cmrlj Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 @moca verovatno moze, zovi servis proizvodjaca mikrotalasne pa pitaj.
tazza Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Razbio sam stakleni tanjir za mikrotalasnu, jel to moze negde da se kupi odvojeno? I ja baš razbila prekjuče i htedoh ovde da pitam al reko da me ne zajebavaju, mnogo sam osetljiva ovih dana. Videla sam na kupindu da ima, a molim te javi ovde ako si našao nešto preko servisa.
Sestre Bronte Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 I ja baš razbila prekjuče i htedoh ovde da pitam al reko da me ne zajebavaju, mnogo sam osetljiva ovih dana. Videla sam na kupindu da ima, a molim te javi ovde ako si našao nešto preko servisa. nije zajebavanje, šta god od tanjira da nađeš da pasuje, završava posao
Sestre Bronte Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 samo da nema metalni print, sve drugo gde je čista keramika ili staklo - može
aram Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 na svim novijim tanjirima, koliko znam, ima oznaka da li moze u mikrotalasnu.
decak Kejt Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 jel' zna neko gde u BG je najbolji deal za finish quantum tablete za sudomasinu? lenja sam pa me mrzi da kupujem sve komponente, ovo lepo turim, i ne razmisljam o soli, tecnosti za ispiranje itd itd. poslednji put sam kupila u Veru, 80 kom je bilo oko dve 'iljade, i evo ovih dana rabim poslednje tablete, valjalo bi da obnovim zalihe. inace sam te poslednje kupila u recimo decembru prosle godine.
katamaran Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 (edited) Treba mi neko mesto koje prodaje stare enigmatske casopise na veliko. Dali su mi zadatak da jurim nekakve osmosmerke a njih ne nadjoh ni u prolazu na Terazijama ni na Zelenjaku. Gde bih jos mogao da pogledam? Buvljak? Edited September 28, 2015 by katamaran
Singer Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Treba mi neko mesto koje prodaje stare enigmatske casopise na veliko. Dali su mi zadatak da jurim nekakve osmosmerke a njih ne nadjoh ni u prolazu na Terazijama ni na Zelenjaku. Gde bih jos mogao da pogledam? Buvljak? Na buvljaku je spektakl, obavezno idi tamo. Nabavljam tastu kad idem a ponekad uzmem i po neki matori broj sudokua za suprugu. Nema šta nema
katamaran Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Hvala puno. Skocicu cim se malo prolepsa vreme. Gde otprilike da gledam?
Singer Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Hvala puno. Skocicu cim se malo prolepsa vreme. Gde otprilike da gledam?Odmah na ulazu. Kao neki beli štand/kiosk i na njemu ogromne dve kutije pune tih različitih magazina.
Recommended Posts