Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

upisali smo se zlatnim slovima u istoriju CG rukometa

Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

Još gore igramo danas, nego na premijeri pre dva dana.

Mislim da je ovo najgora naša reprezentacija otkad pratim rukomet

Sto nije beznacajno dostignuce

Posted
Just now, ZSNj said:

Sto nije beznacajno dostignuce

Ostaje žal sto nismo odigrali keca,bas je bila dobra kvota

Posted

Ne treba lomiti preko kolena, jutro je pametnije od veceri itd, ali Predrag Perunicic se namece kao logicno resenje. :dry:

Posted
1 minute ago, Cash said:

Ostaje žal sto nismo odigrali keca,bas je bila dobra kvota

Ja sam igrao (kvota bila 2.45), al sam vezao sa Nadalom (2.50). Za rukomet nije moglo da omane, a za tenis da malo izmalerisemo Nadala. :D

Posted
15 minutes ago, Cash said:

Marsenic :isuse:

Uvek je bio takav.

Uzasno spore noge, promasuje zicere, ne zagradjuje igrace u odbrani pa nam kupe odbitke. Ne shvatam kako je igrao u nekim jacim ligama ali eto.

Posted
20 minutes ago, ronin said:

Zbog čega zeleni dresovi Crnogoraca?

Ekološka država? 

Posted
Just now, Goranz said:

Ekološka država? 

Mozda zato sto Vucic ne voli zelenu boju :laugh:

Posted
34 minutes ago, ronin said:

Zbog čega zeleni dresovi Crnogoraca?

na twiteru rekose komitska/zelenaska simbolika , kao specijalni dizajn protiv Srbije ... nadam se da niko bas nisu toliko blesavi ali ko ce ga znati

Posted (edited)

Vezano za rukometaše, oni i odbojkaši su u samo par dana izduvali za Tokio, tako da više nije ostvariv idealni scenario da Srbija na OI ima čak 7 (i slovima: sedam!) ekipa ...

Vaterpolisti su već unutra, ostaju dakle da se kroz kvalifikacije probiju odbojkašice, rukometašice, košarkaši i košarkašice ...

Mislim da nije nemoguća misija da prođu sve četiri ... Realno, od rukometaša niko nije ništa ni očekivao, a možda će zvučati jeretički, nisam verovao ni da mogu odbojkaši, oni su u Evropi objektivno negde peti-šesti po kvalitetu ...

Edited by stoka
Posted (edited)
12 minutes ago, mjone said:

na twiteru rekose komitska/zelenaska simbolika , kao specijalni dizajn protiv Srbije ... nadam se da niko bas nisu toliko blesavi ali ko ce ga znati

Jesu, toliko su blesavi.

Ne pamtim da je CG igrala ikada u zelenim dresovima, njihove boje su crna, bela i crvena sto se tice dresova.

Ali to je njihvo problem, mi smo ovo trebali da dobijemo jer smo igracki jaci od ove CG.

Edited by pasha
Posted
10 minutes ago, stoka said:

Vezano za rukometaše, oni i odbojkaši su u samo par dana izduvali za Tokio, tako da više nije ostvariv idealni scenario da Srbija na OI ima čak 7 (i slovima: sedam!) ekipa ...

Vaterpolisti su već unutra, ostaju dakle da se kroz kvalifikacije probiju odbojkašice, rukometašice, košarkaši i košarkašice ...

Mislim da nije nemoguća misija da prođu sve četiri ... Realno, od rukometaša niko nije ništa ni očekivao, a možda će zvučati jeretički, nisam verovao ni da mogu odbojkaši, oni su u Evropi objektivno negde peti-šesti po kvalitetu ...

Obojkasice su unutra, kao i basketasi.

Rukometasice ce tesko jer je domacin Madjarska, Da to nije slucaj verovatno bi otislli.

Kosarkasi i kosarkasice imaju realne sanse da prodju.