May 30May 30 30 časova ću imati, tj. još 28 posle ovog dvočasa od prekjuče.Kad sam upisivao, rekao sam da nikad nisam vozio motor, kao što i nisam, pa mi je vlasnik škole koji je i instruktor za motore rekao da preporučuje da upišem A2, ne punu A, da mi ne bi davao motor od 750cc na obuci tako neiskusnom. Edited May 30May 30 by napadaj
June 1Jun 1 On 30. 5. 2026. at 15:44, napadaj said:30 časova ću imati, tj. još 28 posle ovog dvočasa od prekjuče.Kad sam upisivao, rekao sam da nikad nisam vozio motor, kao što i nisam, pa mi je vlasnik škole koji je i instruktor za motore rekao da preporučuje da upišem A2, ne punu A, da mi ne bi davao motor od 750cc na obuci tako neiskusnom.da li si mozda u subotu, oko 1130 vozio oko tempa na bezaniji?
June 1Jun 1 kad sam pohađao obuku dva dobra saveta mi je dao instruktorkada primetim u retrovizoru auto koji “divlja”, menja trake non stop, čas je levo, čas je desno. da se fokusiram na njega i gledam da ga što pre propustimda jurim poglede vozača u retrovizoru. kad nam se susretnu pogledi onda sam siguran da me je registrovao i da je svestan mog postojanja
June 1Jun 1 Kad vozim saobraćajnicom koja ima dve trake u istom smeru i primetim u retrovizoru bajkera koji dolazi, volim sa se pomerim skroz do krajnje ivice trake i tako mu ostavim prostora da prođe između mene i drugog automobila. Taj pozdrav rukom kad prolazi mi je priceless.
June 2Jun 2 On 1. 6. 2026. at 13:32, smooth.Op said:ostavim prostora da prođe između mene i drugog automobila.Uvek, jednostavno je logično. Isto i u gužvi - putuj bar ti, kad ja ne mogu. Mada mi se čini da smo ovde imali neke vozače B kategorije koje je filtering nervirao, moguće je da sam negde drugde čitao.
June 3Jun 3 Jutros vozio gradom, ako se Karaburma i Mirijevo mogu nazvati tako. Do jaja osećaj, jedva čekam da dobijem dozvolu. 400cc3 ima skuter, tako da je super za vožnju po uzbrdicama, kroz Zvezdarsku šumu itd.
June 3Jun 3 1 hour ago, napadaj said:Jutros vozio gradom, ako se Karaburma i Mirijevo mogu nazvati tako. Do jaja osećaj, jedva čekam da dobijem dozvolu. 400cc3 ima skuter, tako da je super za vožnju po uzbrdicama, kroz Zvezdarsku šumu itd.Kad si kupimmali motorinaj ca cu picit s njin
June 3Jun 3 4 hours ago, napadaj said:Jutros vozio gradom, ako se Karaburma i Mirijevo mogu nazvati tako. Do jaja osećaj, jedva čekam da dobijem dozvolu. 400cc3 ima skuter, tako da je super za vožnju po uzbrdicama, kroz Zvezdarsku šumu itd.ako te interesuje prava vožnja, poput onog motora što si probao, potraži na ig motoklubbezbednostsrbija koji vodi izvesni vita, i kod njega možeš da naučiš šta je ozbiljna vožnja(ozbiljnog motora)ima jedini u srbiji atestirani motor sa pomoćnim točkovima(mislim 1000+ cm3)
June 4Jun 4 On 1. 6. 2026. at 13:32, smooth.Op said:Kad vozim saobraćajnicom koja ima dve trake u istom smeru i primetim u retrovizoru bajkera koji dolazi, volim sa se pomerim skroz do krajnje ivice trake i tako mu ostavim prostora da prođe između mene i drugog automobila.Taj pozdrav rukom kad prolazi mi je priceless.Pošto živim u gradu gde dvotočkaša(motora, skutera) ima više nego stanovnika, to je normalna stvar da se uradi. Ovde te pozdravljaju kad to ne uradiš, ali srednjim prstom.
June 4Jun 4 Verujem... Ja sam više ciljao na to da bajkeru znači što sam ga primetio. Jer par puta baš uhvatim pogled preko retrovizora. To što je Kums pisao da bi bajker trebao da čekira retrovizore na kolima koja sustiže.Kontam da dosta ljudi drnda telefone dok voze...
June 4Jun 4 6 hours ago, smooth.Op said:Kontam da dosta ljudi drnda telefone dok voze...Zastrašujuće mnogo.