Frank Pembleton Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Ako tražiš za merenje šećera glucosure su dobri.Takođe bitno je da imaš konstantin priliv potrošnih sredstava, lanceta i iglica. Poslato sa WC šolje by BVK
eumeswil Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Ovakvi metalni luncboxovi. Đe?http://www.lunchbots.com/products/
Frank Pembleton Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Kod nas tesko...Kod kineza mozda ali onda je upitan kvalitet
eumeswil Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Vidim ima iz UK da se naruči pa ću videti. Izašlo bi 40+ eur sa carinom sigurno.Kad smo kod nerđajućeg čelika, pretpostavljam da nema ni ovakvih flaša kod nas - https://www.purastainless.com/purchase/800ml-stainless-steel-bottle/ Trenutno koristim staklenu i termos od NČ, ali je nedovoljno praktično naravno. Ima na Aliexpres Nalgene boce. Na ceger.rs ima Sigg, ali kako čitam utiske komšija nisu ljudi baš nešto zadovoljni.
jms_uk Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Da li neko ima ideju kako bih mogao da kupim kartu za svetski kup u ski skokovima u Japanu u januaru?
aram Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Da li neko ima ideju kako bih mogao da kupim kartu za svetski kup u ski skokovima u Japanu u januaru? hm, jesi probao da ih pozoves telefonom? Phone: 81 11 221 1661
jms_uk Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 hm, jesi probao da ih pozoves telefonom? Phone: 81 11 221 1661 Nisam, hvala. Mada kad se setim par zvanja prosle godine pred put u Japan [i to kompanije koje su imale sajt na engleskom], dodje mi da odustanem odmah :D
aram Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 ovima je sajt na japanskom, ovo je jedino sto sam razumeo :D
Bane5 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Treba mi preporuka za dobrog sajdziju (casovnicara) u Beogradu koji popravlja klasicne rucne satove na navijanje.
ajgor Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Treba mi preporuka za dobrog sajdziju (casovnicara) u Beogradu koji popravlja klasicne rucne satove na navijanje. "Doxa", Sarajevska 7, radi dobro i kvalitetno, niže cene nego recimo braća Mihajlović u Ruzveltovoj. Kod njega sam nosio i ručne i stone satove, oldskul sajdžija.
Bane5 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 hvala vam, treba mi popravka jedne straije rucne 'doxe' koja je draga uspomena.
Recommended Posts