slepa živana Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 gde da nadjem takvu cetku?:D koj izum! ima jedna mala radnjica u kojoj prodaju četke i metle, vidi se da ih sami prave. ako si iz beograda, to je u džordža vašingtona, malo posle bajlonijeve pijace, ali sa druge strane ulice. možda možeš da se nagodiš da ti naprave...
m___ Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 mhm, lepo, moracu da proverim :Dhvala.prvo cu da testiram macku kako joj se dopada ona cetka za pranje flasa, da ne pucam u prazno, s mackama nikad ne znas.
cmrlj Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ima li neko ideju gde da nadjem knjigu Til Ojlenspigel, biblioteka Zlatno kolo, s kraja sedamdesetih, mislim. Proverila u vise biblioteka javnih, licnih, skolskih, decjih, nema je. Koliko se secam bila je zuta i zelena, s tvrdim koricama. Neki pominju i ljubicastu, al se ja ne bih kladila. Na naslovnoj bio Til obucen kao dvorska luda.
bup Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ima li neko ideju gde da nadjem knjigu Til Ojlenspigel, biblioteka Zlatno kolo, s kraja sedamdesetih, mislim. Proverila u vise biblioteka javnih, licnih, skolskih, decjih, nema je. Koliko se secam bila je zuta i zelena, s tvrdim koricama. Neki pominju i ljubicastu, al se ja ne bih kladila. Na naslovnoj bio Til obucen kao dvorska luda.hm, imao sam ja, pogledaću da li je još u životu. daću ti je ako je nađem. nije bila baš u perfektnom stanju.žute korice, oker. tvrde. na naslovnoj crtež.
*edited by mod Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ubih se od trazenja nekog youtube snimka sto je bio postavljen na forumu. U pitanju je neki VHS snimak vencanja sa sve pijanim mladozenjom koji ima problema da se potpise i bije se sa konjem. Jel zna neko gde je to bilo?
cmrlj Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 hm, imao sam ja, pogledaću da li je još u životu. daću ti je ako je nađem. nije bila baš u perfektnom stanju.žute korice, oker. tvrde. na naslovnoj crtež.molim te, molim te, pogledaj, pogledaj, u kakvom god stanju samo mi treba bas to izdanje, to je neka preradjena verzija za decu. bicu ti vecno zahvalna i uvek cu lepo govoriti o tebi (ili o bilo kojoj drugoj dobroj dusi koja mi pomogne) :)
kiki Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Neko je pitao za zaštitne kacige. Ima na Gundulićevom vencu, videla sam u izlogu da imaju kacige. Imaju i sajt.
bup Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 molim te, molim te, pogledaj, pogledaj, u kakvom god stanju samo mi treba bas to izdanje, to je neka preradjena verzija za decu. bicu ti vecno zahvalna i uvek cu lepo govoriti o tebi (ili o bilo kojoj drugoj dobroj dusi koja mi pomogne) :)Hej, našao sam je."Veseli podvizi Tila Ojlenšpigela". Za mladež obradio Georg Pajsen Petersen. Izdavač Narodna prosveta Beograd. Jedan list iscepan, crteži obojeni, prazne strane išarane.Šiljni poruku da se dogovorimo.
ordi Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 A četke za WC sad prave neke nove, koje u onom postolju imaju ugradjen neki sprej. Kad vratiš četku na mesto pritisneš dugme, i sprej je spere i dezinfikuje.gde ima ovo?
BadMouth Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 znala sam da sam se zeznula kad sam trazila lk sa cipom.traze mi fotokopiju licne karte, ali mora da se vidi adresa i ono sto cip krije.zna neko gde to mogu da izvedem u bgd? u banci, gde jedino znam da imaju te citace cipova, odjebase me u sekundi.Potreban je samo smartcard reader (ako imas e-banking, imas ga).Instaliras ovo, pokrenes aplikaciju, gurnes LK u citac i imas dugme stampa.
dig_chohano Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Jel video neko negde onu glupavu pertlu il kako već da je nazovem za mobilni tlf, al kraću, ne za oko vrata? Neuporedivo mi je lakše da izvučem tlf iz džepa kad ima to.
Eidyia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Je li u Beogradu još postoji Lush?(onaj šatro hipijevski dućan kozmetike blago rečeno intenzivnog mirisa)
ToniAdams Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 hm, vele da ima.http://www.ogledalce.co.rs/index_det.php?id=5266prodjem ovih dana pored navedenih lokacija, pa ti javim postoji li jos.
Eidyia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 hm, vele da ima.http://www.ogledalce.co.rs/index_det.php?id=5266prodjem ovih dana pored navedenih lokacija, pa ti javim postoji li jos.E, hvala puno! :) Zatvaraju im radnje diljem Balkana, pa da znam ostaje li koje utočište. Normalno, da se meni šalje kontingent projizvoda.
ljuttko Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Nema na ovim adresama , zadjabe trazis. Isla sam istim poslom zbogradi 2 stvarcice koje su meni jako odgovarale. Pre neki dan slucajno nabasah u nesto sto se zove trzni centar BNBoS u naselju Galenika i na jednom spratu na 2 stola neke devojcice su prodavale nesto preostalih sapuna i jos kojecega, pretpostavljam da su neke bajate Lush zalihe. U nedostatku vremena nisam stigla ni da pitam gde je ostatak proizvoda E, hvala puno! :) Zatvaraju im radnje diljem Balkana, pa da znam ostaje li koje utočište. Normalno, da se meni šalje kontingent projizvoda.
Recommended Posts