kgmr Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 treba mi ovakva bluza, da li znate gde bih mogla da nadjem nesto slicno, u bgdu? ne mora da bude alternativno, stavise
darling Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 h&m ima dosta stvari od ovog materijala sto lici na neopren. probaj tamo.
kgmr Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 aj, hvala :) baš ću da svratim. imam neoprensku jašu, odlicna je, ali sad nemam bolju fotku od ove:
darling Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 (edited) opet sam studirala tvoju majicu. neces naci ovako lepu u hm, ni slicnu. odakle je? al opet, toliko je jednostavna da ce ti je za jedan dan sasiti vredne ruke neke spretne svalje, i to za mali novac. jedini je problem materijal, a mozda nije cak ni on?! kako drzis smer kad nosis tu jaknu, jel imas periskop? Edited November 20, 2014 by darling
maheem Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 i ovde si prelepa a sto ne narucis tu maju direktno? mrzak mi je aliexpress pa bih da pitam gde se kod nas kupuju balaklave?
kgmr Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 opet sam studirala tvoju majicu. neces naci ovako lepu u hm, ni slicnu. odakle je? al opet, toliko je jednostavna da ce ti je za jedan dan sasiti vredne ruke neke spretne svalje, i to za mali novac. jedini je problem materijal, a mozda nije cak ni on?! kako drzis smer kad nosis tu jaknu, jel imas periskop? :D evo je na kolegi: i ovde si prelepa a sto ne narucis tu maju direktno? mahime, laskavče. volim. to je fotka sa sajta neke domaće modne fotografkinje, nemam predstavu koja je majica i odakle je.
Frile Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 mrzak mi je aliexpress pa bih da pitam gde se kod nas kupuju balaklave? iglusport
Takeshi Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 (edited) to je fotka sa sajta neke domaće modne fotografkinje, nemam predstavu koja je majica i odakle je.koleginice su ti obe, i model i fotograf, pa mozes da ih pitas direktno. -_- Edited November 21, 2014 by Takeshi
Takeshi Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 ijuft. jesi i ti koleginica? zamalo da budem. ^_^ aj pitacu za bluzu
maheem Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 iglusport thanx, skupoća. ipak će da radi aliexpress :S
Takeshi Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 imaju u intersportu neke obicne crne. ali je otovoreno celo lice. tebi treba samo prorez oko ociju?
maheem Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 imaju u intersportu neke obicne crne. ali je otovoreno celo lice. tebi treba samo prorez oko ociju? ja bih obe. overiću intersport u merkatoru
Frank Pembleton Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 i ovde si prelepa a sto ne narucis tu maju direktno? mrzak mi je aliexpress pa bih da pitam gde se kod nas kupuju balaklave? Ima verovatno i po army shopovima....
Recommended Posts