June 12, 20177 yr pitaš baju što duva balone u centru. preko one mreže. šta vi nemate takvog? mislim da ide pivo.
June 15, 20177 yr Hitno mi treba pomoć! Je l znate da li u Ušću ili Delti ima neka prodavnica koja prodaje česme za kuhinju? Ili bilo gde da radi do 22h. I da nisu neke turkiš već radije nemačke. Uzela sam da nešto zavrnem i polomila sam zavrtanj na cevki što izlazi iz baterije. :-/
June 15, 20177 yr Hitno mi treba pomoć! Je l znate da li u Ušću ili Delti ima neka prodavnica koja prodaje česme za kuhinju? Ili bilo gde da radi do 22h. I da nisu neke turkiš već radije nemačke. Uzela sam da nešto zavrnem i polomila sam zavrtanj na cevki što izlazi iz baterije. :-/ Malo sam zakasnio ali i uradi sam u rodi mislim da radi do 22h
June 28, 20177 yr oduševljen sam i hoću! https://www.addictgear.com/products/furoshiki-shoes ima li ovoga kod nas negde?
June 28, 20177 yr oduševljen sam i hoću! https://www.addictgear.com/products/furoshiki-shoes ima li ovoga kod nas negde? choveche, ti ne znash koliki si mi problem celozivotni razreshio sa ovim :o. ovce ti se iljadile pchele ti nebo pomrachile i ono sa shenicom bjelicom. svega imao ti, tvoji ljudi fauna i flora :D
June 28, 20177 yr pa poruči pa oću, ali mi trebaju sad odmah, do vikenda, zato pitam ima li kod nas :-) choveche, ti ne znash koliki si mi problem celozivotni razreshio sa ovim :o. ovce ti se iljadile pchele ti nebo pomrachile i ono sa shenicom bjelicom. svega imao ti, tvoji ljudi fauna i flora :D idi bestraga, podseti me na mog rahmetli dedu. pu,pu, po suncu 'odila i živa bila!
June 28, 20177 yr ... idi bestraga, podseti me na mog rahmetli dedu. pu,pu, po suncu 'odila i živa bila! fala brate takodje zivio -_- javila batici da nabavi jedne, sacu da vidim kako to ide. ako dodjedu, javim. u tom sluchaju, ne znash kolko dobro si mi napravio :D
June 28, 20177 yr pa vrati uslugu, oću i ja ! ne smem ako ispane da su njesra ubicesh me a u realnosti, lik me ignorishe preventivno, jer sam mu se popela naglavu sa potrepshtinama iz eu <_< Edited June 28, 20177 yr by gospa buba