Jump to content

Featured Replies

koja je razlika izmedju "turske kafe" i espreso kafe(ne kada se skuva :) )kafa je kafa (po ceni bih rekao da u ovoj turskoj nahvaljenoj ima dosta arabike), nivo pecenja je stvar ukusa. sta jos ostaje od kriterijuma... krupnoca mlevenja?ili razlika u ukusu napitka koji se dobije od tih kafa potice jedino iz nacina pripreme?

najfinije mlevena kafa je za tursku kafu. cini mi se da je sledece po finoci za espresso, pa zatim za filter kafu

• 7 months later...

može li da se skuva turska kafa sa kiselom vodom? jel probao neko?

moze. sacekaj pet minuta da ugljen dioksid odleprsa.

biće slana kafa

moze naravno. neces osetiti bitnu razliku.

zlobni patuljku baštenske provenijencije

blow me mekonogi. plasis se trunke ugljendioksida.

pricaj kako je bilo. jesi dobio sidu?

nisam. samo kapavac i sakagiju.miriše na užas, ukusa je onih recycle kafa što spremaju tetkice po bolnicama

pa to je garant jer koristis onu najjeftiniju kafu :(

doncafe stronga čuj neću valda mehmeta da koristim za ove alhemičarske opite?

oo, pa jebo ga tita, ako je nestalo vode, nisu se valjda i radnje zatvorile! kupi neku najjeftiniju flasicu, galu mozes, i skuvaj si postenu kaficu. ili te sram da izlazis tako smrduckav? :mellow:

oo, pa jebo ga tita, ako je nestalo vode, nisu se valjda i radnje zatvorile! kupi neku najjeftiniju flasicu, galu mozes, i skuvaj si postenu kaficu. ili te sram da izlazis tako smrduckav? :mellow:
ma već sam jednom silazio do podruma da vidim vocap sa vodom. zaista me mrzi da ponovo idem dole pa napolje pa gore. <_<