Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

Rutinirali nas lagano, šteta. Bez ispaljenog metka. No, treba biti realan, u ovakvom sastavu smo nedorastao protivnik Francuzima, ovo nam je realan domet kad nas je već žreb zeznuo.

Posted

malo je nezapaženo prošlo da je 1 Mađarska ispala kod kuće od Holandije, a i Portugal su jedva dobili. malo je i korona doprinela ali i menja se polako odnos snaga u Evropi, nema više tajni ni za koga, danas svi igraju rukomet, svi ulažu. pogotovo te zemlje sa jakom sportskom kulturom, ako rade kako treba za čas naprave dobar tim

mada u ostalim grupama samo jos ispadanje Slovenije od Crne Gore je iznenađenje, ostalo uglavnom sve očekivano

Posted

Igraju odličan rukomet, a imaju i dva vrhunska igrača. Steinsa i Smitsa. Protiv Islanda su se isto odlično pokazali, malo je falilo da uzmu i bod.

• +1 1
Posted

ova druga grupa je ludilo. nemacka spanija rusija norveska svedska poljska...

Posted

Nesto su mi bile nelogicne, neuravnotezene grupe, pa sam bacio pogled kako je izgledao zreb. Bio sam ubedjen da smo mi bili u 3. sesiru, ali smo bili u drugom, a izvukli Francusku iz treceg u kom su jos bili Belorusija, Makedonija, Island, Ceska i Slovacka, dok su u prvi nekako zalutali Slovenija i Portugal.

Posted

Kako CGorci kidaju Hrvate

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Posted

Ko prenosi kod nas?

Posted

Arena 3P

Posted

Gotovo je ovo.

Branko Vujović je CG Jovica Cvetković