Jump to content
IGNORED

Sladoled

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Ptica trkacica said:

Praviću se da ne vidm ovaj post. Virim kroz trepavice, za sopstveno dobro.

Dosta je mi je jedna navlakuša od tebe :D

Ovaj je baš onako, jak... Ja volim te kafene ukuse /iako ne pijem kafu :blink:/, ovaj je baš intenzivan, možda i više nego što treba, ima lepu čokoladu unutra (ja sam pak vanila čovek, al je ovaj bio na akciji :D) Barattolino ima straćatelu i karamelu koji su baš baš dobri. 

58 minutes ago, napadaj said:

Barattolino nisam video u Maksiju, ali Dukale jesam i upravo jedem neki sa kafom, čokoladom, vanilom i ne znam čime još. Odličan sladoled, punog ukusa, nema osećaja veštačkih ukusa i leda kao glupi Frikom.

Exactly. Dupe glava u odnosu na Frikom. 

Edited by Mil@n
Posted
bratolinotm od pistaća je :wub:
Bratko baš ispušta ove godine neke nove kombinacije uz fine popuste, preporuka i od mene. Imam u frizu 2 baš48ddbe8190b4cb3db89d0c2132c1a7be.jpg

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• +1 1
Posted

Za nekoga ko je živeo na Frikomu (i mrzeo ga) ova tema je pravi spas. Budala i ne gleda druge sladolede, samo Frikom pa Frikom :puke:

Posted

Ovaj King pina colada, vrh jbt

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Posted

Uzeo danas Haagen Dazs cheesecake

Nije loše, al očekivao sam više za 720 dinara

Posted

Uzmi slanu karamelu ili belgijsku čokoladu :wub:

Posted

Poslastičarnica iz Maršala Birjuzova krenula na all in. Sladoled od manastirske rakije, drenjina uz stare ukuse kao što su ajvar, pirotski kačkavalj, peglana kobasica i od raznih vina 

• Haha 2
  • Hvala 1
Posted (edited)

:lolol:

Koja je tačna adresa i kako se zove lokal?

Edited by napadaj
Posted
1 hour ago, *edited by mod said:

Poslastičarnica iz Maršala Birjuzova krenula na all in. Sladoled od manastirske rakije, drenjina uz stare ukuse kao što su ajvar, pirotski kačkavalj, peglana kobasica i od raznih vina 

bas jutros sam tamo jela drenjinu i mak, svidjaju mi se oba ukusa mada je drenjina preslatka

nisam zatekla kobaju i kackavalj, znaci moram ponovo da idem

• +1 1
Posted

Imaju čudnu postavku. Pola ukusa im je na onom šalteru spolja, a za drugu polovinu mora da se uđe unutra.

• Hvala 1
Posted
13 hours ago, *edited by mod said:

stvarno ima ovo?? a prolazim stalno pored i nije me mamilo da uđem. jesu ti sladoledi slani ili slatki? ništa mi nije jasno. moram da probam! 

Posted

Slatki su. Doduše nisam probao Ajvar i kobasicu. Ostali su slatki a u manastirskoj rakiji (mislim da je Kovilj) se baš oseća alkohol.

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

probala sam upravo ajvar i kačkavalj i slani su :D ovaj sa sirom mi se baš svideo, ali nisam znala s čim da ga ukombinujem.

na kraju su mi dali limun greškom umesto dinje koju sam tražila i bio je totalno bezveze, i krem od pistaća koji je vrlo dobar i maltene istog ukusa i konzistencije kao bratolinov. 

kugle su male a nejeftine, nisam  radoznala da isprobavam dalje.

ed. kačkavalj je slatko-slan

Edited by beyoncé