Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

ima 1 M etalac kod Cvetka, baš ću da pogledam kad budem išao. Mada, u glavi mi je da sam vid eo u nekoj velikoj robnoj kući.

Posted

Možda ima nešto u tome što su prilično prevaziđeni. Nema nigde da se kupe ni školske kecelje ni 5.25 flopi diskovi :)

Zašto bi bili prevaziđeni? Metalni emajlirani tanjir ne možeš nikada da polomiš, a odličan je za podgrevanje bilo čega.

Posted

bilo u merkuru bas lepih emajliranih, al su bili poskupshi

Posted

Zašto bi bili prevaziđeni? Metalni emajlirani tanjir ne možeš nikada da polomiš, a odličan je za podgrevanje bilo čega.

cekaj, metaces tanjur na ringlu, podgrejati suljpa il stagod, a onda cekati da se vreo tanjir oladi kako bi mogao da jedes iz njega?

zvuci onako :(

Posted

uspevao sam u par navrata odlicno da brisem pomenutim krpama :fantom:

Posted

Ovo ili nesto na ovu temu je 1 car, nekad se pravilo i u Bg, fabrika je bila preko puta Sajma, Rad se zvala, posudje od nerdjajuceg celika:

jedenje_zpswl2njhav.gif

Izmisljena i varijanta za samopodgrevanje, isprobana, onako...

dasejede_zps3ivspn7b.jpg

Ne znam cemu rasprava oko metalnih tanjira i problema sa podgrevanjem, kad svi znaju da se najbolje jede direktno iz шерпице u kojoj je podgrevano.

Posted

Ali čemu šerpica kada možeš da podgreješ u tanjiru?

Posted

Ali čemu podgrevati, kad može da se jede i hladno?

Posted

Pa da bi imao za šta da koristiš metalni tanjir  :fantom:

Posted

Ja volim emajlirano posudje i rabim 2 tanjira od studentskog doba sa šarom 3 praseta :lolol:  preživeli su pakao studentskog života u domu uključujući prženje jaja ili 50 palačinki veličine dlana  na rešou bez termostata.

al da mogu da se razbiju, mogu, ko zvečke,  puna kesa  počev  od novcijate metalac šerpe, pratećih  poklopaca i lončića za podgrevanje mleka svedoči,  kad ih je  naš mali kućni  tasmanijski djavolak jednim potezom ruke  skrljao sa police na pločice ... emajl se usisavao i brisao satima,  pre kojih mesec dana. :cry:

Posted

cekaj, metaces tanjur na ringlu, podgrejati suljpa il stagod, a onda cekati da se vreo tanjir oladi kako bi mogao da jedes iz njega?

Pa cemu sluze kuhinjske krpe nego upravo za to

Ne znam cemu rasprava oko metalnih tanjira i problema sa podgrevanjem, kad svi znaju da se najbolje jede direktno iz шерпице u kojoj je podgrevano.

Ali čemu podgrevati, kad može da se jede i hladno?

:lolol: 

ko smo? odakle dolazimo? kuda idemo?