kapetanm Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 ima 1 M etalac kod Cvetka, baš ću da pogledam kad budem išao. Mada, u glavi mi je da sam vid eo u nekoj velikoj robnoj kući.
salerokada Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Možda ima nešto u tome što su prilično prevaziđeni. Nema nigde da se kupe ni školske kecelje ni 5.25 flopi diskovi :) Zašto bi bili prevaziđeni? Metalni emajlirani tanjir ne možeš nikada da polomiš, a odličan je za podgrevanje bilo čega.
Čutura Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 bilo u merkuru bas lepih emajliranih, al su bili poskupshi
ToniAdams Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Zašto bi bili prevaziđeni? Metalni emajlirani tanjir ne možeš nikada da polomiš, a odličan je za podgrevanje bilo čega. cekaj, metaces tanjur na ringlu, podgrejati suljpa il stagod, a onda cekati da se vreo tanjir oladi kako bi mogao da jedes iz njega? zvuci onako :(
belch Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Pa cemu sluze kuhinjske krpe nego upravo za to
ToniAdams Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 uspevao sam u par navrata odlicno da brisem pomenutim krpama
namenski Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Ovo ili nesto na ovu temu je 1 car, nekad se pravilo i u Bg, fabrika je bila preko puta Sajma, Rad se zvala, posudje od nerdjajuceg celika: Izmisljena i varijanta za samopodgrevanje, isprobana, onako... Ne znam cemu rasprava oko metalnih tanjira i problema sa podgrevanjem, kad svi znaju da se najbolje jede direktno iz шерпице u kojoj je podgrevano.
salerokada Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Ali čemu šerpica kada možeš da podgreješ u tanjiru?
Reaktor Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Ali čemu podgrevati, kad može da se jede i hladno?
salerokada Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Pa da bi imao za šta da koristiš metalni tanjir
ljuttko Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Zašto bi bili prevaziđeni? Metalni emajlirani tanjir ne možeš nikada da polomiš, a odličan je za podgrevanje bilo čega. Ja volim emajlirano posudje i rabim 2 tanjira od studentskog doba sa šarom 3 praseta preživeli su pakao studentskog života u domu uključujući prženje jaja ili 50 palačinki veličine dlana na rešou bez termostata. al da mogu da se razbiju, mogu, ko zvečke, puna kesa počev od novcijate metalac šerpe, pratećih poklopaca i lončića za podgrevanje mleka svedoči, kad ih je naš mali kućni tasmanijski djavolak jednim potezom ruke skrljao sa police na pločice ... emajl se usisavao i brisao satima, pre kojih mesec dana.
slepa živana Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 cekaj, metaces tanjur na ringlu, podgrejati suljpa il stagod, a onda cekati da se vreo tanjir oladi kako bi mogao da jedes iz njega? Pa cemu sluze kuhinjske krpe nego upravo za to Ne znam cemu rasprava oko metalnih tanjira i problema sa podgrevanjem, kad svi znaju da se najbolje jede direktno iz шерпице u kojoj je podgrevano. Ali čemu podgrevati, kad može da se jede i hladno? ko smo? odakle dolazimo? kuda idemo?
Recommended Posts