namenski Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 (edited) @CaligulaTi se onda opredeli za sportsku verziju, to je za umetnike, onako malo razbaruseno, taj rad... Edited July 5, 2018 by namenski
Ras Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 1 hour ago, Caligula said: + to, udjes normalan izadjes flourescentan. A i znak im je bulja. Kad smo kod Škodinog znaka, tek nedavno sam saznao šta je. Inače sam mislio da je neki pokemon, ameba, ili slično
namenski Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Ma lozi se Caligula, razume se on u znake do... Skoda znak je jedan od jacihtm...
Caligula Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 7 minutes ago, namenski said: @CaligulaTi se onda opredeli za sportsku verziju, to je za umetnike, onako malo razbaruseno, taj rad... ovo bih vozio kao drugo auto, za qrchenje.
Valk Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 22 minutes ago, Ras said: Kad smo kod Škodinog znaka, tek nedavno sam saznao šta je. Inače sam mislio da je neki pokemon, ameba, ili slično Moje dete dok nije znalo da kaže "koda" govorilo "ptika kola" - znak Škode mu ličio na pticu. Nisam videla linkove za one i30cw, sjajno izgledaju. Slažem se za Kia ceed ali nije Kauboj za onu sa troje vrata, sportsku. I naravno, opaska "niko kao Ford" je pleonazam
Lancia Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 7 minutes ago, Valkyrie said: Moje dete dok nije znalo da kaže "koda" govorilo "ptika kola" - znak Škode mu ličio na pticu. Nisam videla linkove za one i30cw, sjajno izgledaju. Slažem se za Kia ceed ali nije Kauboj za onu sa troje vrata, sportsku. I naravno, opaska "niko kao Ford" je pleonazam Kauboje, rekla ti da si deda
ToniAdams Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 2 hours ago, Valkyrie said: Na ex poslu bila Oktavija i Peugeot 407, svi se grabili stalno za pežoa osim mene. Meni Škoda O leži ko budali šamar. Kontam da je ovo što Nije on kaže, imaš averziju zbog porekla. Da ne zaboravim da ti predložim Hyundai i30 ali SW ako nađeš. To ti je neki miks elegantnog lepog auta i karavana. pa neuporedivo je bolje avto skoda. sa kakvim si to paiserima radila, svasta bas.
Valk Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 58 minutes ago, ToniAdams said: pa neuporedivo je bolje avto skoda. sa kakvim si to paiserima radila, svasta bas. Pa kao, Peugeot udoban, luksuzan šta zna ja. Meni u njemu bilo vazda muka, dobijem morsku boles na neravnom putu.
Milošica Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 I meni kada sam bio klinac vecito bilo muka na mekanim i udobnim Francuzima,a na tvdjim bez problema bilo.
Mr.Mxyzptlk Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 16 minutes ago, Milošica said: a na tvdjim bez problema bilo.
radnik Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 21 hours ago, Milošica said: .Bas sam juce suzio izbor na Fiat 500, Prodaje moj rodjak, auto je star 7 meseci.
Ras Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 1 hour ago, radnik said: Prodaje moj rodjak, auto je star 7 meseci. Još da pristane na 4000
Tresko Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 23 hours ago, Milošica said: Hvala Toni.Bas sam juce suzio izbor na Fiat 500 Pa što ne suziš izbor na neki auto?
Recommended Posts