Filozof manijak Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Rutinirali nas lagano, šteta. Bez ispaljenog metka. No, treba biti realan, u ovakvom sastavu smo nedorastao protivnik Francuzima, ovo nam je realan domet kad nas je već žreb zeznuo.
levi Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 malo je nezapaženo prošlo da je 1 Mađarska ispala kod kuće od Holandije, a i Portugal su jedva dobili. malo je i korona doprinela ali i menja se polako odnos snaga u Evropi, nema više tajni ni za koga, danas svi igraju rukomet, svi ulažu. pogotovo te zemlje sa jakom sportskom kulturom, ako rade kako treba za čas naprave dobar timmada u ostalim grupama samo jos ispadanje Slovenije od Crne Gore je iznenađenje, ostalo uglavnom sve očekivano
Facundo Orellana Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Igraju odličan rukomet, a imaju i dva vrhunska igrača. Steinsa i Smitsa. Protiv Islanda su se isto odlično pokazali, malo je falilo da uzmu i bod. 1
189- Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 ova druga grupa je ludilo. nemacka spanija rusija norveska svedska poljska...
Delija67 Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Nesto su mi bile nelogicne, neuravnotezene grupe, pa sam bacio pogled kako je izgledao zreb. Bio sam ubedjen da smo mi bili u 3. sesiru, ali smo bili u drugom, a izvukli Francusku iz treceg u kom su jos bili Belorusija, Makedonija, Island, Ceska i Slovacka, dok su u prvi nekako zalutali Slovenija i Portugal.
April Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 Kako CGorci kidaju HrvateSent from my M2102J20SG using Tapatalk
April Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 Gotovo je ovo.Branko Vujović je CG Jovica Cvetković Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
renne Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 Šta odbrani čovek Btw ima na RTL ko voli hr komentatore
James Marshall Posted January 20, 2022 Posted January 20, 2022 koliko vidim Hrvatima sad igra samo neka nategnuta teorija
Recommended Posts