gervasius twinkleminkleson Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 meni je bash super epizoda. posle the constant najbolja u ovoj sezoni. a i michael mi je ok lik. ima mnogo iritantnijih u seriji, ali se, thank god, ne pojavljuju previshe u zadnje vrijeme.
Weenie Pooh Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dakle, 1 Ostrvo sprečava pištolje na Menhetnu da opale, i spašava od smrti ljude koji se zakucaju kolima u betonski zid?Ovo je major plot development. Sad svaka sledeća nelogičnost i začkoljica može da se ispravi divine intervencijom Ostrva.All Ostrvo!(<_<)
Weenie Pooh Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 @mandingo Nema nikakvog smisla da su Others ubili Miru i Karla. Zašto bi Aleks njima vikala "Ja sam Benova ćerka!" kad je poznaju? Ona očigledno misli da je to neko od ljudi sa broda, i da hoće da je zarobe da bi imali čime da ucenjuju tatu joj. Mi ipak ne znamo koliko je njih iskočilo one noći iz helikoptera.BTW, ne bi me iznenadilo da je Ben poslao Aleks u ruke ljudi sa broda samo da bi oni (pogrešno) mislili da imaju adut u pogađanju sa njim, dok je njemu u stvari potpuno svejedno šta će biti sa njom...
mandingo Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 @WP Pomislio sam na "ljude sa broda" ali mi je to manje logicno iz 2 razloga: 1. Otkud Ben zna da ce oni biti bas tamo i bas tada da im spreme sacekusu. 2. U medjusobnoj internoj komunikaciji "ljudi sa broda" nisu pomenuli da je jos neko od njih na ostrvu. Ne znam, nije nemoguce da ispadne takvo scenario. U svakom slucaju ovo je taj cliffhanger, koji treba da bude predmet diskusije i raznoraznih teorija za vreme pauze, i ako je od Losta - malo je.
gervasius twinkleminkleson Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 u prosloj (ili pretprosloj) epizodi vidjeli smo da je lupides otisao sa broda helikopterom - moguce da je prevezao josh nekoga na ostrvo. a u ovoj epizodi smo vidjeli da su ovi sa broda vrlo dobro naoruzani (i kad smo vec kod toga - super mi je scena gadjanja glinenih golubova iz kalashnjikova, ili chega vec :D )tako da - prilicno sam siguran da su miru ubili freighties.
Weenie Pooh Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 (edited) @Mandingo, možda Ben zna da su oni tamo jer mu je Ostrvo reklo? To je novo univerzalno objašnjenje za sve, od ove epizode pa na dalje. Volt je porastao zbog Ostrva, Hurley je dobio na lutriji voljom Ostrva, crni dim je Ostrvo...@Gervasius, WTF je sad pa Lupides?BTW, ni u kom slučaju nisam stručnjak, ali mi je to gađanje glinenih golubova iz (polu)automatskog oružja izgledalo kao notorna glupost. Sve to što ispaljuje rafale bi trebalo da je ekstremno neprecizno na iole veće razdaljine. (Da ne ulazimo sad u to čemu uopšte služi "lanser glinenih golubova" na tom brodu...) Edited March 21, 2008 by Weenie Pooh
gervasius twinkleminkleson Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 (edited) nisam siguran sta me pitas... ne znash ko je lupides ili mislish da je on nebitan? ili...?stvarno nisam shvatio...ili je u pitanju to sto se on preziva lapidus :D Edited March 21, 2008 by gervasius twinkleminkleson
Weenie Pooh Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 (edited) Nisam znao na koga misliš, sad tek vidim na lostpedia.com da je to Frank the pilot...Inače, takođe sam otkrio da je ona pesma koju Majkl čuje dva puta u epizodi ("It's Getting Better") od istog autora kao i "Make Your Own Kind of Music" koju Desmond pušta na početku druge sezone. Lostpedia browsing beats spremanje ispita samo tako...Trivia: Pred kraj epizode, prokomentarisao sam kako Karl izgleda "kao neki Luke Skywalker sa tom glupom frizurom". Neposredno posle toga, on je dodao "I have a bad feeling about this", što je jedna od catchphrases iz Star Wars filmova :D Edited March 21, 2008 by Weenie Pooh
freakns Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 meni je ovo sve postalo toliko dosadno da nemam vise snage ni da komentarisem... a i tacno ce me boleti kurac da skidam nove epizode... tako da me nema makar do kraja 5. sezone, ako ne i nadalje posto mi je stvarno ponestalo mazohizma da gledam dalje izivljavanje scenarsta kojima ponestaje ideja...over & out <_<
luba Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 u prosloj (ili pretprosloj) epizodi vidjeli smo da je lupides otisao sa broda helikopterom - moguce da je prevezao josh nekoga na ostrvo. a u ovoj epizodi smo vidjeli da su ovi sa broda vrlo dobro naoruzani (i kad smo vec kod toga - super mi je scena gadjanja glinenih golubova iz kalashnjikova, ili chega vec :D )tako da - prilicno sam siguran da su miru ubili freighties. vidi se da niste cerke jedinice.posle onog pogleda koji je benri uputio karlu, ne bi me nimalo zacudilo da su pucali adersi.mnogo mi je kul said drukara. znam da nista nece vratiti analusiju, ali volim kad ovaj pati.a par nekih detalja kao da je izaslo iz y the last man.
morgana Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 (edited) Dakle, 1 Ostrvo sprečava pištolje na Menhetnu da opale, i spašava od smrti ljude koji se zakucaju kolima u betonski zid?pa nista novo, can't change the future rece i faradej kad mu je dezmond dosao u posjetu. krajnji ishod se ne mijenja, premda je dozvoljeno do njega doci na razlicite nacine, kao i u slucaju carlijeve smrti. moguce je, dakle, da korpulentni gej zna da ce majkl da prezivi do nekog buduceg momenta, cime je onda, opet imajuci u vidu taj konkretan momenat u buducnosti, iskljuceno da ce da se samoubije. nazalost, jer je davez.edit: tj postoje kljucni momenti i relativna sloboda u nacinu dolaska do njih.mozda.edit: ako pisem poslije 23h, zanemarite formulaciju. hvala. Edited March 24, 2008 by morgana
eye of the beholder Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 (edited) Ma u ovoj Majklovoj epizodi sve je to lepo upakovano i moze da se nadje neka logika...ali kako "others" setaju sa/na ostrvo bez posledica.Kako je onaj balon (Henri Gale) dosao na ostrvoi kako je Dezmondov brod* dosao na ostrvo* OK bilo je nevreme/oluja i onda se nasao na ostrvu.To znaci da se neko/nešto nađe oko ostrva kada mu se približi počinje nevreme tj. neki anomaliski proces koje ili odvrati ili ubaci ili ...A ako je Kahanablizu ostrva, gde je "nevreme"? Edited March 25, 2008 by eye of the beholder
kgmr Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 uh, said je i dalje najwub. ispravio je kosu.drugo, ima li negde na netu neki kvalitetan kviz 'koji ste lost lik' ili slican?
luba Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 uh, said je i dalje najwub. ispravio je kosu.drugo, ima li negde na netu neki kvalitetan kviz 'koji ste lost lik' ili slican?konacno, jej!a sta kazes na mog novog omiljenog, faradeja? jel da da je wubic?a kvizovi, kolko hoces123nisam htela nijedan da radim, sta ako, nedajboze, ispadnem majkl ili neko bljak.
Leonina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 nisam htela nijedan da radim, sta ako, nedajboze, ispadnem majkl ili neko bljak. <_< Obrni okreni ista familija...
Recommended Posts