Jump to content
IGNORED

Aerodromi i letenje

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

air serbia danasnji let iz podgorice za beograd kasnio 5 sati i onda nas pokupio turski avion (koliko sam video bez oznaka) sa turskom posadom, nasim pilotom i catering (voda i noblice).  kaze stjuart da su trebali posle  leta za antaliju da se vrate kuci, ali su ih poslali da nas pokupe iz pg i dovezu za bg. 

nisam pratio sta se desava sa air serbia, nadam se da nije neki vel'ki picvajz jer imam veceras let za moskvu. moze kasnjenje do 3 sata, posle ulecem u jutarnju guzvu. 

WechatIMG5902.jpeg

Posted

Ovo je Rumunski avion. Pre dva meseca me dovezao iz Stokholma.

Posted
4 minutes ago, Delija67 said:

jes...ja sam mislio da je turski jer rekose da su bili u antaliji. nisam obratio paznju na boje Dan Air. 

Posted
4 hours ago, Braća Strugacki said:

ja sam najebao na pasoškoj kontroli, ako si video nekog matorog lika koji šutira kofere i koga privodi policija onda si me upoznao

ispizdeo sam najviše zbog broja otvorenih šaltera (50%) i potpunog odsustva ventilacije, a bilo nas je bar 500 tamo (i to ako broji onaj što broji i demonstrante)

To sad u povratku u BG? :ohmy:

Ne da te nisam video, nego nisam video ni gužvu na pasoškoj kontroli. Doduše bio sam 2.red u avionu pa sam na pasoše stigao u prvih 5 ljudi.

Pre mesec dana sam nastradao na povratku iz Ajndhovena - bukvalno je bio popunjen onaj hodnik u prilazu ka pasoškoj u dužini od oko 100m

Posted (edited)
2 hours ago, Delija67 said:

A mene je taj isti, komplet beli, YR-JUL , odvezao u Istanbul, 14.6.

Voda i Noblice, standardno.

Edited by Pegin
Posted

Junior je pre neki dan cekao skoro 10 sati u gejt zoni, jer su odlagali let sve za po sat-dva. Predali smo ga stjuradesi, mislim, pazili su ga tamo, ali svejedno, bas lose iskustvo.

• Tužno 3
Posted

Dobar je Dan Air, vozio me prosle nedelje.

1930D38B-A23C-4D2E-9127-CDE02A74E850.thumb.jpeg.2c9dfffb680156b3785fccfee8edb0c1.jpeg

tonem u san u sedistu pored i ovaj preklopni stocic padne, probudi me, nastavim, prolazi stjuardesa pa ga lupi nazad, trgne me iz sna :lolol:

• Haha 6
  • Tužno 1
Posted

Taksista na aerodromu trazio (i dobio) 1000 dinara preko cijene vaucera jer “imate puno stvari”. On vozi karavan i sve su stvari stale u prtljaznik. Povrh svega jos bio bezobrazan i nadrkan.
Pitam lika koji prodaje vaucere da li taksista ima pravo da naplati preko cijene vaucera, kaze u principu ne, ali ako imate baas puno stvari oooonda… 

Drumski razbojnici im nisu ravni.

• +1 3
  • Hvala 1
  • Tužno 1
Posted

kakvo je danas stanje? sutra letim nazad za Minhen sa Luftikom. Imam samo ručni prtljag. Da krećem polako? 

Posted

sve ok dnas, stigao jutros iz pariza nije bilo nikakvih problema

Posted

Da, juče je bilo sve u redu.

Posted (edited)

napokon kuci posle  preko meseca smucanja 

Moscow Sheremetyevo terminal C,  departures

IMG20230628173447.jpg

IMG20230628172000.jpg

Edited by banecare1
  • +1 4
Posted

Dis is džouk, bre. 

Sjedimo na PMI 4 sata od kako je trebao biti boarding bez ijedne zvanične informacije od Air Serbia. Dovijam se preko aerodromskog sajta i Flight Radara da saznam da su imali aborted take off i da moraju zamijeniti letelicu, tako da ce kašnjenje biti preko 7 sati, ako leta uopšte i bude. Nikad više sa ovim amaterima. 

• Tužno 1
Posted
Dis is džouk, bre. 

Sjedimo na PMI 4 sata od kako je trebao biti boarding bez ijedne zvanične informacije od Air Serbia. Dovijam se preko aerodromskog sajta i Flight Radara da saznam da su imali aborted take off i da moraju zamijeniti letelicu, tako da ce kašnjenje biti preko 7 sati, ako leta uopšte i bude. Nikad više sa ovim amaterima. 

Za gde?

....shiit has hit the fan.
Posted
15 minutes ago, Frank Pembleton said:

Za gde?

....shiit has hit the fan.

Za Beograd, iz Palma de Majorke (PMI).