Aleksandar88 Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Ja imam dobro iskustvo sa Kia i Autolandom. Ali premali je uzorak da bih definitivno preporučio. Kia ima staro za novo i to što primaju u zameni je kupljen nov u Srb, sa servisnom istorijom i pregledano detaljno od strane njih. 1 1
angelada Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Boban je iz KG ili ovaj Boban u Dunavskoj? Neće lepo da gugla Boban Auto, izbaci mnogo rezultata thnx
Tresko Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 On 16.4.2021. at 7:52, Bir Adim Öte said: Misljenje o BMW i3 kao polovnjaku? Vozio neko? Ja ga vozim i dalje za po gradu. Kupio ga doduše novog, i vozim ga već par godina. I auto je kao i sve drugo što pravi BMW praktično savršen. Proveri naravno u kojem su stanju baterije. Ako je još onaj model sa podaljšanom autonomijom, još bolje. 2
Lancia Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 6 minutes ago, Tresko said: Ja ga vozim i dalje za po gradu. Kupio ga doduše novog, i vozim ga već par godina. I auto je kao i sve drugo što pravi BMW praktično savršen. Proveri naravno u kojem su stanju baterije. Ako je još onaj model sa podaljšanom autonomijom, još bolje. Umesto da vozis nesto zabarsko 1
kud u maglu Simoviću Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 onaj 500 je bombonica čudi me tresko, do sada je pokazao da mu ukusa ne manjka
Milošica Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 @kud u maglu Simoviću Ne voliš samo i3 ili BMW generalno?
kud u maglu Simoviću Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 ma zezam treska, dobra je bembara mada meni najmanje omiljena od svetog trojstva al za to su krive devedesete
Tresko Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 6 hours ago, Lancia said: Umesto da vozis nesto zabarsko Voziću žabarsko kad budemo mogao da kupim maserati, ferrari ili lambo. Ostalo italijansko je grozota. 1
Tresko Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ma zezam treska, dobra je bembara mada meni najmanje omiljena od svetog trojstva al za to su krive devedesete Ma, od svetog trojstva naravno je Benz najbolji. Ali, tada nisu imali ništa električno. Sada, kad budem menjao, naravno da ću da uzmem električni Benz.
kud u maglu Simoviću Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 8 minutes ago, Tresko said: Voziću žabarsko kad budemo mogao da kupim maserati, ferrari ili lambo. Ostalo italijansko je grozota. ti si prešao igricu
Lancia Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 9 minutes ago, Tresko said: Voziću žabarsko kad budemo mogao da kupim maserati, ferrari ili lambo. Ostalo italijansko je grozota. Eh, sad ni giulia quadrifoglio ne valja?¿ 2
Lancia Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 4 minutes ago, renne said: hejterski forum naravno da ništa ne valja Sekta, moj Renne. Ja vozio i Lanciu i Fiata i malo nesto Alfu, Tojotu, Dajhatcu, Seata, Golfa, Bubu...jedino sto me zajebavalo u zivotu je bio famozni Audi.
renne Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 14 minutes ago, Lancia said: Sekta, moj Renne. Ja vozio i Lanciu i Fiata i malo nesto Alfu, Tojotu, Dajhatcu, Seata, Golfa, Bubu...jedino sto me zajebavalo u zivotu je bio famozni Audi. pa i ja reno, daevo, alfa, bmw, ševrolet, pežo, citroen, džip sve isto to, isto dobro i isto sranje i opet ću sledeći put kupiti nešto deseto 1
Recommended Posts