Ras Posted April 26 Posted April 26 Karavani su davno prevazišli kategoriju lubeničara i danas bih uvek pre odabrao karavan od bilo kog suv/krosovera. 6
kud u maglu Simoviću Posted April 26 Posted April 26 Just now, Ras said: Karavani su davno prevazišli kategoriju lubeničara džaba
askeladden Posted April 26 Posted April 26 13 minutes ago, Ras said: Karavani su davno prevazišli kategoriju lubeničara i danas bih uvek pre odabrao karavan od bilo kog suv/krosovera. Dzabe to u Srbiji .
Heaviside Posted April 26 Posted April 26 24 minutes ago, Ras said: Karavani su davno prevazišli kategoriju lubeničara i danas bih uvek pre odabrao karavan od bilo kog suv/krosovera. Isto i jesam 2
Desmond Bojčinski Posted April 26 Posted April 26 2 hours ago, Heaviside said: jos nisam provalio koja je to stvar na koju se loze osim cifre na racunu Švabo(ne Nemac) 4
Milosh76 Posted April 29 Posted April 29 Odem u ovlasceni KIA servis(znam, znam) da mi pregledaju kola pred put... Kaze majstor, otisle plocice, mora da se menjaju, nikako na put sa ovim dosle skoro do diska. Auto presao 62000km.. zadovoljstvo oko 20.000 din.
Zli Gli Posted April 30 Posted April 30 Valjda bi ti se culo skripanje da je bilo toliko alarmantno, mozda su te malo iscimali pre vremena
Milosh76 Posted April 30 Posted April 30 Culo se skripanje par puta pri naglom kocenju...jbg presao 62000 km sa prvim plocicama, nije malo. A i ocekivao sam da ce na malom servisu i to da rade. A opet ceka me 3-4000km voznje od toga dobar deo po planini...
ZokiAsov Posted April 30 Posted April 30 Meni su u ovlascenom servisu u nindza krnjaci menjali komplet diskove i plocice na koroli na skromnih 44.000 km. Meni to bilo prerano, al reko ajde
Tpojka Posted April 30 Posted April 30 Nisam siguran kako to ubrazavate a kočite, pločice će mi ove godine prebaciti 40k i bilo ih je više od pola prije mjesec a auto je težine dva manja. Uzeo sam održavanog, nakalkulisaću u servisnoj koliko su tačno prešle od posljednje zamjene. Spoiler
Desmond Bojčinski Posted April 30 Posted April 30 53 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: više dinama manje bremza +1
Ras Posted April 30 Posted April 30 3 hours ago, Lancia said: Mnogo kocite, jbg. Vežbaju za električne. Spoiler Rekuperacija
Recommended Posts