Jump to content
IGNORED

Kafa

dig_chohano

Recommended Posts

Posted

koja je razlika izmedju "turske kafe" i espreso kafe(ne kada se skuva :) )kafa je kafa (po ceni bih rekao da u ovoj turskoj nahvaljenoj ima dosta arabike), nivo pecenja je stvar ukusa. sta jos ostaje od kriterijuma... krupnoca mlevenja?ili razlika u ukusu napitka koji se dobije od tih kafa potice jedino iz nacina pripreme?

Posted

najfinije mlevena kafa je za tursku kafu. cini mi se da je sledece po finoci za espresso, pa zatim za filter kafu

• 7 months later...
Posted

može li da se skuva turska kafa sa kiselom vodom? jel probao neko?

Posted

moze. sacekaj pet minuta da ugljen dioksid odleprsa.

Posted

moze naravno. neces osetiti bitnu razliku.

Posted

zlobni patuljku baštenske provenijencije

Posted

blow me mekonogi. plasis se trunke ugljendioksida.

Posted

pricaj kako je bilo. jesi dobio sidu?

Posted

nisam. samo kapavac i sakagiju.miriše na užas, ukusa je onih recycle kafa što spremaju tetkice po bolnicama

Posted

pa to je garant jer koristis onu najjeftiniju kafu :(

Posted

doncafe stronga čuj neću valda mehmeta da koristim za ove alhemičarske opite?

Posted

oo, pa jebo ga tita, ako je nestalo vode, nisu se valjda i radnje zatvorile! kupi neku najjeftiniju flasicu, galu mozes, i skuvaj si postenu kaficu. ili te sram da izlazis tako smrduckav? :mellow:

Posted
oo, pa jebo ga tita, ako je nestalo vode, nisu se valjda i radnje zatvorile! kupi neku najjeftiniju flasicu, galu mozes, i skuvaj si postenu kaficu. ili te sram da izlazis tako smrduckav? :mellow:
ma već sam jednom silazio do podruma da vidim vocap sa vodom. zaista me mrzi da ponovo idem dole pa napolje pa gore. <_<