Jump to content
IGNORED

Alternativni soping vodic kroz Beograd

morgana

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Nova prodavnica, Svetogorska 35 ili 37, nisam sigurna, moze da se nadje svasta nesto fenomenalno i originalno, a nije previse skupo, mada za neke modele treba imati i malo hrabrosti. Pretpostavljam da se nekoliko kreatora, verovatno mladjih, skupilo i otvorilo svoj prodajni prostor, ako neko zna nesto vise... Vecina stvari su just :wub:

Posted

Bila ja u toj radnji usput prosle nedelje, i dosta je to simpaticno, ali - preskupo. Ako neko oce da da 5 i po iljada za simpaticnu-ali-nista-posebno suknju s krivim savovima, neka, ja necu. Hej, to je 70 eura!!! To je isto kao u Slicu, sve ko neki studenti i neafirmisani umetnici, a naplacuju krpicke ko surovi profesionalci. Preskocicu, hvala.

Posted

stvar ukusa i izbora, ja bih pre dala toliko para na originalnu suknju nego na "firmiranu" zara ili mango krpicu. slazem se da ima i preskupih stvari, nekih haljina od par desetina i kusur hiljada dinara, ali moze da se iskopa i nesto originalno i otkaceno za 3-6 hiljada...

• 2 weeks later...
Posted

jel zna neko žemsko gde ima da se kupi rajsferšlus od 17cm, metalni? Pukao na farmerkama a rajsferšluždžije ne znaju gde ima da se nabavi (ima 16, 18, 17.5 ....) :rolleyes:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

mnogo simpaticna radnja sa majicama (i jos nekim stvarcicama) mladih, mozda i alternativnih bg modista u onom isprdku od kao trznog centra u macvanskoj, blize narodnoj biblioteci. cene pristojne.

Posted
jel zna neko žemsko gde ima da se kupi rajsferšlus od 17cm, metalni? Pukao na farmerkama a rajsferšluždžije ne znaju gde ima da se nabavi (ima 16, 18, 17.5 ....) :rolleyes:
Valjda nisi do sada isao razrajsferslusan (ako jesi, mozda sam te i srela :P), ali zar to ne moze da sredi ona teta sto ce da usiva? Cini mi se da tih 17.5-18 moze da se nasteluje pa da bude valjano.
Posted

gde mogu da se kupe kvalitetne jednobojne majice u raznim bojama?

Posted

ovo pitanje nije baš sritno pozicionirano na alternativnom vodiču (osim ako ne tražih kvalitetne majice s rupom, lancem i katancem raznih boja :D ). anyway, nisi naglasio zimske ili ljetne i u kojoj cjenovnoj kategoriji. kako bilo, meni su ove H&M-ovske ok.

• 2 weeks later...
Posted

super su suknje :)koliko kostaju (od-do)?

Posted

U Softver stigla prolecna kolekcija u roze, plavoj, srebrnoj, braon i ostalim necrnim bojama. Tek ponesto crno. U manekenskim brojevima 38, pa ko stane, stane.

Posted

je l zna neko gde u beogradu mogu da se kupe majice sa šaljivim natpisima? ... ali gotove, već napravljene...