste, preporuka i od mene. Imam u frizu 2 bašInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
makeitup Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Za nekoga ko je živeo na Frikomu (i mrzeo ga) ova tema je pravi spas. Budala i ne gleda druge sladolede, samo Frikom pa Frikom
Zli Gli Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Ovaj King pina colada, vrh jbtSent from my M2012K11G using Tapatalk
napadaj Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Uzeo danas Haagen Dazs cheesecake Nije loše, al očekivao sam više za 720 dinara
*edited by mod Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Poslastičarnica iz Maršala Birjuzova krenula na all in. Sladoled od manastirske rakije, drenjina uz stare ukuse kao što su ajvar, pirotski kačkavalj, peglana kobasica i od raznih vina 2 1
napadaj Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 (edited) Koja je tačna adresa i kako se zove lokal? Edited August 4, 2022 by napadaj
msv Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Tako se zove, Poslastičarnica https://www.facebook.com/poslasticarnica.gelato.patisserie.coffee/ 1
morgana Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 1 hour ago, *edited by mod said: Poslastičarnica iz Maršala Birjuzova krenula na all in. Sladoled od manastirske rakije, drenjina uz stare ukuse kao što su ajvar, pirotski kačkavalj, peglana kobasica i od raznih vina bas jutros sam tamo jela drenjinu i mak, svidjaju mi se oba ukusa mada je drenjina preslatka nisam zatekla kobaju i kackavalj, znaci moram ponovo da idem 1
*edited by mod Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Imaju čudnu postavku. Pola ukusa im je na onom šalteru spolja, a za drugu polovinu mora da se uđe unutra. 1
beyoncé Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 13 hours ago, *edited by mod said: Poslastičarnica iz Maršala Birjuzova krenula na all in. Sladoled od manastirske rakije, drenjina uz stare ukuse kao što su ajvar, pirotski kačkavalj, peglana kobasica i od raznih vina stvarno ima ovo?? a prolazim stalno pored i nije me mamilo da uđem. jesu ti sladoledi slani ili slatki? ništa mi nije jasno. moram da probam!
*edited by mod Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 Slatki su. Doduše nisam probao Ajvar i kobasicu. Ostali su slatki a u manastirskoj rakiji (mislim da je Kovilj) se baš oseća alkohol. 1 1
beyoncé Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 (edited) probala sam upravo ajvar i kačkavalj i slani su ovaj sa sirom mi se baš svideo, ali nisam znala s čim da ga ukombinujem. na kraju su mi dali limun greškom umesto dinje koju sam tražila i bio je totalno bezveze, i krem od pistaća koji je vrlo dobar i maltene istog ukusa i konzistencije kao bratolinov. kugle su male a nejeftine, nisam radoznala da isprobavam dalje. ed. kačkavalj je slatko-slan Edited August 5, 2022 by beyoncé
Recommended Posts