Jump to content
IGNORED

ADSL

MaRkOMaN

Recommended Posts

Posted
Da, a pre NG sam i obnovio istu akciju. Meni je već povećano akcijom. Sad, pre par minuta mi je skočilo još jednom.
Jel kasno da im ja sad trazim da mi povecaju? Traje li ta akcija jos..
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

72

• nbg4ever

65

• Anonymous

43

• teacher

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Jel kasno da im ja sad trazim da mi povecaju? Traje li ta akcija jos..
Nemam pojma. Mislim da je do 15. januara, ali proveri to sa njima.
Posted (edited)
Da, a pre NG sam i obnovio istu akciju. Meni je već povećano akcijom. Sad, pre par minuta mi je skočilo još jednom.
Moze malo detaljnije oko te akcije za mene neukog? Kakva je procedura, sta se/ da li se placa, koliko itd?Ja sam na mrtvih 1mbps vec 100 godina, ne mogu preci na SBB nikako... Edited by monstrum
Posted
Moze malo detaljnije oko te akcije za mene neukog? Kakva je procedura, sta se/ da li se placa, koliko itd?
Potpišeš ugovor na 2 godine, dobiješ godinu dana duplu brzinu. Potpišeš na 1 godinu, dobiješ pola godine.
Posted

Traje jos. Bar na sajtu stoji. Ugovor na 2 godine, 3 meseca gratis i godinu dupla brzina. Ima i 12 meseci ugovor, 6 mesecu veca brzina.Zvacu sutra da proverim detalje tipa da li gubim sadasnjih 10% popusta i sl. Da ne bi tebe promaklo bi mi ovo. Zahvaljujem.

Posted

Hm, ja nisam potpisao nikakav ugovor. Pre jedno 3 meseca sam ih zvao jer sam imao neki problem sa pingom, i tad su mi ponudili to besplatno povecanje brzine, u sklopu neke njihove akcije, sta li. Zato sam i pitao, da znam da li da ocekujem opet :)

Posted
Meni upravo duplirali ADSL na Orionu.
Kod mene kita, isto Orion. I usput receno, poludecu, ne mogu da skinem jedan najobicnije fajl, nebitno da li sa share-a, megauploada, sa bilo cega, ne mogu. Primetio sam da mi svakih u proseku pola sata, nestane signal na par sekundi ili vise, sto je dovoljno da se download zaustavi i onda PONOVO i PONOVO i PONOVO...Imam neki "ab" rooter i imam jos neki TP link u koji se prikljucuje ovaj ab rooter, kog sam inace menjao nedavno jer je stari otisao. Znaci, gubim kosu koliko se nerviram. Prvo sam mislio da je to zbog praznika, svi su na netu, pa koci, pa sam mislio da je to rapidshare-a, a sad vidim da ja lepo gubim signal svakih pola sata u proseku i da mi download zbog toga stane i ne nastavlja kad se signal vrati. U 3LPM.
Posted

heh, ladno duplirali. ne bih ni provalila da nisam procitala ovde.

Posted

Kakve su jajare ovi iz Oriona, ne mogu da verujem. :lol: Zovem sad, pitam u vezi akicje potpisivanja ugovora bla bla, kaze mi batica od 1. februara vam se povecava brzina na 1.5mbps nezavisno od bilo kakvih akcija. A mi stari korisnici Sezampro-a (koristim vec skoro 4 godine) ne mozemo da potpisemo taj ugovor na godinu/dve i dobijemo povecanje brzine. I to mi je nagrada za vernost. angry.gifUzeo bih ja rado kablovski SBB, ali vec par godina im ne placam kablovsku. :lol:

Posted

Ni meni nisu digli na lelekomu.

Posted

Telekom vise nikad! Cekam 2 godine da se smiluju i povecaju brzine i oni sa 1 Mb dibnu na 1.5 :isuse: I to sve 1300 dina bez pdv. Predjoh nazad na IKOM. Za 1600 din imam 2 Mb plus uracunatu kablovsku TV (koja je 800 u pretplati). Racunica vise nego jednostavna. Plus mi pola januara i ceo februar gratis :wub: Posle gratis promotivog perioda eto mene na visem paketu - 2200 din, u cenu uracunata kablovska, digitalna, HBO paket i net od 4Mb. Za te pare bih placao do sada (i jesam) samo kablovsku + adsl od 1Mb. Da nije tuzno bilo bi smesno.

Posted
Telekom izgleda uranio sa dizanjem brzine... Beše ono najavljeno za februar, ali, evo već sad mi je povećano... Bilo nekad manje od 2...1107249730.png
um...1108113316.png
Posted (edited)
um...1108113316.png
Kelt?Sta je ovo?Koji je to paket? :o Edited by eye of the beholder
Posted

Cekajte a jel bese click 4 ne povecavaju download vec samo upload?