Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

svaka ti čas’ ruksine

mene golf smori kad ga pretičem

retko neinspirativno auto. skoro kao i30

• Replies 8k
  • Views 582.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

2 minutes ago, Tpojka said:

VW Eos?

giphy.gif?cid=790b7611c29602cd385af15ff0

Just now, kud u maglu Simoviću said:

svaka ti čas’ ruksine

mene golf smori kad ga pretičem

retko neinspirativno auto. skoro kao i30

najbolji auto na svetu bro...u ničemu najbolji, u svemu više nego dovoljno dobar. da treba da se propiše jedno vozilo da ga teramo svi na planeti to bi bio golf.

Greška. Prijedlog je iš'o nekom ko bi, a umjesto TT-a, rađe VW-ov kupe plus ako još ne mora biti i Scirocco. [emoji1]
24 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

da treba da se propiše jedno vozilo da ga teramo svi na planeti to bi bio japanac.

-1

ima nas što volimo solidne materijale unutra, dobru zvučnu izolaciju i nesmarački automacki menjač...za početak

ali super su japanci ko ne voli kola :fantom:

13 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

-1

ima nas što volimo solidne materijale unutra, dobru zvučnu izolaciju i nesmarački automacki menjač...za početak

ali super su japanci ko ne voli kola :fantom:

Isto mi to kaze i komsa, golf dvica, gume stare 15 godina, tera na autoputu 120, najbolja makina.

Štiono kažu ubosni, ne bih ga mjenjo za novog, koji nov može dide na ložu

komša ima ukusu :thumbsup:

ja sam na rubu da kad budem uzimao nešto ozbiljno dogodine spucam pare u sedmicu gti, ali se plašim da će me apse pa gledam smaračke suvove...njemačke naravno 

edit: mada se jesam ložio na mazdu 6 dok nisam video plastike unutra

Edited by Pokojni Ruxin

Samo fau ve [emoji41]

1 hour ago, Pokojni Ruxin said:

komša ima ukusu :thumbsup:

ja sam na rubu da kad budem uzimao nešto ozbiljno dogodine spucam pare u sedmicu gti, ali se plašim da će me apse pa gledam smaračke suvove...njemačke naravno 

edit: mada se jesam ložio na mazdu 6 dok nisam video plastike unutra

Skoda Octavia RS?Sedan zinbe i manuelni.

ode seljottm al ne kod mene

nešto mi se nije dalo da zovem na oglas

маторо