James Marshall Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Pa koja smo mi dekadencija u ovom sportu, to je avangarda, provlačimo se ne ova prvenstva akonto toga što igramo toliko passe rukomet da protivnici ne znaju da se prilagode, ovo kao kad bismo u fudbalu zaigrali one neke 2-3-5 varijante iz pedesetih.
Fakundo Sava Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Sad kada je tu Peruničić igraće barem odbranu Belorusi polautakmice sa igračem manje dobiše nas rutinski,voleo bi da nas hrvati natrpaju 20 razlike ali zbog dobrosusedskih odnose zaustaviće se na 7-8 Hrt-cg ima na Rtl
Nesh Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Trebalo bi i na zvanicnom sajtu EHF da ima, nadam se da ce da radi (nazalost, setio sam se da pogledam na EHF sajtu kad su nasi vec zavrsili, pa nisam okacio za nasu utakmicu kad je neko trazio link - za utehu, i nije bilo za gledanje): https://www.ehftv.com/int/livestream/croatia-montenegro/1856166
ArleKino Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Crnogorci juče držali vodstvo na poluvremenu, Hrvati okrenuli sjajnom odbranom u drugom poluvremenu. U jednom momentu tehnička greška u prijenosu utakmice, pisalo Srbija-Bjelorusija tako da je vjerovatno neki Dušanović, Sušec ili Cvitković razbio televizor u staračkom domu.
189- Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 portugalija pobedila francusku 3 razlike, jel su oni postali sada rukometna velesila ili sta?
ZSNj Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 Kakve su na sanse vcrs protiv brace? Kazu kladionice da smo favoriti, nzm na osnovu cega.. Cenim nase sanse na 30%
Fakundo Sava Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 22 hours ago, 189- said: portugalija pobedila francusku 3 razlike, jel su oni postali sada rukometna velesila ili sta? Kažu da igraju supermoderan rukomet.Naturalizovali neke brazilce,mlad perspektivan trener,promena sistema,najavljivani su kao moguće iznenađenje Ehf za najboljeg igrač evrope proglasio Petra Nenadića,rešili i oni malo da nas prcaju Kako se zove naš najperspektivniji igrač,levo krilo,igrali on uopšte
ArleKino Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 22 hours ago, 189- said: portugalija pobedila francusku 3 razlike, jel su oni postali sada rukometna velesila ili sta? Meni se javlja da su Portugalci igrali neki solidan rukomet unutar B rukometne klase (repke koje ne idu na prvenstva). Sjećam se neke davne utakmice sa Hrvatima kad su ih držali za jaja u Hrvatskoj do samog kraja i ludog golmana Morgada ili tako nekako. Da su dobri da dobiju Francuze... E to je šok.
Filozof manijak Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 Još gore igramo danas, nego na premijeri pre dva dana. Mislim da je ovo najgora naša reprezentacija otkad pratim rukomet
Fakundo Sava Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 54 minutes ago, Fakundo Sava said: Kažu da igraju supermoderan rukomet.Naturalizovali neke brazilce,mlad perspektivan trener,promena sistema,najavljivani su kao moguće iznenađenje Ehf za najboljeg igrač evrope proglasio Petra Nenadića,rešili i oni malo da nas prcaju Kako se zove naš najperspektivniji igrač,levo krilo,igrali on uopšte Vukašin Vorkapić,ne igra zbog povrede kolena
Cash Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 51 minutes ago, ArleKino said: Meni se javlja da su Portugalci igrali neki solidan rukomet unutar B rukometne klase (repke koje ne idu na prvenstva). Sjećam se neke davne utakmice sa Hrvatima kad su ih držali za jaja u Hrvatskoj do samog kraja i ludog golmana Morgada ili tako nekako. Da su dobri da dobiju Francuze... E to je šok. Kolko je Portugal zajeban je najbolje osetio naš sadasnji selektor kad ih je Portugal izbacio u barazu za Euro 2000 u Hrvatskoj
Recommended Posts