kapetanm Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 el neko zna gde u BG mogu da se promene metalni evri? ponosni sam vlasnik vise od 10 evra u kovanicamaMiralem menja po najpovoljnijem tečaju
aram Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 znate li za neki magacin za cuvanje stvari (komadi namestaja, knjige i slicno) tokom preseljenja tj. perioda izmedju iseljenja i useljenja? hvala unapred :)kod ovih je moj namestaj stajao vise od dva meseca i nesto smesno sam platio, ne secam se koliko.
aram Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 pa di ces ti sad?jebga, iz nemacke se jos nisam selio, neam pojma.googlaj "umzüge lagerung" pa vidi...
Matilda Ivancic Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 el neko zna gde u BG mogu da se promene metalni evri? ponosni sam vlasnik vise od 10 evra u kovanicamau menjacnici u staklencu, na trgu republike, do armi sopa. onog spoljnog
bergasa19 Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 el neko zna gde u BG mogu da se promene metalni evri? ponosni sam vlasnik vise od 10 evra u kovanicamaOff. Imam kovanicu od 10 maraka.
vin Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Jel zna neko gde ima da se kupi lici u Srbiji?liči?licno sam to kupila negde, ali ne znam da li u veru ili u tempu. znam da sma na oba mesta kupovala neko, do tada mi nepoznato, voce, ali sad koje gde, ne znam. u sv. sl. ima da se kupi.
Аврам Гојић Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 postoji li ikakav nacin da se stigne GSP-om do Prve srpske televizije (Autoput 22)? Planplus uopste ne ume da pronadje tu adresu, tako da ne vredi ici na taj sajt
Dr Arslanagić Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 (edited) 612 ide do Rodić mega marketa koji je mislim blizupogledaj mapu svih linijaEDIT ili 611, sad nisam siguran Edited April 8, 2012 by Arbeitmann
Аврам Гојић Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 (edited) cek znaci Prva je blizu Rodica? koliko blizu, jel neko zna?edit: senilni deda, napisao Fox Edited April 8, 2012 by Marko M. Dabovic
Dr Arslanagić Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 (edited) cek znaci Prva je blizu Rodica? koliko blizu, jel neko zna?edit: senilni deda, napisao Fox adresa Rodica je Autoput 18, cienim da je tu negdeEDIT, sad sam pogledao na PlanPlus, odmah do Rodica ka NISovoj pumpiEDIT2 ide ti 611 do tamo Edited April 8, 2012 by Arbeitmann
zorglub Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 (edited) Nije do Rodića. Samo 611-icom do Ikarbusa, tj. prve stanice posle novosadskog. U stvari, staje i 711, ali na njega se ne bih oslonio uopšte, vikendom ide na 40min, radnim danom na sat i 25.Edit: Evo, "1" je stanica busa, "2" je FOX. Edited April 8, 2012 by zorglub
Recommended Posts