Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Ja imam dobro iskustvo sa Kia i Autolandom. Ali premali je uzorak da bih definitivno preporučio.

Kia ima staro za novo i to što primaju u zameni je kupljen nov u Srb, sa servisnom istorijom i pregledano detaljno od strane njih.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Boban je iz KG ili ovaj Boban u Dunavskoj? Neće lepo da gugla Boban Auto, izbaci mnogo rezultata

thnx

Posted
On 16.4.2021. at 7:52, Bir Adim Öte said:

Misljenje o BMW i3 kao polovnjaku? Vozio neko?

Ja ga vozim i dalje za po gradu. Kupio ga doduše novog, i vozim ga već par godina. I auto je kao i sve drugo  što pravi BMW praktično savršen. Proveri naravno u kojem su stanju baterije. Ako je još onaj model sa podaljšanom autonomijom, još bolje.

• +1 2
Posted
6 minutes ago, Tresko said:

Ja ga vozim i dalje za po gradu. Kupio ga doduše novog, i vozim ga već par godina. I auto je kao i sve drugo  što pravi BMW praktično savršen. Proveri naravno u kojem su stanju baterije. Ako je još onaj model sa podaljšanom autonomijom, još bolje.

Umesto da vozis nesto zabarsko :fantom:

• +1 1
Posted

onaj 500 je bombonica

čudi me tresko, do sada je pokazao da mu ukusa ne manjka

Posted

ma zezam treska, dobra je bembara mada meni najmanje omiljena od svetog trojstva

al za to su krive devedesete

Posted
6 hours ago, Lancia said:

Umesto da vozis nesto zabarsko :fantom:

Voziću žabarsko kad budemo mogao da kupim maserati, ferrari ili lambo. Ostalo italijansko je grozota. 

• +1 1
Posted
6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ma zezam treska, dobra je bembara mada meni najmanje omiljena od svetog trojstva

al za to su krive devedesete

Ma, od svetog trojstva naravno je Benz najbolji. Ali, tada nisu imali ništa električno. Sada, kad budem menjao, naravno da ću da uzmem električni Benz.

Posted
8 minutes ago, Tresko said:

Voziću žabarsko kad budemo mogao da kupim maserati, ferrari ili lambo. Ostalo italijansko je grozota. 

ti si prešao igricu

Posted
9 minutes ago, Tresko said:

Eh, sad ni giulia quadrifoglio ne valja?¿

• +1 2
Posted

hejterski forum

naravno da ništa ne valja

• +1 1
Posted
4 minutes ago, renne said:

hejterski forum

naravno da ništa ne valja

Sekta, moj Renne. Ja vozio i Lanciu i Fiata i malo nesto Alfu, Tojotu, Dajhatcu, Seata, Golfa, Bubu...jedino sto me zajebavalo u zivotu je bio famozni Audi.

Posted
14 minutes ago, Lancia said:

Sekta, moj Renne. Ja vozio i Lanciu i Fiata i malo nesto Alfu, Tojotu, Dajhatcu, Seata, Golfa, Bubu...jedino sto me zajebavalo u zivotu je bio famozni Audi.

pa i ja

reno, daevo, alfa, bmw, ševrolet, pežo, citroen, džip

sve isto to, isto dobro i isto sranje

i opet ću sledeći put kupiti nešto deseto

• +1 1