Tresko Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 da li je društveno prihvatljivo popiti valijum/bensedin/slično u avionu? (da bi se lakše pregurao dugačak let i vremenska razlika) plus, da li hapse u Japanu ako ti pronađu tabletu-dve narečene supstance? Ih, pa to radi ogroman broj ljudi. Neki piju bendžose, neki popiju neko pićence. Inače, bilo gde da ideš nema problema sa lekovima, ako nosiš jednu-dve kutije sa sobom, i imaš recept lekara koji ti je prepisao da piješ iste.
Amelija Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 oh ma kutija je previše, ja mislila da ponesem tabletu-dve za svaki slučaj :) a recept, khm, ovaj inače od Amera sam čula da se dosta rabi neki Ambien, nemam pojma šta je to i da li ide na recept, a ionako meni nije opcija, nego sam po prirodi zainteresovana za sve i tako to sve u svemu mislim da ću poneti par tabletica, jednu (možda i dve, kad sam mnogo nervozna samo jedna ne pomaže, moram dve) da zgutam za tamo što je najbitnije, a druge dve ako mi i konfiskuju ili nešto nije prevelik problem i naravno, nikako zajedno s alkoholom
Amelija Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 pa kako drukčije da odspavam od 18h do 2h? :(
jms_uk Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 pa kako drukčije da odspavam od 18h do 2h? :( Pusti nesto super dosadno da gledas :D
vladavsnarod Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 http://www.dailymail.co.uk/travel/travel_news/article-3933864/World-s-best-airlines-revealed-New-Zealand-takes-gong-overall-service-Etihad-winning-best-class-cabin-Singapore-Airlines-ranks-No1-economy-seating.html
Azdaja Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Jujuju koja tuga od rejtinga i koliko pro ozijevsko britanska lista.
jms_uk Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Jujuju koja tuga od rejtinga i koliko pro ozijevsko britanska lista. Air New Zealand was honoured for the fourth year due to its in-flight innovations, financial performance and environmental leadership and commitment to a young fleet, according to the Australia-based website.
Azdaja Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Eto. Hvala na razjasnjenju. :) Što se tiče hobita moram da priznam da su mi za oko zapale njihove reklame posade body painta i naravno ona sa frodom i drugarima. Ali daaaaaleko od #1
jms_uk Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Eto. Hvala na razjasnjenju. :) Što se tiče hobita moram da priznam da su mi za oko zapale njihove reklame posade body painta i naravno ona sa frodom i drugarima. Ali daaaaaleko od #1 Dobro nisu jos i JetStar ubacili u tih prvih 10
dragance Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 (edited) Cekaj, sta fali Air NZ??? Edit: kriteriji su bili sigurnost, finansije, inovacije sa sedistima, usluga, itd. Edited November 16, 2016 by dragance
Parsons Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 (edited) meni smeta konstantno nasilno uguravanje lufthanse na sve moguce liste, vidi npr. ovde: http://www.spiegel.de/reise/aktuell/skytrax-ranking-2016-die-besten-airlines-der-welt-a-1102820.html ali su bar svesni da ne mogu bolje od 10 mesta istini za volju, lufthansa se popravila u poslednje vreme, ali je jos uvek daleko od npr. emiratesa ili turkisha, kojih nema na listi. sa ove 3 kompanije najcesce letim. Edited November 17, 2016 by Parsons
Azdaja Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Ja volim neke druge stvari kod Lufthanse, nisu rigidni i više puta su mi izašli u susret tako da se strane sve ok. Ali daaaaaleko je to od zadataka koje postavljaju gore navedeni i slični.
Recommended Posts