Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Dajte preporuku za neki kućni mehanizam za genocid nad komarcima, fazon spravetine koje se zabadaju u struju, naprednijeg tipa. Ove godine nešto jebu kevu po mom selu.

Posted

U Univeru sam uzeo neki Lm Tox kad sam išao na more i dobro se pokazao.

Posted

Dajte preporuku za neki kućni mehanizam za genocid nad komarcima, fazon spravetine koje se zabadaju u struju, naprednijeg tipa. Ove godine nešto jebu kevu po mom selu.

meni su ove tablete zaista najbolje. ukljucim aparat i mirna backa. citao sam nesto o prirodnim rasterivacima, ali to ne mogu da nabavim. sta ti znaci "spravetina"?

Posted

Tako tepam spravama.

Btw fala, pogledam sutra te Lomakse, vidim i da imaju neke julske akcije.

Posted

gde ima najjeftiniji keks na kilo ?

Posted

Dobio sam jedan, moze se reci, dvopersonski jastuk punjen, pravim domacim™ guscijim perjem.

Koga da jurim da od toga napravim 2 jastuka? Neke krojacke radnje?

Ne bih se bas sam igrao sa presipanjem perja, jer to leti na sve strane, cak i kad se to radi u kadi :D

Posted (edited)

zovi ove, oni to rade. ako kad se podeli treba jos perja, dodace. dodju na kucu, uzmu jastuke, prekroje, donesu na vrata. super su.

http://pahuljica.od-rigo.co.rs/

Edited by cmrlj
Posted

primo%20ara%20folding.jpg

ima l' kod nas nesto vako da se nadje?

Posted

zovi ove, oni to rade. ako kad se podeli treba jos perja, dodace. dodju na kucu, uzmu jastuke, prekroje, donesu na vrata. super su.

http://pahuljica.od-rigo.co.rs/

Ajel imaju negde cene?
Posted

cmrlj, zahvaljuje ti se moja gospođa na linku. ona ima suprotan problem od kolege forumaša. treba od dva mala sačiniti jedan poveći, koliko ima perja. reče da je bitan materijal džakčeta. da perje ne odperja.

Posted

nema na cemu, sve radnje rade, ako imate stare ofucane perjane jastuke, oni spoje te sto su se izduvali, dodaju jos ako fali, naprave novu kesu i imas nov jastuk. naravno da je materijal za jastuk odgovarajuci, ljudi zive od jastuka, znalju sta rade, iz mojih perje ne leti :D

@fp

nisam nasla na sajtu, koliko se secam (davno sam kupovala) nisu jeftini, ali paperje nigde nije jeftino. imaju i jastuke u kojima je unutrasnji deo od perja, a oko njega ide paperje. ti su jeftiniji, jer je punjenje jeftinije, a bolji, jer teze splasnu, drzi ih cvrsce jezgro. prepravke nisu skupe. oni su meni dosta radili, uvek sam bila vrlo zadovoljna, kvalitet je odlican, sve se sa njima da dogovoriti, brzi su, sve je kako valja. prave jastuke u dimenzijama koje pozelite. 

Posted

cmrlj hvala na linku :)

Zvacu ih sutra da vidimo sta moze da se uradi.