dragance Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 2 minutes ago, Amelija said: ni u Dablinu i Helsinkiju E da, Dablin! Aerodrom je užas, a gužve na pretresu i bez vadjenja laptopa su nesnosne. Zato je Belfast City George Best super. Za minut sve prodješ.
jms_uk Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 To je sve dosta relativno i moze da zavisi puno od doba dana, dana u nedelji, broja letova, putnika i ostalo. Ne samo za DUB, nego generalno.
Peter Fan Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 14 hours ago, Ros said: u minhenu se ne mora vaditi laptop ne mora ni nigdje u Americi Spoiler ako se registrujes za tzv. TSA Pre Check program 2
jms_uk Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 8 hours ago, Peter Fan said: ne mora ni nigdje u Americi Hide contents ako se registrujes za tzv. TSA Pre Check program Ali i to samo ako je i aviokomoanija registrovana.
Popular Post msv Posted October 3, 2023 Popular Post Posted October 3, 2023 Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 10
Amelija Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 On 1. 10. 2023. at 11:46, dragance said: E da, Dablin! Aerodrom je užas, a gužve na pretresu i bez vadjenja laptopa su nesnosne. na terminalu 2 nikad nisam imala problema, ali čula sam da je terminal 1 grozomoram
werbatim Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Jel neko skoro isao sa Ryan-om? Koliko su striktni sa onim njihovim (cudnim) dimenzijama kabinskog prtljaga (besplatnog)?
Djuro Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Zavisi od aerodroma. U Bp su striktni. nosi mekanu torbu. 1
x500 Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 AS obustavlja letove za TLV do kraja novembra. Moguce se promene u zavisnosti od bezbedonosne situacije.
Stela Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 On 4. 7. 2023. at 15:54, napadaj said: Nemam pojma, kolega je podneo zahteve za sve nas, pa nisam ni čitao na koje propise se pozvao. Dvojica su već dobila po oko 70.000 dinara, čini mi se, ali nekoliko nas i dalje čeka. Edit: Našao kako je formulisao. Hvala na ovoj formulaciji, koju sam letos iskoristila i juce stize mejl o odobrenju odstetnog zahteva, a danas uplata od AirSerbia. 1
Zli Gli Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Letim prvi put u zivotu u subotu ujutru, kratki odmor u Minhenu i mozda kasnije Svajcarskoj, ako resim da produzim. Drug je platio neke karte sa samo rancem bez prtljaga i poslao mi neke male dimenzije ranca, jel se WizzAir pridrzava toga ili moze malo da se prekrsi i ponese nesto vece?
jms_uk Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 13 minutes ago, Zli Gli said: Letim prvi put u zivotu u subotu ujutru, kratki odmor u Minhenu i mozda kasnije Svajcarskoj, ako resim da produzim. Drug je platio neke karte sa samo rancem bez prtljaga i poslao mi neke male dimenzije ranca, jel se WizzAir pridrzava toga ili moze malo da se prekrsi i ponese nesto vece? Nisam leteo njima za Memmingen, ali generalno zavisi od raspolozenja osoblja na gejtu. Koliko vece bi nosio? 40 x 30 x 20 cm moze da bude i manji kofer, ili osrednji ranac.
Zli Gli Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Ma nemam pojma, rekla mi jedna prijateljica da je bitno samo da nema tockice a da velicinu ne gledaju toliko. Ne treba mi ne znam sta ali obican ranac je bas mali, realno.
precog Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Pa, postoji solidna sansa da ce da ti traze doplatu ako je ranac, upadljivo, veci. Imas opciju wizz priority da uzmes pre leta, oko 80 eur tamo i nazad, sto ce da ti omoguci da poneses sa sobom jos jedan manji kofer sa tockicima ili osrednji ranac.
Recommended Posts