maheem Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 bilo kakav, samo da je jeftino? pa da nije yugo. da može da se tera dva meseca bez kvarova :)
ToniAdams Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 lepi, vidi ovo, gugl izbacio, jebemliga dal fercera.
pixy Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 ima li neko ideju gde može da se nađe najveći izbor munze konza suvenira? nosim malom u inostranstvo, zauvar mi je svaka džidža bidža
gervasius twinkleminkleson Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Zna li iko koja sadasnja sarajevska opstina je na mjestu nekadasnjeg IV rejona [iz 1950.]? Hitno potrebno, radi podizanja izvoda iz maticne knjige.
Geo Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 ima li neko ideju gde može da se nađe najveći izbor munze konza suvenira? nosim malom u inostranstvo, zauvar mi je svaka džidža bidža Vidjao na standovima u Gospodskoj ulici ...
Аврам Гојић Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Kako se kupuje CAP citac za Verified by Visa kupovinu? Ono sto me zanima jeste - da li je citac personalizovan, tj da li se u banci traze neka dokumenta, ili su citaci univerzalni?
Аврам Гојић Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Dakle, odem u banku, "dobar dan, treba mi jedan CAP citac", pruzim crvenu i oni mi to daju bez dodatnih pitanja?
Recommended Posts