Caligula Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 27 minutes ago, Milosh76 said: Da li imas jos nekih kandidata ili odlucio koju marku zelis? Jab Nisana ali nemam toliko para. A ova dva vec neko vreme zagledjujem, ne bih vise nista francusko.
Caligula Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 (edited) pa novog sitroena bih govorim o polovnjacima, citam forume, nekako preovladjuje utisak da su polovni Nisani, Tojote ili Volvoi pouzdaniji od npr. Renoa ili Pezoa koji kada jednom krenu da se kvare onda se stalno ulaze u njih. Edited July 1, 2018 by Caligula
renne Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Japanci jesu pouzdaniji, ali su isti procenat i skuplji
radisa Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 [emoji38]ol: pa novog sitroena bih govorim o polovnjacima, citam forume, nekako preovladjuje utisak da su polovni Nisani, Tojote ili Volvoi pouzdaniji od npr. Renoa ili Pezoa koji kada jednom krenu da se kvare onda se stalno ulaze u njih.Nećeš se zajebati ni za jedan od ta dva globalno gledano... E sad, može da te ukenja baš da taj jedan koji utmeš bude shit, ali to je uvek tako...Ako ti je do pouzdanosti, meni je Volvo nešto bolji, ali, jbg, ne znam baš za te generacije kako stvari stoje...Mislim, ako gledamo istu klasu, sad, npr Novi RAV4 vs XC60, ovaj drugi je u najjeftinijoj varijanti skuplji od najskupljeg RAV4 (ili su tu negde), što govori ponešto.... I to ti kažem ja kiji merkam novovog RAV4....
triple_nippled Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 bezis od francuza ka volvou i nisanu, koji koriste motore renoa i pezoa jes uglavnom dizele, ali dobro da se mene pita svi bi po bg vozili honde jazz. mali auto spolja, ogroman unutra, pouzdan 200%. kakav auto uopste trazis? koji budzet?
ToniAdams Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 44 minutes ago, radisa said: Nećeš se zajebati ni za jedan od ta dva globalno gledano... E sad, može da te ukenja baš da taj jedan koji utmeš bude shit, ali to je uvek tako... kupuje auto petnajs godina staro, mala je sansa da ga ukenja ista pristojno
maheem Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Veliki broj proizvodjaca koristi te motore al njihovi automobili generalno bolje stare od pezoa i renoa.
Caligula Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 14 minutes ago, maheem said: Veliki broj proizvodjaca koristi te motore al njihovi automobili generalno bolje stare od pezoa i renoa. ... to sam i procitao po netu do sada. Nije do motora, motor na mom kliu je ok, ovo ostalo popusta svako malo. Te letva volana te curi hladnjak etc.
nesha taxista Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 Nisam razumeo kakav auto zapravo želiš i do koliko para?
ToniAdams Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 pa jel mislis da ce na autu iz 2005. biti nesto bolja situacija? mani se corava posla, uzmi bolje klijo il korsu, cak i punto, al novije.
radisa Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Just now, ToniAdams said: pa jel mislis da ce na autu iz 2005. biti nesto bolja situacija? mani se corava posla, uzmi bolje klijo il korsu, cak i punto, al novije. Ma da, bolje što novije, pa makar manje, nego nešto matoro i kao lepo...
ToniAdams Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 il jaris recimo, malo auto a unutra mesta kolko oces
Recommended Posts