Frank Pembleton Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 ovo je boljeHmmm moguće... Samo pitanje da li je trajnije...Vodu sipaš u "postolje"? ... Shiit has hit the fan...
Jumanji Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 kupi na pijaci lavaca krema e gusto, 250g 300 dinara. ukusna. Kupila danas kod "Madjara", upravo popila prvu, svidja mi se. Kod mene je 350 din
darling Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 ajm gled. meni je u pocetku bila dobra, a sad je volim. ispraksirala sam se s doziranjem, kuvanjem (vrela voda u rezervoar, otklopljena kafetiijera i ostali trikovi). do potpune automatizacije mene u masinu za savrseni espreso ostalo mi jos da naucim da ulijem u soljicu bez prolivanja i zalivanja. to mi je najteze.
nisam ja Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Moram šmeknuti te lavace na pijageru al mi se ne čini da mogu ići po tim cenama. Sacam u nekom turističkom marketu kod terminija platio neku lavacu oro 4.5 evra. A taman mi ponestaje neke dm veganske kave što na popustu beše.
darling Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 kupila sam prosle nedelje za 350 dinara na kalenicu u pojedinacnom plavo crvenom pakovanju, a one u srebrnom, sto su 4 cigle u kilogramu, te su po 400. ista kafa, drugo pakovanje. osim krema i gusto te plavo crvene, ima i krema i gusto forte, narandzasto crna. tu cu sledecu.
ivy Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Otkrila sam da u onom Korpa fensi-smensi marketu/deli/koncept/ovo/ono restoranu/marketu na Bul. Evrope u NS-u diluju Mehmet Efendi kafu koju su onomad banacanin i jos po neko hajpovali onoliko
ivy Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 a jel?..nemam pojma,ne obilazim markete..super info iako ne pijem kafu mozda kupim da mama proba
francuski sobar Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 E neko jutro prolazim knez mihajlovom vidim radi bašta u starbaksu a nije ni gužva aj da čekiram. Oduševim se vidim one male debele američke palačinke, ja to nekad kući improvizujem uzmem i neku moku da probam ali avaj. Palačinak probam zalogaj em pretopljen nekim karamelom em nikakav, kafu isto jedan srk samo, s gnušanjem sve odgurnem, demonstrativno ustanem odem. Gosti u bašti neki belosvetski hipsteraj samo postiđeno oboriše poglede. Mada kafa možda i nije toliko loša bila, više sam onako da potenciram prezir prema onom pankejku al da je sveeukupno sranje realno jeste.
nisam ja Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Nije li tamo sve po difoltu surovo zašećereno?
francuski sobar Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Kukuruzno zasirupljeno pre bih reko. Kapiram da se može i na to navući, meni definitivno ne leži.
ivy Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 @francuski sobar vidim po netu da imaju i neke keto opcije..mozda treba naglasiti bez secera/zasladjivaca/sirupa..jer po defoltu sipaju misim nemam pojma,pretpostavljam..
Recommended Posts