Dionysos Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 gde da nadjem 2000 evra?Nemam pojma, ali ako saznaš javi i meni ;)
*edited by mod Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Gde ima da se kupi ono cudo sto se dobija u avionima a ide na oci pre spavanja kako svetlo ne bi smetalo i budilo?
mei Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 (edited) mozda u nekoj prodavnici kozmetikeedit: termini Edited September 19, 2008 by mei
A_PACH Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 gde da nadjem 2000 evra?kod mene Profesionalna deformacija.gde da nadjem onu flasiranu bozu...ista flasa i brand kao napitak od kombuhe? danas mi je jedan lik utekao u trolu noseci flasicu a htedoh da ga pitam.... <_<
gospa buba Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Gde ima da se kupi ono cudo sto se dobija u avionima a ide na oci pre spavanja kako svetlo ne bi smetalo i budilo?bilo je nekad u jasminima po beogradu, posebno sam vidjala u onom jednom sto je bio (bogzna dal je josh tamo) na obilica vencu, dje su kafici? (ako radnja ne postoji vec 10 godina, mnogo se izvinjavam :()
Takeshi Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Gde ima da se kupi ono cudo sto se dobija u avionima a ide na oci pre spavanja kako svetlo ne bi smetalo i budilo?Bilo pre mesec dana u Idei Extra, medju raznim aksesoarima za putovanja.
Paprichica Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Gde ima da se kupi ono cudo sto se dobija u avionima a ide na oci pre spavanja kako svetlo ne bi smetalo i budilo?Čini mi se da sam videla u nekoj knjižari prekoputa palilulske pijace, imaju gomilu torbi, kišobrana i takvih nekih stvari,a jednom je u izlogu bilo i to.
foto Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Gde ima da se kupi ono cudo sto se dobija u avionima a ide na oci pre spavanja kako svetlo ne bi smetalo i budilo?U nekoj radnji/knizari koja prodaje Samsonite program. Imali su dva razlicita modela, u kompletu sa cepicima za usi.
Nicol Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Gde ima da se kupi ono cudo sto se dobija u avionima a ide na oci pre spavanja kako svetlo ne bi smetalo i budilo?tzv. alkoholičarska maska za oči. ima u svim H&M-ovima po par Eura, roza sa hello kitty za svaki dan, i crna satenska za posebne večeri
kgmr Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 da li neko slucajno ima telefon nekog ko se bavi pravima pacijenata, ali ne na gradskom nivou, vec na republickom? postoji izvesna maja ivetic, savetnik za prava pacijenata, ali ministarstvo zdravlja ima jedan telefon koji je stalno zauzet.u pitanju je centar za opekotine, plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju, a ni oni nemaju istaknut broj telefona.
JozoMujica Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 da li neko slucajno ima telefon nekog ko se bavi pravima pacijenata, ali ne na gradskom nivou, vec na republickom? postoji izvesna maja ivetic, savetnik za prava pacijenata, ali ministarstvo zdravlja ima jedan telefon koji je stalno zauzet.u pitanju je centar za opekotine, plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju, a ni oni nemaju istaknut broj telefona.Koliko ja znam, pored te Maje Ivetić (do koje je, naravno, nemoguće doći), svaka zdravstvena ustanova je u obavezi da ima instituciju koja se zove "Pacijentov advokat" (obično jedan pravnik iz zdravstvene ustanove) kome se možeš obratiti vezano za sve što se tiče prava pacijenata. Telefon pacijentovog advokata mora biti vidno istaknut na različitim mestima u okviru zdravstvene ustanove, ako toga nema, obrati se rukovodstvu ustanove (najbolje lično) da te upute na istog.
kgmr Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 hvala, sve znam, ali nije tako, barem u slucaju ovog centra. a u domovima zdravlja i na jos nekim mestima jesam vidjala takav papir. sad sam ugradjivala sise i nikad vise
Mp40 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ne spaljuj mostove dok ti ne zavrse nadogradnju kose!!!
Delija67 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Moja majka je pre dve godine poslala mejl ministru zdravlja i problem je bio resen.
Recommended Posts