July 16, 201410 yr znam da je negde bivalo, sad da li ovde... dobra prijateljica, kolegica, traži stan jednosoban ili garsonjeru za juniora brucoša etf, blizina faksa ili dobra veza do istog ako neko ima nešto zanimljivo na pm tnx e: beograd Edited July 16, 201410 yr by fritifrut
July 16, 201410 yr Gde imaju da se kupe zaista odvratne havajske košulje, ono, majmun sedi pod palmom dezen? Pitam za druga Henrika Larsona
July 16, 201410 yr pa to je kao kada se ljudi raspituju za simptome venericnih oboljenja. ja sam kod kineza u blokovima kupio genijalnu jarko crvenu, beli tigar u skoku, havajku koju sam posle poklonio viloticu. njemu to bolje stoji. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
July 16, 201410 yr Uh, u ovom bih se osećao kao 1 Ringo Starr! (To je na sekciji "košulje iz 70-tih".)
July 16, 201410 yr Uh, u ovom bih se osećao kao 1 Ringo Starr! (To je na sekciji "košulje iz 70-tih".) sada bi pol doviknuo da bi verovatno bio i bolji bubnjar od njega. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
July 16, 201410 yr Gde imaju da se kupe zaista odvratne havajske košulje, ono, majmun sedi pod palmom dezen? Pitam za druga Henrika Larsona e samo mu je to falilo, matori hipster pogledaj na limundu, kupindu
July 16, 201410 yr E ovo valja. I nema potrebe da se docrtava majmun ispod palme Edited July 16, 201410 yr by Грешни Василије