Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Ako tražiš za merenje šećera glucosure su dobri.Takođe bitno je da imaš konstantin priliv potrošnih sredstava, lanceta i iglica.

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Kod nas tesko...Kod kineza mozda ali onda je upitan kvalitet  :cry:

Posted

Vidim ima iz UK da se naruči pa ću videti. Izašlo bi 40+ eur sa carinom sigurno.

Kad smo kod nerđajućeg čelika, pretpostavljam da nema ni ovakvih flaša kod nas - https://www.purastainless.com/purchase/800ml-stainless-steel-bottle/

Trenutno koristim staklenu i termos od NČ, ali je nedovoljno praktično naravno. Ima na Aliexpres Nalgene boce. Na ceger.rs ima Sigg, ali kako čitam utiske komšija nisu ljudi baš nešto zadovoljni.

Posted

Da li neko ima ideju kako bih mogao da kupim kartu za svetski kup u ski skokovima u Japanu u januaru?

Posted

Da li neko ima ideju kako bih mogao da kupim kartu za svetski kup u ski skokovima u Japanu u januaru?

hm, jesi probao da ih pozoves telefonom?

Phone: 81 11 221 1661

Posted

hm, jesi probao da ih pozoves telefonom?

Phone: 81 11 221 1661

Nisam, hvala.

Mada kad se setim par zvanja prosle godine pred put u Japan [i to kompanije koje su imale sajt na engleskom], dodje mi da odustanem odmah :D

Posted

ovima je sajt na japanskom, ovo je jedino sto sam razumeo :D

Posted

Treba mi preporuka za dobrog sajdziju (casovnicara) u Beogradu koji popravlja klasicne rucne satove na navijanje.

Posted

Treba mi preporuka za dobrog sajdziju (casovnicara) u Beogradu koji popravlja klasicne rucne satove na navijanje.

"Doxa", Sarajevska 7, radi dobro i kvalitetno, niže cene nego recimo braća Mihajlović u Ruzveltovoj. Kod njega sam nosio i ručne i stone satove, oldskul sajdžija.

Posted

casovnicar pavic, cetinjska 12

Posted

hvala vam, treba mi popravka jedne straije rucne 'doxe' koja je draga uspomena.