kud u maglu Simoviću Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Imaš u onim trafikama, kohiba, romeo & julija i davidov su moji favoriti idi na julieta.biz pa se odluči kohiba robusto stigla prva plata?
Frank Pembleton Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Imaš u onim trafikama, kohiba, romeo & julija i davidov su moji favoriti idi na julieta.biz pa se odluči kohiba robusto stigla prva plata? Ova na račun još nije, ali palo neko solarno plaćanje a ortaku rođendan pa reko... Послато са WЦ шоље усинг БВК
stoka Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Gde u Beogradu ima servis Aiptek digitalnih kamera i fotoaparata?
Tresko Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Imaš u onim trafikama, kohiba, romeo & julija i davidov su moji favoriti idi na julieta.biz pa se odluči kohiba robusto stigla prva plata? Ohooo, imamo skupe ukuse, mladiću :P
kapetanm Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Не на трафици, никако. Само у радњи са оним ормарчетом за држање влаге. Мада праву кохибу без 100 јура нећеш наћи овде Тражи оне које Кубанке завијају бутинама
kud u maglu Simoviću Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 @kapetanm trafika je brend™, a znam da ima u kraju @tresko ;) to mi je favoritm mada sa njom izgledam kao majmunče, a i danhil mož da prođe
đorđe geprat Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 gde da kupim samolepljivu foliju za staklo. propusnu za gledanje samo sa jedne strane.
Töölönlahti Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Đorđe, imate to iza hotela Bristol: http://www.sitologika.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=96&Itemid=96 Šta da uzmem da mi posluži kao prenosiva površina za sklapanje maketa i slaganje slagalica? Mislio sam neki razumno čvrsti i debeli karton, ali nigde po netu ne vidim da je neko u fazonu da drži B0 i veće ploče toga, a male mi ne rade posao...
yabadaba Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Imaš u Uradi sam razne pločaste materijale, leksane, iverice, šperploče... Mozda neki lesonit? Pa možda na neki ram sa klavir šarkama na sredini?
Töölönlahti Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Pa to, izgleda da ću morati da uzmem neku glatku šperploču u drvomarketu, a hteo sam samo neku deblju i izdržljiviju lepenku u malo bolje snadbevenoj knjižari. Lesonit bi se savijao valjda posle nekog vremena, eventualno kada bih mu ukucao neki ram radi konzistencije. Šarke bih izbegao, ne treba mi sklapanje kao feature. Najviše vremena izdangubim oko najjednostavnijih stvari... <_<
Frile Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ako bude problem pronaći šperploču odgovarajuće debljine i cene, predlažem da dva lesonita isečeš na meru i zalepiš jedan na drugi. Dovoljno je debelo da se ne savija lako.
DarkAttraktor Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 gde u bg ima trake za kosu (one sto idu preko cela) ? nema u bulevaru, nema na kalenicu. de da gledam ?
namenski Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Pa to, izgleda da ću morati da uzmem neku glatku šperploču u drvomarketu, a hteo sam samo neku deblju i izdržljiviju lepenku u malo bolje snadbevenoj knjižari. Lesonit bi se savijao valjda posle nekog vremena, eventualno kada bih mu ukucao neki ram radi konzistencije. Šarke bih izbegao, ne treba mi sklapanje kao feature. Najviše vremena izdangubim oko najjednostavnijih stvari... <_< Nisam ovo video, ako nije kasno: moje dugogodisnje iskustvo sa slicnom potrebom je da na bilo koji cvrsti materijal debljine koja ti odgovara (ja sam uzimao komade onih belih ploca od kojih se na Sajmu prave standovi, ne mogu sad da se setim imena materijala, odlican je, samo je malo tezi, debljine oko 5 mm, ima ga po Sajmu koliko hoces). Sta god da uzmes, preko toga nalepis nesto najsclicnije nekadasnjem linoleumu sto nadjes u Sintelonu ili nekoj od specijalizovanih prodavnica. Da je glatko i u boji koja ti odgovara. Resenje je, po mom iskustvu, idealno, kako za povrsine za pisanje/crtanje (rukom), tako i za to sto tebi treba: trpi skalpel, odnosno ne primecuju se zarezi i ostala mehanicka ostecenja, pere se bez problema i cime god hoces, trpi hemikalije i lepkove, a ako cemo bas mak na konac, ako te posluzi sreca, mozes i boju da biras.
Recommended Posts