Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Da li u ovoj nesrećnoj zemlji postoji zastupnik za sportsku opremu Mizzuno i ko je to? Godinama nisam video ni u jednoj radnji. Nekođ imadoh patike tog proizvođača i do dana današnjeg nisam ništa udobnije, lakše i dugotrajnije obuo.
Nekad je bila radnja na početku Bulevara (početak = pre Vuka) sa desne strane kada se ide od centra , medjutim mislim da su im patike bile preskupe i da su verovatno već davno zatvoreni. Sećam se da sam ih tražio dok sam trenirao odbojku i to je bilo jedino mesta za kupovinu.
Gde imaju da se kupe one stoličice što liče na hoklice samo što nisu drvene. Znači ono, dve ukrštene šipke, a između "sedište" (bitno je da može da se skupi). Znam da na buvljaku verovatno ima drvenih kod onog što prodaje sve od drveta, ali ja bih nešto laganije.
Imaš u Alekse Nenadovića, pre kafane Lovac onu radnju što prodaje opremu za lov i ribolov. Tamo imaš te sedeljke.
treba mi ime nekog, bilo kog distributera ovogaD10%20Water%20Cooler.jpgkod nas, tj. u srbiji.nakanjujem se vec dugo da porucim ovo, pa nikako. ne mogu vise da vucem silne flase i pakete vode iz supermarketa, sad mi na primer ponestalo vode, a cesmovaca mi jednostavno ne radi poso. pojma nemam zasto, al tako je. unapred zahvalna.
kasnim malo....imas u metro-u aparate za 3000+ a flase mozes naci u svakom megamarketu...
kasnim malo....imas u metro-u aparate za 3000+ a flase mozes naci u svakom megamarketu...
fala, al ja kupila istoga dana. nego, dobro me podseti, već moram nove balune da poručujem.
Imaš u Alekse Nenadovića, pre kafane Lovac onu radnju što prodaje opremu za lov i ribolov. Tamo imaš te sedeljke.
Jbt, to mi skoro u komšiluku, a ja izlazila ranije sa posla da bih stigla do Pančevca i one pijačice ispod :D. Dobro, možda će nekome drugo biti od koristi :).
Fala, valjda imau ispostavu u NS?
neimadu ispostavu ni u bgd, a kamol' u novome. vozadu se na mentalnoj reomi.ako ti nije hica, probaj telefonskim putom, al' sam skepticKa. ako je, pak, hica, osedlaj kulasa do prasnjave vukojebine zvane pp ada huja; ondak sarmiraj zrelu a debelu radenicu, e da biste pregledali ponudu i iscupali kutije koje ti trebaju. da su nove - jesu.
to je prodavnica lovackog & ribolovackog saveza. solidna firma. svaka cast tresku 'de je se seti. ali, zar nije nekad bila u njegosevoj, par desetina metara od te rasksnice, u pravcu pijace?poz
...ondak sarmiraj zrelu a debelu radenicu, e da biste pregledali ponudu i iscupali kutije koje ti trebaju. da su nove - jesu.
Ne treba. Sarmirao ja vec jednu divnu, finu i mnogo blizu meni i sredio problem...Hvala, ipak...

Imaš i na Kaleniću, ali su 20 dindži komad (bile), prilično velike i dobre. Tj, rasklopljene, pa je lepiš. Ali, selidba je sad, i ko zna kad.

fala, al ja kupila istoga dana. nego, dobro me podseti, već moram nove balune da poručujem.
i da znas, moze i pivo da se ladi....ispraznis balon, napunis pivom i vratis....samo sto se sve isprskas dok vracas balon tako da je najbolje da se to radi na terasi, u kupatilu ili da poredjas zedne pivopije u krug oko spravice dok menjas balon....

Da li neko zna da li se kod optičara mogu naći naočare s dioptrijom, ono što su nekad (dok sam gledao NBA) koristili košarkaši tokom utakmice i ako znate, kolika je cena?Oslepeh na basketu bez cvikera/sočiva.

'ajd ovde da priupitam. Trebalo bi da dobijem slovenački šengen na godinu dana, od kojih 90 dana mogu da boravim u Sloveniji. E sad, sa tom vizom mogu nesmetano da ulazim/boravim u druge šengen zemlje ? Da li u tih dobijenih 90 dana ulaze i ti dani u šengen zoni, ali u drugo državi ?