Profesionalac Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 (edited) On 24. 6. 2023. at 16:57, Azdaja said: Kakvo je stanje na aerodromu za taxi? Ako znate nekoga ko bi vozio nek se javi na dm. Mrzi me da se natezem tamo... A ne znam šta su promenili(opet) Ja sam poslednjih X puta pri doletanju zvao taxi sa lica mesta, onaj telefonski operater ti kaže gde je mesto za kupljenje i dolazi ti regularan taxi. Svaki put sam za 5 min rešavao to pitanje. Jeste malo skuplje od vaučera ali izbegavaš jurenje i komunikaciju sa taksistima i "taksistima". Što je moj i generalni savet za taxi usluge, osim ako ne gori - ne zaustavljam "na kvaku" nego zvanje/aplikacija. Pink ima solidnu app. Edited June 25, 2023 by Profesionalac 2
Stela Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 Ja sam pre dva dana zvala Pink taxi, operaterka je naznacila gde tacno da cekam i dosao je za 3 minuta. Ranije sam koristila i te sa vaucerima, vidim da ima salter za njih.
vladavsnarod Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Ima li promena u odnosu na ovo stanje, zna li se? Niko se ne javlja na telefone...
Frank Pembleton Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Jbm mu sve ovo stvarno nije normalno!I što je najgore ovo je izgleda do Vansija ne do avio kompanija.....shiit has hit the fan. 1
x500 Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 AB ima strukturni problem, bivsa drzavna firma, sa velikim brojem zaposlenih i manjkom radnika. Morace malo da se potrude da angazuju (i dobrano plate) dodatne radnike. Onda od jeseni da otpuste dzabalebarose i kadrove po raznim pariskim linijama.
Frank Pembleton Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 AB ima strukturni problem, bivsa drzavna firma, sa velikim brojem zaposlenih i manjkom radnika. Morace malo da se potrude da angazuju (i dobrano plate) dodatne radnike. Onda od jeseni da otpuste dzabalebarose i kadrove po raznim pariskim linijama. Ovo je već ozbiljno blamiranje.Ali mpgu da zamislim koliko je to koruptivna kombina kad se ne reaguje.....shiit has hit the fan. 2
I*m with the pilots Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Ovaj snimak gore... Hvata me jeza kad pomislim na povratak iz Beograda sa decom krajem jula, već mislim da idemo samo sa rancevima da ne bismo morali da čekamo na aerodromu da predamo kofer 2
bags Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 9 minutes ago, I*m with the pilots said: već mislim da idemo samo sa rancevima da ne bismo morali da čekamo na aerodromu da predamo kofer Ja sam odavno presao sa klincima na taj sistem. Svako vuce svoj kofer. 2 2 1
radisa Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Ja sledeći četvrtak idem za Bukrešt u 00:40, nadam se da je noću bar malo manji problem... 1
banecare1 Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 12 minutes ago, bags said: Ja sam odavno presao sa klincima na taj sistem. Svako vuce svoj kofer. moji vuku po 2 minimum. mama im mnogo voli shopping 1 2
Profesionalac Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 (edited) 3 hours ago, vladavsnarod said: Ima li promena u odnosu na ovo stanje, zna li se? Niko se ne javlja na telefone... Ovaj Ivica je bio na mom letu Naravno, nisu sve informacije baš najtačnije. Let do tamo je isto išao preko litvanaca - Klasjet. Let je kasnio oko 5 sati, tako da ovih 8 sati može da računa samo i sa dolaskom na aerodrom 3 sata ranije. Bez interneta - tačno je da nije bilo moguće da se zakači na free wi-fi aerodromski sa srpskim brojem - ali zaista ne smatram internet osnovnim ljudskim pravom. Slažem se da je glupo da ga nema i planirao sam i sam da pošaljem neki mail aerodromu - ali naglašavati i stavljati u ravan sa nedostatkom vode je . Opet i za vodu je totalna budalaština - nije oduzimana nigde na aerodromu, radili su celu noć i Free shop-ovi i kafići, postoji i aparat sa sokovima, vodama i grickalicama pored gejta, čak je bio i organizovan punkt na kome su Turci, za putnike kojima su odloženi letovi, delili sendviče i sok/vodu, i sve to da je propustio mogao je u normalnom toaletu da se spasi od umiranja od žeđi. Snimak je tačan, na stotine kofera se nalazi oko traka za kupljenje prtljaga - uglavnom datumi 23. i 24 (snimak je od rane noći/jutra 24. na 25.) - Sreća u nesreći je da smo sa tim kašnjenjem bili jedini dolazni let - ne znam kako kupljenje prtljaga izgleda u špicu kada dole ima ljudi sa 4-5 letova Ovaj snimak na baggage drop off-a čak pokazuje izvestan napredak i uvođenje reda u odnosu na prošli vikend - kada je ceo ovaj hodnik bio zauzet ljudima sa jedne destinacije, a mi ostali smo morali da se provlačimo uza zid. Nije ni to neki doom - ako su dva leta npr. Antalija u istom trenutku poleću - to je cirka 350 ljudi na 2-4 trake za ostavljanje prtljaga koje agencije zovu na sastanak za podelu turističkih vaučera i manje više dolaze u isto vreme. Katastrofe su red za pasošku kontrolu koji ide do ivice stepeništa i onda ljudi koji idu pokretnim stepenicama bukvalno naleću na kraj reda, i nemaju mogućnost izbegavanja sudara.. Edited June 26, 2023 by Profesionalac
Frank Pembleton Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 https://tangosix.rs/2023/24/06/poslednja-vest-er-srbija-pre-sezone-smo-rekli-nikoli-tesli-plan-ekspanzije-situacija-na-aerodromu-sve-vise-pocinje-da-izmice-kontroli/Er Srbija: „Pre sezone smo rekli „Nikoli Tesli“ plan ekspanzije, situacija na aerodromu sve više počinje da izmiče kontroli“....shiit has hit the fan.
