beeva Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 Ne da se do potoka.. Sent from my NTN-LX1 using Tapatalk
SNARC Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 2 minutes ago, assignment said: Jesam li ja jedini koga nervira, da pri kazni od 2 minuta vade golmana pri napadu... Time je kazna dosta ublažena.... Jeste ali potpisuju sebi egzekuciju ako izgube loptu..svako ima pravo na rizik. Cudno mi je sto se zbog rukometa ne nerviram a zbog fuzbala pizdim..Ovde nekako znam gde pripadamo a za fudbal se uvek nekako ponadam..
Babu Bhatt Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 Jbt koliko propuštenih zicera da se udje u egal zavrsnicu
JohnnyD Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 (edited) Bas slabo pratim rukomet... ali ako smo egal sa Nemcima kolko vidim.. kakvi smo mi objektivno, imamo li sansu npr. za polufinale? Jesu Danci i Francuzi i dalje najvece sile? Edited January 15, 2023 by JohnnyD
ronin Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 6 minutes ago, JohnnyD said: Bas slabo pratim rukomet... ali ako smo egal sa Nemcima kolko vidim.. kakvi smo mi objektivno, imamo li sansu npr. za polufinale? Jesu Danci i Francuzi i dalje najvece sile? Nemamo šansu ni za četvrtfinale...Kakvo crno polufinale...
johan nagel Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 Циљ је пласман у четвртфинале што ће сад бити тешко јер ћемо морати да победимо Норвешку у тој другој групи која би требало да је боља од Немачке тренутно. Данци, Французи, Швеђани и Шпанци су главни фаворити. Немци су ваљда у некој смени генерација па и нису међу фаворитима али су опет нешто јачи од нас очито. 1
Babu Bhatt Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 Srbija mora dobiti Katar da bi prebacila 2 boda u drugi krug, te u tom krugu dobiti sve 3 ekipe za prolaz u 1/4 finale, budući će Njemačka i Norveška prenijeti po maksimalna 4 boda.Izuzetno težak zadatak.
April Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 Odbrana nam je bulja, ali u napadu imamo širinu da je milina gledati. Držim fige momcima, super su. 6
Filozof manijak Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 23 hours ago, Ros said: knorr lucidan kao da nije nemac Pretpostavljam da je Juri Knorr sin ex nemačkog reprezentativca Thomas Knorr-a, koji je bio poznat po skok šutu sa obe noge (kao u odbojci), bivše vedete Kila iz devedesetih
Filozof manijak Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 Ne može se dobiti Nemaćka bez dobre odbrane. Podbacili su nam golmani juče, ali nisu umali neku vajnu pomoć od saigrača
Ros Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 12 hours ago, Filozof manijak said: Pretpostavljam da je Juri Knorr sin ex nemačkog reprezentativca Thomas Knorr-a, koji je bio poznat po skok šutu sa obe noge (kao u odbojci), bivše vedete Kila iz devedesetih jeste njegov sin 1
Filozof manijak Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 Odbrana opet slabiji deo tima Cupara loš
Recommended Posts