April 23, 20214 yr Ja imam dobro iskustvo sa Kia i Autolandom. Ali premali je uzorak da bih definitivno preporučio. Kia ima staro za novo i to što primaju u zameni je kupljen nov u Srb, sa servisnom istorijom i pregledano detaljno od strane njih.
April 23, 20214 yr Boban je iz KG ili ovaj Boban u Dunavskoj? Neće lepo da gugla Boban Auto, izbaci mnogo rezultata thnx
April 24, 20214 yr On 16.4.2021. at 7:52, Bir Adim Öte said: Misljenje o BMW i3 kao polovnjaku? Vozio neko? Ja ga vozim i dalje za po gradu. Kupio ga doduše novog, i vozim ga već par godina. I auto je kao i sve drugo što pravi BMW praktično savršen. Proveri naravno u kojem su stanju baterije. Ako je još onaj model sa podaljšanom autonomijom, još bolje.
April 24, 20214 yr 6 minutes ago, Tresko said: Ja ga vozim i dalje za po gradu. Kupio ga doduše novog, i vozim ga već par godina. I auto je kao i sve drugo što pravi BMW praktično savršen. Proveri naravno u kojem su stanju baterije. Ako je još onaj model sa podaljšanom autonomijom, još bolje. Umesto da vozis nesto zabarsko
April 24, 20214 yr ma zezam treska, dobra je bembara mada meni najmanje omiljena od svetog trojstva al za to su krive devedesete
April 24, 20214 yr 6 hours ago, Lancia said: Umesto da vozis nesto zabarsko Voziću žabarsko kad budemo mogao da kupim maserati, ferrari ili lambo. Ostalo italijansko je grozota.
April 24, 20214 yr 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ma zezam treska, dobra je bembara mada meni najmanje omiljena od svetog trojstva al za to su krive devedesete Ma, od svetog trojstva naravno je Benz najbolji. Ali, tada nisu imali ništa električno. Sada, kad budem menjao, naravno da ću da uzmem električni Benz.
April 24, 20214 yr 8 minutes ago, Tresko said: Voziću žabarsko kad budemo mogao da kupim maserati, ferrari ili lambo. Ostalo italijansko je grozota. ti si prešao igricu
April 24, 20214 yr 9 minutes ago, Tresko said: Voziću žabarsko kad budemo mogao da kupim maserati, ferrari ili lambo. Ostalo italijansko je grozota. Eh, sad ni giulia quadrifoglio ne valja?¿
April 24, 20214 yr 4 minutes ago, renne said: hejterski forum naravno da ništa ne valja Sekta, moj Renne. Ja vozio i Lanciu i Fiata i malo nesto Alfu, Tojotu, Dajhatcu, Seata, Golfa, Bubu...jedino sto me zajebavalo u zivotu je bio famozni Audi.
April 24, 20214 yr 14 minutes ago, Lancia said: Sekta, moj Renne. Ja vozio i Lanciu i Fiata i malo nesto Alfu, Tojotu, Dajhatcu, Seata, Golfa, Bubu...jedino sto me zajebavalo u zivotu je bio famozni Audi. pa i ja reno, daevo, alfa, bmw, ševrolet, pežo, citroen, džip sve isto to, isto dobro i isto sranje i opet ću sledeći put kupiti nešto deseto