Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

i on je

• Replies 8k
  • Views 586k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

On 17. 11. 2019. at 8:55, ToniAdams said:

Neće taj ni da proda ni da kupi

:sad:

što si skep tik

Jbg dosad bi kopoprodao vilu u Toskani

Moća se čudi što ne može da proda auto kojih ima tipa 150 u oglasima :rolleyes: 

da ga pokloni uz novi model šjaomija

Prodao bi ga do sad tri puta da je cist benzinac, ne vole ljudi benzin plin kombinaciju bas nesto.

pa to. na benzin se vozi na plin se kuva.

• 2 weeks later...

Moco, ako nisi kupio (a nisi [emoji22] ) imam za tebe Astru najjacu na svijet, bio bi glavni Kinez u Jagodini

2b37cf514ef45cf1f5c2c577b1e6652b.jpg183dc5172ce1169bf6426fb0ffbfd524.jpg5914c351fdce90a1ec39d5290fd317ac.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nije problem kupiti, problem je prodati.

ajde samobanuj se dok na obaviš to. mučno je gledati. stiskam jastuk kad god otvorim ovu temu. 

On 27. 11. 2019. at 8:44, Moća said:

Nije problem kupiti Astru, problem je prodati Pezoa.

:sad:

Verujem ali uz tebe smo!

On 27. 11. 2019. at 0:23, Zli Gli said:

Moco, ako nisi kupio (a nisi emoji22.png ) imam za tebe Astru najjacu na svijet, bio bi glavni Kinez u Jagodini

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Benzinac ili dizelas? Koliko je presla? Godiste? Cena?

Ako se reklamiras budi otvoren do kraja :D 

Registrujem sutra, vozicu ja preko zime pa planiram tek od aprila da prodam. Osim ako Moca ne resi duzme, u tom slucaju pravim izuzetak.

Benzin 1.6 116ks, onaj A16XER motor, brdo opreme neke i nepotrebni start/stop sistem, dva seta guma, 170 presao, skroz dobar autic. Roknucu ga zapravo i sad na oglas registrovanog ali na bezobraznih 7500e jer toliko trazi neki ludak za manje dobru neregistrovanu isto godiste, pa ako se neko bas nalozi neka vozi. U suprotnom, u aprilu ide jedno 500e nize pa polako.

Ja mislio Moca prodo :(

On 27. 11. 2019. at 8:44, Moća said:

Nije problem kupiti, problem je prodati.

kupuješ tv, a kola nisi prodo