I*m with the pilots Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 18 minutes ago, bags said: Ja sam odavno presao sa klincima na taj sistem. Svako vuce svoj kofer. Vi ste veliki, kod nas ni žabac nije dovoljno koncentrisan za to. Dok sam nosila bebu u nosiljci je bilo lakše, sad jurimo za njom. Zato u principu idemo sa što manje prtljaga, dakle samo dva velika ranca na leđima i cekiramo kofer kad idemo na odmor. Za Srbiju nam nije mnogo toga potrebno (imamo sve na dva mesta) ali uvek na kraju dovucem neke knjige i domaće radinosti odande pa je zbog toga dobro imati kofer.
Sestre Bronte Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 1 hour ago, Profesionalac said: Ovaj Ivica je bio na mom letu Naravno, nisu sve informacije baš najtačnije. Let do tamo je isto išao preko litvanaca - Klasjet. Let je kasnio oko 5 sati, tako da ovih 8 sati može da računa samo i sa dolaskom na aerodrom 3 sata ranije. Bez interneta - tačno je da nije bilo moguće da se zakači na free wi-fi aerodromski sa srpskim brojem - ali zaista ne smatram internet osnovnim ljudskim pravom. Slažem se da je glupo da ga nema i planirao sam i sam da pošaljem neki mail aerodromu - ali naglašavati i stavljati u ravan sa nedostatkom vode je . Opet i za vodu je totalna budalaština - nije oduzimana nigde na aerodromu, radili su celu noć i Free shop-ovi i kafići, postoji i aparat sa sokovima, vodama i grickalicama pored gejta, čak je bio i organizovan punkt na kome su Turci, za putnike kojima su odloženi letovi, delili sendviče i sok/vodu, i sve to da je propustio mogao je u normalnom toaletu da se spasi od umiranja od žeđi. Snimak je tačan, na stotine kofera se nalazi oko traka za kupljenje prtljaga - uglavnom datumi 23. i 24 (snimak je od rane noći/jutra 24. na 25.) - Sreća u nesreći je da smo sa tim kašnjenjem bili jedini dolazni let - ne znam kako kupljenje prtljaga izgleda u špicu kada dole ima ljudi sa 4-5 letova Ovaj snimak na baggage drop off-a čak pokazuje izvestan napredak i uvođenje reda u odnosu na prošli vikend - kada je ceo ovaj hodnik bio zauzet ljudima sa jedne destinacije, a mi ostali smo morali da se provlačimo uza zid. Nije ni to neki doom - ako su dva leta npr. Antalija u istom trenutku poleću - to je cirka 350 ljudi na 2-4 trake za ostavljanje prtljaga koje agencije zovu na sastanak za podelu turističkih vaučera i manje više dolaze u isto vreme. Katastrofe su red za pasošku kontrolu koji ide do ivice stepeništa i onda ljudi koji idu pokretnim stepenicama bukvalno naleću na kraj reda, i nemaju mogućnost izbegavanja sudara.. ja sam najebao na pasoškoj kontroli, ako si video nekog matorog lika koji šutira kofere i koga privodi policija onda si me upoznao ispizdeo sam najviše zbog broja otvorenih šaltera (50%) i potpunog odsustva ventilacije, a bilo nas je bar 500 tamo (i to ako broji onaj što broji i demonstrante) 1 2
Recommended Posts