nesha taxista Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Ne vidim taj Rabbit.Sređeno.Sta mislite da nasa murija nabavi ovakve?Bila bi dobra atrakcija.
nesha taxista Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Ovaj ima pogon na oba točka:2003 ROKON RANGER 2WD odlikuje se izuzetnim vučnim sposobnostima, a može i kroz vodu i sneg dubine do 1m. Motor je Hondin.
nexus13 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 jbg-a.., znam da ima topic o motorima, ali sam nekako rezonovao da bih ovako dobio vise odgovora...., ako smeta prebacite na odgovarajuci topicelem.., bio na sajmu i videh Malaguti Centro.... k'o lutka, 160 kuba, beli sa krem koznim sedistem kosta 3 soma jurica...., ako neko ima sugestiju, bolji predlog, slobodno....., drugari pomagajte
Tresko Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 jbg-a.., znam da ima topic o motorima, ali sam nekako rezonovao da bih ovako dobio vise odgovora...., ako smeta prebacite na odgovarajuci topicelem.., bio na sajmu i videh Malaguti Centro.... k'o lutka, 160 kuba, beli sa krem koznim sedistem kosta 3 soma jurica...., ako neko ima sugestiju, bolji predlog, slobodno....., drugari pomagajteVidi, što se tiče cene, OK je. U Italiji možda taj model te kubikaže košta par stotina manje.Inače, svi italijanski skuteri su u suštini isto(motore im svima pravi Minarelli, kao i varijatore), razlikuju se samo oklopi.Inače, ako ćeš skuter koristiti samo po gradu, i nemaš nameru da voziš dvoje na istom, sasvim ti je dovoljan Pežo click za 999 evra.
nesha taxista Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Neka ti je sa srećom, da te lepo služi.
nexus13 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 hvala... :) , iskren da budem, izgled je presudio...
braca Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Upravo probao Kawa Z1000 na autoputu... Mrnjauuu, al prede...Nice, mozda ga i kupim ako se dogovorim s prodavcem...
braca Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Koliko to ima godina?2004. godiste, 24.000 kmcenjkamo se, tj nagovaram ga da uzme moj 500 i da mu doplatimi da mu platim iz dvaput...
korindjar Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 (edited) Steva McQueen ga vozi u Great Escape pokusavajuci da pobedne od Nemaca i na kraju preskace zicu sa njim. Jedna od najcuvenijih scena jurnjave u filmovima. Triumph Scrambler je nedavno doziveo reizdanje i u crnoj mat verziji i izgleda prokleto dobro.Koga interesuje preporucujem citanje 'Hell's Angels' Huntera S. Thompsona (prevedeno na srpski, Zograf 206.), njegov prvenac, zacetak gonzo novinarsta, odlican prikaz kako je to nekada izgledalo - prljavi, ruzni, zli :DKnjiga kaze da su vozili Harley 74, koji je po izlasku iz fabrike u Milvokiju bio tezak 350kg, medjutim kada bi Andjeli skinuli delove bez kojih se moglo bio bi tezak 250kg. Harli iz fabrike su zvali 'svinja', dok je ocerupana verzija bila 'svinjski but'.Ispod je Harley 74, a posle jedan od ranih vodja Andjela Pakla, Sonny BargerPre nekoliko godina je radjeno korporativno restruktuiranje Harleya. Kao substituti vozenju Harleya i pretnja biznisu su navedeni kockanje i golf. Edited April 17, 2008 by Hustler
braca Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 To je stari model? (sad se pravim pametan iako sam bajk prvi put video pre pet minuta na netu ;-)Koliko kosta novi bajk? Vidim da je u Americi bednih 9k$. Kakav je za voznju? Mnogo mi se svidja kako izgleda.Yep, stari model, mada se ne razlikuje mnogo od novog. Nov ovde kosta 9.999 ? (model sa ABS 10.499 ?), fabricka cena. Moze se naci malo jeftinije.Nisam ga bas mnogo cepao, nisam presao 180, malo vremena i prostora sam imao za probu. Neverovatno je lagan i lak za manevrisanje, pogotovo za tako jaku masinu, skoro ko bicikl :). Al kad odvrnes gas...
nesha taxista Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Moto Guzzi je u modelu V8 odlično rešio pitanje aerodinamike:Spravica je smišljena 1956. šta im je pobogu trebalo 8 cilindara na 500 kubika?! Motor je inače izgledao ovako:Imao je 75 ks pri 12500 obrtaja. Izuzetna aerodinamika je omogućavala da to ide preko 280 km/h.
Recommended Posts