June 13, 20222 yr 16 minutes ago, napadaj said: Dabogda propali kad su ukinuli Bolero, 20 godina nema takvog sladoleda. Bolero je odavno postao Macho. Dobar je onaj s pistaćima, kao i onaj standardni od čokolade.
June 13, 20222 yr 22 minutes ago, napadaj said: Dabogda propali kad su ukinuli Bolero, 20 godina nema takvog sladoleda. https://www.peticije.online/da_se_vrati_bolero_sladoled_u_frikom_friider
June 13, 20222 yr 4 minutes ago, Ptica trkacica said: Volim sve Videh da su ti veliki na akciji u Maksiju. Baš ću da svratim. I ja posle posla.
June 13, 20222 yr 28 minutes ago, Ptica trkacica said: Bolero je odavno postao Macho. Dobar je onaj s pistaćima, kao i onaj standardni od čokolade. Ma znam, ali to je komedija i Mačo nije ni prineti Boleru.
June 14, 20222 yr 20 hours ago, Mil@n said: Pa ako porediš porodične, uzmi Frikom quattro i npr Dukale u Maksiju manje više isto pakovaje, ista cena, 10 puta kvalitetniji sladoled Dukale. To na temu "koliko para toliko muzike"... Ducale je trenutno i jeftiniji, snižen za 100 din. do 21. 6.
June 30, 20222 yr Meni je Ducale bio otkrovenje pre par godina. Ali skoro sada sam jeo čokoladni i nešto mi je bio samo šećer. Ali i dalje bolji od Frikom kvatra koji je otprilike obojena voda. Iz te iste kategorije Aloma 4 reasons što je bio skoro u Maksiju na sniženju mi je baš legao. Smazao sam (skoro sam) 3 kutije za nedelju dana.
July 18, 20222 yr bio u crnoj ovci posle stotm godina ono je sinonim za sladolednu osrednjost king malina cake kida uzduž i popreko sve one njihove
July 19, 20222 yr pre neko veče sam pojela kuglu čokolade kod pelivana. u tom sladoledu još živi jugoslavija u svom najzaostalijem obliku.
July 19, 20222 yr Ja danas samo lokalno i egzotično. Kugla Tamjanike, kugla šljivovice i kugla drenjine.
July 26, 20222 yr On 28.6.2022. at 17:43, Ptica trkacica said: Samo da se zahvalim @Mil@n za preporuku. Ovaj sladoled je fan, fan, fantastičan. upravo ga obrstio. bolji od svih koje sam probao poslednjih dana diljem srbije hvala za preporuku
August 2, 20222 yr @Mil@n tebe krivim što sam se navadila na: Mora da stavljaju neku drogu unutra, nema drugog objašnjenja, ne bih ja inače, ja sam 1 karakter