Jump to content
IGNORED

Kafa

dig_chohano

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

portugalci bese imaju nesto slicno bolje, sa cokoladnim soljicama?namerio se na ovu kafu, kazu da je mamojebna, moram je kupim sledeci putbusque2.jpg

• 1 month later...
Posted

imam kocnicu kad je u pitanju starbucks, tesko to moze biti dobro kao i njihov parnjak ovde costamiskocofee

Posted

Ko voli filter kafu njihovom će se oduševiti. Ostalo je ozbiljan buljson.

Posted
imam kocnicu kad je u pitanju starbucks, tesko to moze biti dobro kao i njihov parnjak ovde costamiskocofee
A i uzeli su tim Sijetlu.
Posted
A i uzeli su tim Sijetlu.
Sad si namerno sijetl spomenuo da me iznerviras
Ko voli filter kafu njihovom će se oduševiti. Ostalo je ozbiljan buljson.
Ja volim filter ali njihova je bljuvotina kao i sve...
  • 3 weeks later...
Posted

dobila onaj neskrups aparat za kafu i sad ja tu nista ne razumem. iako sve radim ko babun po slikama na kutiji, svaka kapsula koju sam do sad probala mi dala slabu vodenastu kafu, bilo da je ristreto, lungo, barista (wtf?). jedino sto pena od mleka ispadne kul, al to znam da je zato sto je prasak.jel nekad ispadne makar pristojni espreso tako ili da cuvam za goste samo?

Posted
dobila onaj neskrups aparat za kafu i sad ja tu nista ne razumem. iako sve radim ko babun po slikama na kutiji, svaka kapsula koju sam do sad probala mi dala slabu vodenastu kafu, bilo da je ristreto, lungo, barista (wtf?). jedino sto pena od mleka ispadne kul, al to znam da je zato sto je prasak.jel nekad ispadne makar pristojni espreso tako ili da cuvam za goste samo?
ti nesto pogresno radis, aparat je odlican.
Posted

uvalili ti neki tjorak od masine, bre ovi iz banke u mom centru sluze nespresso, ja malomalo nesto kao imam da pitam. kakva crna vodica.

Posted

mozda lose stavljas kapsulu pa je ne izbusi dobro. bude tako vodenasta kad se kapsula lose stavi.

Posted

uf, pa kako lose, ima samo jedna rupa gde moze da se stavi :Dpricam o onom malom, kucnom, sto ima i na benzinskoj pumpi da se kupi, jel na taj mislite i vi?