levi Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 upisali smo se zlatnim slovima u istoriju CG rukometa
ZSNj Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 1 hour ago, Filozof manijak said: Još gore igramo danas, nego na premijeri pre dva dana. Mislim da je ovo najgora naša reprezentacija otkad pratim rukomet Sto nije beznacajno dostignuce
Cash Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 Just now, ZSNj said: Sto nije beznacajno dostignuce Ostaje žal sto nismo odigrali keca,bas je bila dobra kvota
Nesh Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 Ne treba lomiti preko kolena, jutro je pametnije od veceri itd, ali Predrag Perunicic se namece kao logicno resenje.
Nesh Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 1 minute ago, Cash said: Ostaje žal sto nismo odigrali keca,bas je bila dobra kvota Ja sam igrao (kvota bila 2.45), al sam vezao sa Nadalom (2.50). Za rukomet nije moglo da omane, a za tenis da malo izmalerisemo Nadala.
pasha Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 15 minutes ago, Cash said: Marsenic Uvek je bio takav. Uzasno spore noge, promasuje zicere, ne zagradjuje igrace u odbrani pa nam kupe odbitke. Ne shvatam kako je igrao u nekim jacim ligama ali eto.
Goranz Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 20 minutes ago, ronin said: Zbog čega zeleni dresovi Crnogoraca? Ekološka država?
Cash Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 Just now, Goranz said: Ekološka država? Mozda zato sto Vucic ne voli zelenu boju
mjone Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 34 minutes ago, ronin said: Zbog čega zeleni dresovi Crnogoraca? na twiteru rekose komitska/zelenaska simbolika , kao specijalni dizajn protiv Srbije ... nadam se da niko bas nisu toliko blesavi ali ko ce ga znati
stoka Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 (edited) Vezano za rukometaše, oni i odbojkaši su u samo par dana izduvali za Tokio, tako da više nije ostvariv idealni scenario da Srbija na OI ima čak 7 (i slovima: sedam!) ekipa ... Vaterpolisti su već unutra, ostaju dakle da se kroz kvalifikacije probiju odbojkašice, rukometašice, košarkaši i košarkašice ... Mislim da nije nemoguća misija da prođu sve četiri ... Realno, od rukometaša niko nije ništa ni očekivao, a možda će zvučati jeretički, nisam verovao ni da mogu odbojkaši, oni su u Evropi objektivno negde peti-šesti po kvalitetu ... Edited January 11, 2020 by stoka
pasha Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 (edited) 12 minutes ago, mjone said: na twiteru rekose komitska/zelenaska simbolika , kao specijalni dizajn protiv Srbije ... nadam se da niko bas nisu toliko blesavi ali ko ce ga znati Jesu, toliko su blesavi. Ne pamtim da je CG igrala ikada u zelenim dresovima, njihove boje su crna, bela i crvena sto se tice dresova. Ali to je njihvo problem, mi smo ovo trebali da dobijemo jer smo igracki jaci od ove CG. Edited January 11, 2020 by pasha
pasha Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 10 minutes ago, stoka said: Vezano za rukometaše, oni i odbojkaši su u samo par dana izduvali za Tokio, tako da više nije ostvariv idealni scenario da Srbija na OI ima čak 7 (i slovima: sedam!) ekipa ... Vaterpolisti su već unutra, ostaju dakle da se kroz kvalifikacije probiju odbojkašice, rukometašice, košarkaši i košarkašice ... Mislim da nije nemoguća misija da prođu sve četiri ... Realno, od rukometaša niko nije ništa ni očekivao, a možda će zvučati jeretički, nisam verovao ni da mogu odbojkaši, oni su u Evropi objektivno negde peti-šesti po kvalitetu ... Obojkasice su unutra, kao i basketasi. Rukometasice ce tesko jer je domacin Madjarska, Da to nije slucaj verovatno bi otislli. Kosarkasi i kosarkasice imaju realne sanse da prodju.
Recommended Posts