January 11, 20205 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: Još gore igramo danas, nego na premijeri pre dva dana. Mislim da je ovo najgora naša reprezentacija otkad pratim rukomet Sto nije beznacajno dostignuce
January 11, 20205 yr Just now, ZSNj said: Sto nije beznacajno dostignuce Ostaje žal sto nismo odigrali keca,bas je bila dobra kvota
January 11, 20205 yr Ne treba lomiti preko kolena, jutro je pametnije od veceri itd, ali Predrag Perunicic se namece kao logicno resenje.
January 11, 20205 yr 1 minute ago, Cash said: Ostaje žal sto nismo odigrali keca,bas je bila dobra kvota Ja sam igrao (kvota bila 2.45), al sam vezao sa Nadalom (2.50). Za rukomet nije moglo da omane, a za tenis da malo izmalerisemo Nadala.
January 11, 20205 yr 15 minutes ago, Cash said: Marsenic Uvek je bio takav. Uzasno spore noge, promasuje zicere, ne zagradjuje igrace u odbrani pa nam kupe odbitke. Ne shvatam kako je igrao u nekim jacim ligama ali eto.
January 11, 20205 yr 20 minutes ago, ronin said: Zbog čega zeleni dresovi Crnogoraca? Ekološka država?
January 11, 20205 yr Just now, Goranz said: Ekološka država? Mozda zato sto Vucic ne voli zelenu boju
January 11, 20205 yr 34 minutes ago, ronin said: Zbog čega zeleni dresovi Crnogoraca? na twiteru rekose komitska/zelenaska simbolika , kao specijalni dizajn protiv Srbije ... nadam se da niko bas nisu toliko blesavi ali ko ce ga znati
January 11, 20205 yr Vezano za rukometaše, oni i odbojkaši su u samo par dana izduvali za Tokio, tako da više nije ostvariv idealni scenario da Srbija na OI ima čak 7 (i slovima: sedam!) ekipa ... Vaterpolisti su već unutra, ostaju dakle da se kroz kvalifikacije probiju odbojkašice, rukometašice, košarkaši i košarkašice ... Mislim da nije nemoguća misija da prođu sve četiri ... Realno, od rukometaša niko nije ništa ni očekivao, a možda će zvučati jeretički, nisam verovao ni da mogu odbojkaši, oni su u Evropi objektivno negde peti-šesti po kvalitetu ... Edited January 11, 20205 yr by stoka
January 11, 20205 yr 12 minutes ago, mjone said: na twiteru rekose komitska/zelenaska simbolika , kao specijalni dizajn protiv Srbije ... nadam se da niko bas nisu toliko blesavi ali ko ce ga znati Jesu, toliko su blesavi. Ne pamtim da je CG igrala ikada u zelenim dresovima, njihove boje su crna, bela i crvena sto se tice dresova. Ali to je njihvo problem, mi smo ovo trebali da dobijemo jer smo igracki jaci od ove CG. Edited January 11, 20205 yr by pasha
January 11, 20205 yr 10 minutes ago, stoka said: Vezano za rukometaše, oni i odbojkaši su u samo par dana izduvali za Tokio, tako da više nije ostvariv idealni scenario da Srbija na OI ima čak 7 (i slovima: sedam!) ekipa ... Vaterpolisti su već unutra, ostaju dakle da se kroz kvalifikacije probiju odbojkašice, rukometašice, košarkaši i košarkašice ... Mislim da nije nemoguća misija da prođu sve četiri ... Realno, od rukometaša niko nije ništa ni očekivao, a možda će zvučati jeretički, nisam verovao ni da mogu odbojkaši, oni su u Evropi objektivno negde peti-šesti po kvalitetu ... Obojkasice su unutra, kao i basketasi. Rukometasice ce tesko jer je domacin Madjarska, Da to nije slucaj verovatno bi otislli. Kosarkasi i kosarkasice imaju realne sanse da prodju.