Jump to content

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

ima l' kod nas nesto vako da se nadje?

lezaj klik klak. mislim da ga ima u svakoj vecoj prodavnici namestaja. jedno vreme je bila prava najezda klik klak lezajeva. lagani su, jeftini, mana je to sto su skloni prevrtanju.

• Replies 8.2k
  • Views 803.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

video sam te lagane, mislio sam ovako masivnije nesto, sa debelim sedistem i naslonom, a bez naslona za ruke.

ovde te masivnije obicno prave sa naslonima za ruke a to mi ne treba.

bio sam u simpu i video neke od ovih modela, dosta je to slabo, hvala u svakom slucaju.

...™

Edited by Töölönlahti

gde se sada kupuju one gotove naočari sa dioptrijom? jel to ima kod Kineza, jel ima na pijacama?

(znam da su loše, nosim ih u tvorza, trenutno su jedina opcija)

Već si stigao da nađeš kombo za šiš i da padneš?

Reci dioptriju, donećemo ti mi u vizitu :thumbsup:

Ahahaha :mellow::Jova:

Edited by Грешни Василије

ja sam kupila pre pola godine u uradi sam, za 185 dinara. stajale su pored kase. odlične. tegle. koristim ih umesto lupe kad radim nešto pipavo i sitno, sa obe ruke. bilo je raznih dioptrija. da li još uvek ima ne znam.

Aj, aj, ne jedi se. Ima kod Kineza, naravski.

E fala, ne jedim se ja, uvek sam voleo šalu i komiku.

ima malo boljih kineskih u liliju

Celicna vuna? U Uradi samom nemaju

veličina majice za žensku osobu od oko 155 cm, normalne težine ali, onako, puniju u grudima?

S ili M?