Zverilla Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 portugalci bese imaju nesto slicno bolje, sa cokoladnim soljicama?namerio se na ovu kafu, kazu da je mamojebna, moram je kupim sledeci put
Frank Pembleton Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 imam kocnicu kad je u pitanju starbucks, tesko to moze biti dobro kao i njihov parnjak ovde costamiskocofee
dig_chohano Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Ko voli filter kafu njihovom će se oduševiti. Ostalo je ozbiljan buljson.
zorglub Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 imam kocnicu kad je u pitanju starbucks, tesko to moze biti dobro kao i njihov parnjak ovde costamiskocofeeA i uzeli su tim Sijetlu.
Frank Pembleton Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 A i uzeli su tim Sijetlu.Sad si namerno sijetl spomenuo da me iznervirasKo voli filter kafu njihovom će se oduševiti. Ostalo je ozbiljan buljson.Ja volim filter ali njihova je bljuvotina kao i sve...
luba Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 dobila onaj neskrups aparat za kafu i sad ja tu nista ne razumem. iako sve radim ko babun po slikama na kutiji, svaka kapsula koju sam do sad probala mi dala slabu vodenastu kafu, bilo da je ristreto, lungo, barista (wtf?). jedino sto pena od mleka ispadne kul, al to znam da je zato sto je prasak.jel nekad ispadne makar pristojni espreso tako ili da cuvam za goste samo?
Кристофер Лумумбо Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 dobila onaj neskrups aparat za kafu i sad ja tu nista ne razumem. iako sve radim ko babun po slikama na kutiji, svaka kapsula koju sam do sad probala mi dala slabu vodenastu kafu, bilo da je ristreto, lungo, barista (wtf?). jedino sto pena od mleka ispadne kul, al to znam da je zato sto je prasak.jel nekad ispadne makar pristojni espreso tako ili da cuvam za goste samo?ti nesto pogresno radis, aparat je odlican.
Lancia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 uvalili ti neki tjorak od masine, bre ovi iz banke u mom centru sluze nespresso, ja malomalo nesto kao imam da pitam. kakva crna vodica.
Кристофер Лумумбо Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 mozda lose stavljas kapsulu pa je ne izbusi dobro. bude tako vodenasta kad se kapsula lose stavi.
luba Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 uf, pa kako lose, ima samo jedna rupa gde moze da se stavi :Dpricam o onom malom, kucnom, sto ima i na benzinskoj pumpi da se kupi, jel na taj mislite i vi?
Recommended Posts