Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motooori!

Featured Replies

30 časova ću imati, tj. još 28 posle ovog dvočasa od prekjuče.

Kad sam upisivao, rekao sam da nikad nisam vozio motor, kao što i nisam, pa mi je vlasnik škole koji je i instruktor za motore rekao da preporučuje da upišem A2, ne punu A, da mi ne bi davao motor od 750cc na obuci tako neiskusnom.

Edited by napadaj

• Replies 465
  • Views 63.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Seabass
    Seabass

Ovo nije ni skupo, a izgleda kao pravi midlife crisis.

• smooth.Op
    smooth.Op

Kad vozim saobraćajnicom koja ima dve trake u istom smeru i primetim u retrovizoru bajkera koji dolazi, volim sa se pomerim skroz do krajnje ivice trake i tako mu ostavim prostora da prođe između mene

• napadaj
    napadaj

Krenuh na obuku juče. Piaggio automatik, ne znam koja je kubikaža, ali nije slabašan. Danas optimistično seo na drugarov manuelac od 700 cm3, jedno deset puta mi se ugasio, a kad sam konačno krenuo b

Posted Images

On 30. 5. 2026. at 15:44, napadaj said:

30 časova ću imati, tj. još 28 posle ovog dvočasa od prekjuče.

Kad sam upisivao, rekao sam da nikad nisam vozio motor, kao što i nisam, pa mi je vlasnik škole koji je i instruktor za motore rekao da preporučuje da upišem A2, ne punu A, da mi ne bi davao motor od 750cc na obuci tako neiskusnom.

da li si mozda u subotu, oko 1130 vozio oko tempa na bezaniji?

Nisam, na drugom kraju grada su škola i poligon.

kad sam pohađao obuku dva dobra saveta mi je dao instruktor

1. kada primetim u retrovizoru auto koji “divlja”, menja trake non stop, čas je levo, čas je desno. da se fokusiram na njega i gledam da ga što pre propustim

2. da jurim poglede vozača u retrovizoru. kad nam se susretnu pogledi onda sam siguran da me je registrovao i da je svestan mog postojanja

Kad vozim saobraćajnicom koja ima dve trake u istom smeru i primetim u retrovizoru bajkera koji dolazi, volim sa se pomerim skroz do krajnje ivice trake i tako mu ostavim prostora da prođe između mene i drugog automobila.

Taj pozdrav rukom kad prolazi mi je priceless.

Tako i treba.

Zahvaljujem na svakom susretu koji smo mozda imali.

On 1. 6. 2026. at 13:32, smooth.Op said:

ostavim prostora da prođe između mene i drugog automobila.

Uvek, jednostavno je logično. Isto i u gužvi - putuj bar ti, kad ja ne mogu. Mada mi se čini da smo ovde imali neke vozače B kategorije koje je filtering nervirao, moguće je da sam negde drugde čitao.

Jutros vozio gradom, ako se Karaburma i Mirijevo mogu nazvati tako. fantom

Do jaja osećaj, jedva čekam da dobijem dozvolu. 400cc3 ima skuter, tako da je super za vožnju po uzbrdicama, kroz Zvezdarsku šumu itd.

cm3 naravno, ne cc3

1 hour ago, napadaj said:

Do jaja osećaj, jedva čekam da dobijem dozvolu. 400cc3 ima skuter, tako da je super za vožnju po uzbrdicama, kroz Zvezdarsku šumu itd.

Kad si kupim

mali motorin

aj ca cu

picit s njin

violina

4 hours ago, napadaj said:

ako te interesuje prava vožnja, poput onog motora što si probao, potraži na ig motoklubbezbednostsrbija koji vodi izvesni vita, i kod njega možeš da naučiš šta je ozbiljna vožnja(ozbiljnog motora)

ima jedini u srbiji atestirani motor sa pomoćnim točkovima(mislim 1000+ cm3)

Da da dobio sam već preporuku za njega, imam to u vidu za posle polaganja.

On 1. 6. 2026. at 13:32, smooth.Op said:

Kad vozim saobraćajnicom koja ima dve trake u istom smeru i primetim u retrovizoru bajkera koji dolazi, volim sa se pomerim skroz do krajnje ivice trake i tako mu ostavim prostora da prođe između mene i drugog automobila.

Taj pozdrav rukom kad prolazi mi je priceless.

Pošto živim u gradu gde dvotočkaša(motora, skutera) ima više nego stanovnika, to je normalna stvar da se uradi. Ovde te pozdravljaju kad to ne uradiš, ali srednjim prstom.lolol

Verujem...

Ja sam više ciljao na to da bajkeru znači što sam ga primetio. Jer par puta baš uhvatim pogled preko retrovizora. To što je Kums pisao da bi bajker trebao da čekira retrovizore na kolima koja sustiže.

Kontam da dosta ljudi drnda telefone dok voze...

6 hours ago, smooth.Op said:

Kontam da dosta ljudi drnda telefone dok voze...

Zastrašujuće mnogo.