*edited by mod Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Koliko minuta bez datog gola? Jedno skoro 15?Sent from my GM1913 using Tapatalk
Lancia Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Just now, InvisibleLight said: Sad ce zabiti za remi mmw
InvisibleLight Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 (edited) Mrrrrrrš Edt- na tebi lanco, nego igri nasih, krs rukomet Edited December 8, 2020 by InvisibleLight
*edited by mod Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Bukvalno tona, i još završiš bez šuta...Sent from my GM1913 using Tapatalk
nisam ja Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 što li sam gledo ovo. pulsira mi glava. hrvatice bolje i u ribama.
Fakundo Sava Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Kao da se dogovorili da odigraju X ali ove ni za to nisu bile sposobne Na žalost mislim da će poljska dobiti holandiju i čekaće nas još barem jedna utakmica nerviranja
Djuro Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Ali sto imamo trenera u pm. 20 sekundi pre kraja, na -1 uzme TO i kaze: "Nemoj da izgubite loptu! Dajte gol." No shit Einstein! Pa daj jbt nacrtaj neku akciju, sigurno ste nesto uvezbali za ovakve situacije. Not.
Fakundo Sava Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Još ne mogu da verujem kako su zasrale u utakmici sa hrvaticama U povelikoj listi raspada ovo je možda najveći choke.Ajd da su deca al sve nabile po 30 godine,protivnik se nudi,pravi sedmerce ,isključenja,igrač više kao da je igrač manje....za nepoverovati Evo Hrvatska vodi protiv nesrećne Rumunije i možda će ta pobeda biti dovoljna za polufinale
levi Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 (edited) vrlo kreativno rešenje EHF-a, da se Final4 prošlogodišnje prekinute sezone lige šampiona odigra sada u pauzi nove sezone, po nekom polu pozivnom sisitemu, kao NCAA. mogao je i Uleb tako nešto Edited December 28, 2020 by levi
nahbar Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 2 hours ago, levi said: vrlo kreativno rešenje EHF-a, da se Final4 prošlogodišnje prekinute sezone lige šampiona odigra sada u pauzi nove sezone, po nekom polu pozivnom sisitemu, kao NCAA. mogao je i Uleb tako nešto Da, s tim sto je to ipak kosarka, koja je kudikamo kreativniji sport. Shodno tome, bilo bi lepo za oko da su organizovali KKCZ, Real, Efes, CSKA
Recommended Posts