Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
13 hours ago, Princess Starla said:

Bih ja, ali budzet :sad: do 5 plafon. 

A ova toyota je stvarno lepa, plus sam na toyoti (yaris) i naučila da vozim :D

Ja sam htela da uzmem chevrolet spark, medjutim muski deo familije me je toliko ismejao, brat nije hteo da ide sa mnom ni da ga gleda, kaze zamisli neko me vidi da isprobavam tu kantu. Sta god ja pmenem njemu je kanta, vise ga i ne pitam. 

Korisnik @Zli Gli ce da pomogne cim bude u mogucnosti da se javi.

Posted
16 hours ago, SNARC said:

Moca bese nudi 308 sa plinom ? Ne moze to na dobro da izadje..

Ovo je 107..opak malisa, malo presao, ocuvan u PM i trosi nesto neprimetno. Ubedjujem je da mozemo i sina i kolica da vozimo u tome..a ona me provaljuje kada nisam bas siguran u to sto pricam..zato ga i prodajemo :sad:

Gde ga prodajete?

Posted
19 hours ago, Princess Starla said:

Pozdrav svima, guglam vec neko vreme automobile pa sam tako naletela i na ovaj forum.

Htela sam da zamolim za preporuku za mali, zenski auto do 5000e.

Otprilike jedini uslov je da je lep, prvi mi je :wub:

1. smart

2. 

3.

4.

5. fiat 500

ima ih kolko hoćeš za 5k€

Posted

+1 na Tonija

Kako zaboravih, lep, mali ženski auto. 

Posted

A klasa lepa, e jebem mu... mozda je praktican, dobar za grad, ali bas lep i nije :D

C3, Mazda 2, mozda za malo vise para neki Pezo 208 ili Corsa E

Posted

Pretraga Polovnih automobila: do 5 k€, od prvog vlasnika i vozila kupljena nova u Srbiji, hečbek, benzin, ponuda u Beogradu:

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/pretraga?page=1&sort=price_desc&price_to=5000&chassis[0]=2631&fuel[0]=45&city_distance=0&region[0]=Beograd&showOldNew=all&without_price=1&damaged[0]=3799&first_owner=1&bought_new_in_Serbia_male=1

Na brzinu, najpre bih proverio:

• Seat Ibiza (2013) , iako na sniženju pregovarao bih za još nižu cenu, obzirom da ga oglašava firma koja se bavi prodajom automobila slede i troškovi registracije
  • Hyundai i20 (2010)
Posted
On 19.2.2020. at 12:29, Ras said:

Pretraga Polovnih automobila: do 5 k€, od prvog vlasnika i vozila kupljena nova u Srbiji, hečbek, benzin, ponuda u Beogradu:

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/pretraga?page=1&sort=price_desc&price_to=5000&chassis[0]=2631&fuel[0]=45&city_distance=0&region[0]=Beograd&showOldNew=all&without_price=1&damaged[0]=3799&first_owner=1&bought_new_in_Serbia_male=1

Na brzinu, najpre bih proverio:

• Seat Ibiza (2013) , iako na sniženju pregovarao bih za još nižu cenu, obzirom da ga oglašava firma koja se bavi prodajom automobila slede i troškovi registracije
  • Hyundai i20 (2010)

Iako ne volim Koreance Hyundai bih od ta dva pre uzeo. Možda zato što ne volim ni taj motor u Seatu koji se u Fabiu ugraživao pod nazivom HTP. Sem toga sama varijanta kupovine mi se čini sigurnijom u slučaju I20.  Nemojte se zaletati obavezno na mlađe godište. 

Posted
1 hour ago, nesha taxista said:

Mali Tojotin motor koji baš ne hvale. On, Toyota Aygo i Citroen C1 su isti automobili koje su te 3 firme zajednički pravile u jednoj fabrici. Lruševac, a BG table, kaže da se vodi na njega, čudno.

Mene si pomesao sa nekim ko je pljuvao taksiste pa sad nisanis gde ne treba :)

Ne marim :)

Tazbina je u Krusevcu..supruga ima stan u Bg, u Bg zivi, u Bg je prijavljena. Igrom sudbine, trenutno moramo da budemo u Krusevcu..tu ga prodajemo. 

Treba jos neki detalj..uzorak stolice mozda ? 

Posted

brt što ga slika onako ćosavog

bez ratkapne

:mellow:

Posted

Biće fora kad SNARC pre proda ovog mikro-pežoa nego Moća svog.