Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Našao.

Kako ste brzo zaboravili Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju.

Posted (edited)

"Doxa", Sarajevska 7, radi dobro i kvalitetno, niže cene nego recimo braća Mihajlović u Ruzveltovoj. Kod njega sam nosio i ručne i stone satove, oldskul sajdžija.

Ne znam kakav je sajdzija ali je super lik.

Jednom sam kod njega popravljao netbuk :)

Nesto sam paranoisao da novi hard nece moci da stane u moj netbuk pa sam se dogovorio sa prodavcem da mogu da ga vratim ako je preveliki. Naravno usput zeznem mini srafciger koji sam poneo sa sobom. Srecom se setim da sajdzije koriste odlicne male srafcigere. Cak mi covek na kraju magnetom nasao na podu sraf koji sam ovako smotan ispustio :)

Edited by katamaran
Posted

Da li bi taj mogao da mi popravi tatinu automatik omegu, šta mislite?

Posted

koji je to deo sarajevske, blize gazeli ili blize balkanskoj?

Posted

Ideš od železničkog muzeja ka američkoj ambasadi, bivšoj, na toj strani gde je ambasada.

Posted

treba mi video babe na bosanskoj televiziji koja kao nesto leci - program izgleda kao nekakav jutarnji program u jeftinom studiju

jel naso ovaj bustin ovo, recite mi molim vas, vec godinama gledam ovaj post :cry:

Posted

jel naso ovaj bustin ovo, recite mi molim vas, vec godinama gledam ovaj post :cry:

Posted

Znate za one kose, benč i druge klupe za vežbanje. E, onda znate za one sunđere što obavijaju metalne šipke. Interesuje nas gde mogu da se nabave u Begišu samo ti sunđeri?

Posted (edited)

gde da nađem lepe puzzle od 1000 delova, za odrasle, ne dečije, ali sa cool slikama (umetnost, ilustracije, dobre fotografije)?

u vulkanu i po knjižarama valjaju jednu istu marku i slike su skroz goblenske - bavarski dvorci, konji koji jure livadom, mačići i cveće....

Edited by Tihajeza
Posted

Jel si probala u radnjama sa igračkama? Mislim da sam tamo video te 1000+ slagalice. Doduše nisam zagledao motive...

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока