banatjanin Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 potrebne su mi plastične kace od 500 litara, bele ili zelene (odnosno, nije bitna boja, nego crne koje sam našao nisu pogodne za hranu i fermentaciju) nisam mogoa ni da pretpostavim da je ovo nabaviti problem, a jeste. tri dana vrtim telefone
Dr Arslanagić Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Zar ne prave to oni iz Nove Varoši?
Блок_64 Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Те из Нове Вароши су најбоље,а има доста фирми у Београду које продају њихове. http://www.cvetkovic.co.rs/kontakt.html Ја нешто радим са њима па ако могу шта да помогнем ту сам.
Skyhighatrist Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 (edited) Jel zastakljivao neko prozore skoro? Običan prozor, al' poveći, polomiše deca, moram da sutra negde da se organizujem, a predstavu nemam koja je uopšte cifra za prozorsko staklo? Edited October 2, 2015 by Skyhighatrist
ljuttko Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Nije preterano, ja sam proletos zastakljivala jedno krilo otprilike 70 cm x120, 30...nisam sigurna , bilo je 1500 din , staklo zagitovano na prozor. E sad prozor sam sama odnela u radnjicu za uramljivanje i zastakljivanje takoreći iza ćoška. Pa tako i vratila, ako majstori dolaze u stan verovatno je skuplje
svashtabezneshto Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Staklopan, bili su negde na Bulevaru, neparna strana, 200 i nešto broj, sjajno su mi odradili, ali bilo je pre par godina, ne znam da li još uvek rade.
Skyhighatrist Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Staklopan, bili su negde na Bulevaru, neparna strana, 200 i nešto broj, sjajno su mi odradili, ali bilo je pre par godina, ne znam da li još uvek rade. Daleko mi je Bulevar, a moram to da odnesem pre podne (relativno blizu mi je neki Staklopan ili tako nešto). Nije preterano, ja sam proletos zastakljivala jedno krilo otprilike 70 cm x120, 30...nisam sigurna , bilo je 1500 din , staklo zagitovano na prozor. E sad prozor sam sama odnela u radnjicu za uramljivanje i zastakljivanje takoreći iza ćoška. Pa tako i vratila, ako majstori dolaze u stan verovatno je skuplje Pa i ja planiram da ga odnesem sam, malo me jebe što je prozorčina 120*120cm, al' prebacićemo ga nekako... Tenks za cenovni info, biće cca 2500 ako su cene iste..
katamaran Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Na buvljaku je spektakl, obavezno idi tamo. Nabavljam tastu kad idem a ponekad uzmem i po neki matori broj sudokua za suprugu. Nema šta nema Slab ti spektakl, skoro nista nema :)
Singer Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Slab ti spektakl, skoro nista nema :)Pakako!?!? :oTamo kod ulaza... gde sam naveo?
katamaran Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Ima jod ulaza neki kioskic al kilav izbor. Kolko vidim imaju samo Razonode a meni narucili iskljucivo neke oktagon osmosmerke.
banatjanin Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Те из Нове Вароши су најбоље,а има доста фирми у Београду које продају њихове. http://www.cvetkovic.co.rs/kontakt.html Ја нешто радим са њима па ако могу шта да помогнем ту сам. kasno videh, hvala puno, trebaće toga još. uzeo sam neek italijanske, zelene, a od ovih iz nove varoši kupio burad od 200 litara. (usput, nisma video u katalogu da imaju od 500?)
radnik Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Ima jod ulaza neki kioskic al kilav izbor. Kolko vidim imaju samo Razonode a meni narucili iskljucivo neke oktagon osmosmerke. Videh juce na kiosku valjda Stampe/Future u Zemunu, na pultu trafike u obicnoj maloj katronskoj kutiji te osmosmerke. Bar prva na vrhu je bila. Setih se ovog pitanja. Verujem da imaju i ostale, mozda ne izlazu ... pitaj.
Kelt Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 kako se zvala optičarska radnja u Masarikovoj, u prizemlju RK Beograd? Sada je tamo neki Starčević. Bio je sajt do pre par meseci, sad kao da su u zemlju propali.
ljuttko Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Mislim da nije lensoptic, ja sam godinama njihov pacijent jer sam prethodno to bila kod dr vlasnika dok je radio u očnoj bolnici. http://www.lensoptic.com/oni imaju 2 ordinacije ooodavno
Recommended Posts