eumeswil Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Gde u Bg ima dobar izbor staklene amabalaže veće litraže (od 1l pa naviše)?
kud u maglu Simoviću Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Gde mogu da se nađu/kupe antistres loptice - ali bez ikakvih logo firmi i sličnih reklama? U Beogradu. ima na 11.04. neka radnja koja prodaje te rekvizite od gumea skoro da sam ubeđen da ima u inter sportu, bar je bilo u kranjskoj gori
Timothy Leary Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Gde u Bg ima dobar izbor staklene amabalaže veće litraže (od 1l pa naviše)? I ja bih bio veoma zahvalan za ovu informaciju.
Аврам Гојић Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 sta vam tacno treba? kod mene u MIrijevu ima radnja koja prodaje flajke od 2 litra, potom velike balonske flase od 5 litara i tako
Аврам Гојић Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ima ovde svega od flasa, radnja je na samom kraju Jovanke Radakovic, neposredno pre raskrsnice sa Vitezova Karadjordjeve zvezde, u sustini to je plasticarska radnja ali ima sirok asortiman flasa za rakiju i, sto je bitno, cepove od plute svih velicina.
ajgor Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ima ovde svega od flasa, radnja je na samom kraju Jovanke Radakovic, neposredno pre raskrsnice sa Vitezova Karadjordjeve zvezde, u sustini to je plasticarska radnja ali ima sirok asortiman flasa za rakiju i, sto je bitno, cepove od plute svih velicina. Da ne drže i velike tegle turšijare od 5 litara? To je poodavno deficitarna roba, fabrička turšija se sad mahom pakuje u manje staklene tegle, pretežno ne veće od 3 litra. Nekad davno je C-market imao radnju za takvo nešto u lokalu gde je sad Cerpromet kod Đerma, sad se samo pripoveda :)
MayDay Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Je l ima kod nas uvoz onih Dyson lepih erkondišenera? Onih što su unutra i imaju postolje i u obliku su kruga.
Аврам Гојић Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Da ne drže i velike tegle turšijare od 5 litara? To je poodavno deficitarna roba, fabrička turšija se sad mahom pakuje u manje staklene tegle, pretežno ne veće od 3 litra. Nekad davno je C-market imao radnju za takvo nešto u lokalu gde je sad Cerpromet kod Đerma, sad se samo pripoveda :) Svraticu pa cu pitati.
ajgor Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Svraticu pa cu pitati. Hvala, do sada sam se ispomagao štekovima slankamenačlkih Slovakinja :)
vinska musica Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Gde ima da se nabavi olovka za "nabadanje" po tastaturi tableta?
Skyhighatrist Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ja kupio tzv stylus u Tehnomaniji, a kapiram da ga ima po svim jačim komp shopovima, recimo...
vinska musica Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ja kupio tzv stylus u Tehnomaniji, a kapiram da ga ima po svim jačim komp shopovima, recimo... Hvala.
eumeswil Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Bilo bi super kad bi ih ovakve našao. Jel ima to kod tebe tamo Vaso?
Recommended Posts