Кристофер Лумумбо Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 radnik iz surdulice koji se boji za opstanak u gostima pobedio prvoplasianu ekipu na tabeli. cenim da su odigrali najbolju utakmicu ove sezone i tako ostvarili ovaj podvig ^_^
John Coltrane Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Danas odoh na Macvu, ugazili Partizan BBrdo 5:0 i iz 2 kola im treba 3 boda za plasman u Prvu ligu (posle 7sezona). Pored golova vidjena i opsta tuca izmedju igraca i 4 crvena, po 2 svakoj ekipi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Њујоркер Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ajd', valjda im nece neko iz FSSa i FSZSa sad' stati na put... Dosta je bilo seljoberskih ekipa, vala. Eeeeee, Srbijo, sta si docekala, da jedan valjevac rutuje za sabacku ekipu da udje u visi rang Jebali vas donji sremovi i bezanije
Њујоркер Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 SOSu, poklopi se usima Za sve ljubitelje malih terena i valjevskog loptanja http://www.vtv.rs/index.php/vtv-uzivo FK Buducnost Krusik (fuzija po drugi put medju valjevcima, Metalac ovaj put nije odgovarao) svakog vikenda na VTVu! Odoh da gledam Budu protiv Zvizda.
John Coltrane Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Koga smara nek odmah prebaci na 2:20 http://www.youtube.com/watch?v=B-7b7VJXkJ8
ficfiric Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Kad smo vec kod Macve, ovdasnja NVO je organizovala svrljanje zida Macvinog stadiona
John Coltrane Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Svetlost, sinoc su oslikavali i KC. Bolje da je imalo veze sa MFC, al ajde, daj sta das, zid se uvek moze prekreciti.
John Coltrane Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Znam, a sin mu je u Kanadi, skoro dobio cerku, culi smo se danas :(. Pre dve godine mu je umrla i zena, a on je godinama imao problema sa srcem imao je i operaciju. Bas mi je zao. Kad sam kao klinac imao sum na srcu i kad mi je bilo preporuceno da prestanem da treniram, cale ode kod Zlatare i ubaci me da malo treniram sa kadetima (a tad su moji vrsnjaci bili u pionirima) a ja ih lozio da sam mnogo dobar za njih pa sam "promovisan" u kadete.
Dr Arslanagić Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Beograd na vodi poplavio fudbalski klub
ultra plasticni Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Jel se meni cini ili su na stadionu Zvezdare postavili stolice na onu padinu, da ne kazem na cistu zemlju
Ros Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 radnicki iz sremske mitrovice usao u prvu ligu srbije. protiv njih sam igrao dok su jos bili u medjuopstinskoj ligi - zapad svaka cast. ono sto je bas wow se vidi u ovom tekstu: https://www.sirmiuminfo.rs/sport/fudbal/2020/06/mitrovacki-radnicki-u-prvoj-ligi-srbij/?fbclid=IwAR3v2b6JbSQfy0KOhq39utiMiGICWgG35-1J9xkpt5zegBCIgr3u4n7hl9U bas me zanima na koju foru ce dovesti xxx na otvaranje stadion
Nikodije Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 e da, i moj imt usao u prvu ligu bice ludilo, dogodine ling long superliga
Moća Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 46 minutes ago, Nikodije said: e da, i moj imt usao u prvu ligu bice ludilo kladionica, dogodine ling long superliga
Recommended Posts