ToniAdams Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 buzdovan je nadimak za snagatore, a ja sam ipak vise tehnicar
djeneralche Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 tetinče puni 7 godina i traži za rođendan dvogled. zašto ne znam, to mu je nešto sad zanimljivo. e sad, nije on ornitolog, verovatno će da ga nosi napolje, na adu i da pogleda kroz njega par puta, pa me zanima gde ima da se kupi neki dečiji dvogled, da uveličava (tj.približava), a da nije baš potpuna igračka od kineza? Imas i u knjizari 'Sluzbenog glasnika' tj barem sam video u Vojvode Stepe. Oko 2700.
ToniAdams Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 e, tihojezo, pogle u onom komisionu de valjaju zaplenjenu robu, u bulevaru preko puta tasa. tu je ranije bilo sigurno i to za neke presmesne novce.
Hamlet Strašni Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Ја видео тамо у суботу зелене танге за 50 динара. Баш сам се питао ко то даје у комисион, ако је заплењена роба онда има смисла...
ToniAdams Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 uzmi mi koje ako naletis je, zaplenjena, potpuno ludilo sta sve moze da se nadje tamo.
boshoku Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 u jednom trenutku su imali u izlogu, žice za harfu!
vathra Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Хит су ми биле женске униформе за царинике, за нешто типа 200 дин. Али нисам знао никог ко се пали на униформе да му поклоним :misko:
Frank Pembleton Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Хит су ми биле женске униформе за царинике, за нешто типа 200 дин. Али нисам знао никог ко се пали на униформе да му поклоним :misko: Gde je bre to?Mislim radnja?
slepa živana Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 Gde je bre to?Mislim radnja? ima na bulevaru, dijagonalno od pravnog i ima u uzun mirkovoj, pored brankovine kafane.
cmrlj Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 gde ima da se pomirise kamfor? je l to miris zubara?
gospa buba Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 gde ima da se pomirise kamfor? je l to miris zubara? antireumatska voda tzv ruska voda. prave apoteke. topedese dindzi ako bash volesh. ili tako neshto.
eumeswil Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Imaju li negde keton merači kod nas? U Prizmi sam pitao, ne drže.
yolo Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Ma preskoci Prizmu, koristi ozbiljnije aparate za to. Precision Xceed ti je prvi i najcesci izbor, Abbotova firma, solidno. http://www.diabetes.rs/sp01.htm Ima i drugih ali ovaj je prvi izbor, imas korisnicki telefon na tom linku pa pitaj u kojoj apoteci da ga kupis. Ili ovde: http://www.svezakucu.rs/www/3075/abbott-merac-secera-u-krvi-precision-xceed
Recommended Posts