Timmy Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Ukucaj na guglu odmah izbaci Bebac i dosta sajtova sa receptima
nisam ja Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 pitaš baju što duva balone u centru. preko one mreže. šta vi nemate takvog? mislim da ide pivo.
MayDay Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 Hitno mi treba pomoć! Je l znate da li u Ušću ili Delti ima neka prodavnica koja prodaje česme za kuhinju? Ili bilo gde da radi do 22h. I da nisu neke turkiš već radije nemačke. Uzela sam da nešto zavrnem i polomila sam zavrtanj na cevki što izlazi iz baterije. :-/
renne Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 Jedino ako ima u Home centru, pozovi call centar pa pitaj
yabadaba Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 (edited) Uradi sam u Rodi, dr. haus tc zmaj Edited June 15, 2017 by yabadaba
Блок_64 Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 Hitno mi treba pomoć! Je l znate da li u Ušću ili Delti ima neka prodavnica koja prodaje česme za kuhinju? Ili bilo gde da radi do 22h. I da nisu neke turkiš već radije nemačke. Uzela sam da nešto zavrnem i polomila sam zavrtanj na cevki što izlazi iz baterije. :-/ Malo sam zakasnio ali i uradi sam u rodi mislim da radi do 22h
banatjanin Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 oduševljen sam i hoću! https://www.addictgear.com/products/furoshiki-shoes ima li ovoga kod nas negde?
gospa buba Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 oduševljen sam i hoću! https://www.addictgear.com/products/furoshiki-shoes ima li ovoga kod nas negde? choveche, ti ne znash koliki si mi problem celozivotni razreshio sa ovim :o. ovce ti se iljadile pchele ti nebo pomrachile i ono sa shenicom bjelicom. svega imao ti, tvoji ljudi fauna i flora :D
banatjanin Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 pa poruči pa oću, ali mi trebaju sad odmah, do vikenda, zato pitam ima li kod nas :-) choveche, ti ne znash koliki si mi problem celozivotni razreshio sa ovim :o. ovce ti se iljadile pchele ti nebo pomrachile i ono sa shenicom bjelicom. svega imao ti, tvoji ljudi fauna i flora :D idi bestraga, podseti me na mog rahmetli dedu. pu,pu, po suncu 'odila i živa bila!
gospa buba Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 ... idi bestraga, podseti me na mog rahmetli dedu. pu,pu, po suncu 'odila i živa bila! fala brate takodje zivio -_- javila batici da nabavi jedne, sacu da vidim kako to ide. ako dodjedu, javim. u tom sluchaju, ne znash kolko dobro si mi napravio :D
kud u maglu Simoviću Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 a učemu je fora ideš bos, a ne prljaš noge
gospa buba Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 (edited) pa vrati uslugu, oću i ja ! ne smem ako ispane da su njesra ubicesh me a u realnosti, lik me ignorishe preventivno, jer sam mu se popela naglavu sa potrepshtinama iz eu <_< Edited June 28, 2017 by gospa buba
banatjanin Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Kul, javi makar cenu. Ako ne valjaju, po kući ću da ih nosim
Recommended Posts