Zverilla Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 koja je razlika izmedju "turske kafe" i espreso kafe(ne kada se skuva :) )kafa je kafa (po ceni bih rekao da u ovoj turskoj nahvaljenoj ima dosta arabike), nivo pecenja je stvar ukusa. sta jos ostaje od kriterijuma... krupnoca mlevenja?ili razlika u ukusu napitka koji se dobije od tih kafa potice jedino iz nacina pripreme?
assück Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 najfinije mlevena kafa je za tursku kafu. cini mi se da je sledece po finoci za espresso, pa zatim za filter kafu
assück Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 može li da se skuva turska kafa sa kiselom vodom? jel probao neko?
pere urban x Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 moze. sacekaj pet minuta da ugljen dioksid odleprsa.
ToniAdams Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 blow me mekonogi. plasis se trunke ugljendioksida.
assück Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 nisam. samo kapavac i sakagiju.miriše na užas, ukusa je onih recycle kafa što spremaju tetkice po bolnicama
ToniAdams Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 pa to je garant jer koristis onu najjeftiniju kafu :(
assück Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 doncafe stronga čuj neću valda mehmeta da koristim za ove alhemičarske opite?
ordi Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 oo, pa jebo ga tita, ako je nestalo vode, nisu se valjda i radnje zatvorile! kupi neku najjeftiniju flasicu, galu mozes, i skuvaj si postenu kaficu. ili te sram da izlazis tako smrduckav?
assück Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 oo, pa jebo ga tita, ako je nestalo vode, nisu se valjda i radnje zatvorile! kupi neku najjeftiniju flasicu, galu mozes, i skuvaj si postenu kaficu. ili te sram da izlazis tako smrduckav? ma već sam jednom silazio do podruma da vidim vocap sa vodom. zaista me mrzi da ponovo idem dole pa napolje pa gore. <_<
Recommended Posts