mraki Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 (edited) Ajde, javi utiske kad stigne. Naručih i ja ove sluške pa šta bude, dvoumio sam se između tog i slim modela. Nadam se samo da će stići u nekom razumnom roku, pošto u zadje vreme baš imam loša iskustva. Edited April 17, 2018 by mraki
Moća Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Na carini je prosek dve nedelje ako te interesuje. Danas mi stigao sat koji je na carinu stigao 4.aprila.
mraki Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Ja otvorio dispute za dve stvari, prošao onaj rok od 2 meseca. Jednoj se gubi trag 8.3. kad je stigla na carinu, a drugoj i ranije.
maheem Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Pitanje u vezi infrared slušalica: imam dvd sistem sa dva para infrared sluški. Jedan par je crko pa me zanima ako kupim bilo koje infrared sluške da li će one raditi sa ovim sistemom?
Tresko Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Od bluetooth zvučnika najbolji su Beats PILL Plus.
Frank Pembleton Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 1 hour ago, Tresko said: Od bluetooth zvučnika najbolji su Beats PILL Plus. I koštaju jedno 150-170€? BTW, meli izgleda da su ti zvučnici najkopiraniji među ovim kinezima...
Tresko Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 41 minutes ago, Frank Pembleton said: I koštaju jedno 150-170€? BTW, meli izgleda da su ti zvučnici najkopiraniji među ovim kinezima... Manje-više toliko. Pa da, kopiraju ih besomučno. I slušalice i zvučnike.
ToniAdams Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 uzeo bih par aktivnih zvucnika, al da imaju i blutut vezu. ima li neko preporuku?
renne Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 27 minutes ago, ToniAdams said: uzeo bih par aktivnih zvucnika, al da imaju i blutut vezu. ima li neko preporuku? HIFI ili komp
Ras Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 2 hours ago, ToniAdams said: uzeo bih par aktivnih zvucnika, al da imaju i blutut vezu. ima li neko preporuku? KEF LS50 wireless
Indy Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Mislim da zavisi da li je Bluetooth ili Wi-Fi (ti zvučnici imaju i wired tj Ethernet opciju). Naravno imaju i optical opciju... Mislim da daju puno toga, ali su preskupi (barem ovde u AU).
Ras Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Nisam ih nikada ni probao u toj bežičnoj varijanti, skupi jesu, ali ne trošim svoje pare, već Tonijeve Plus računam da je čovek od stila i da bi mu se dopali. Ako će se koristiti za usputno slušanje mp3 sa telefona, svakako su bacanje para, osim ako ih ima na pretek. Cena za pasivni LS50 je oko 1000€, pa sa tim treba uporediti cenu aktivnog modela, koja osim pojačala ima ugrađen i DAC. Uopšteno, za audio je bitan protok koji obezbeđuju i BT i WiFi. Ne znam na šta se odnose primedbe sa tih foruma, možda na implementaciju baš kod ovog modela.
Indy Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 9 minutes ago, Host said: Nevezano za ovaj model, valjda nije audiofilski ako izmedju nema kabla od 300 evra po duznom metru. Svakako da i tu postoji audiofilska™ opcija (za Ethernet): $10,000 Ethernet cable
Ras Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 (edited) Ako će da pazari nešto jeftinije, uz pristojan kvalitet treba da traži među proizvođačima studijske, da ne kažem "profi" opreme (Behringer, JBL, Yamaha...), ako uopšte ima BT opremljenih aktivnih monitora. Na kraju, BT bežično rešenje može se improvizovati uz BT modul koji bi se pridodao bilo kom aktivnom monitoru. I dalje ostaje nejasno zašto baš BT, umesto rasprostranjenijeg WiFi rešenja? Evo ovde napisano šta je potrebno da audio preko BT bude bar CD kvaliteta: https://darko.audio/2017/03/the-inconvenient-truth-about-bluetooth-audio/ Edited April 21, 2018 by Ras
ToniAdams Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 E, najpre hvala svima. Naravno da je ideja sa blututom da bude samo dodatna opcija. Budući da sam poludigitalni polunomad, mislio sam uzeti par solidnih ne prevelikih aktivnih zvučnika kako bih olakšao situacije prilikom selidbi. Dakle da pojednostavim, šta biste uzeli za recimo nekakvih par stotina do evra, aj da kazem do 500-600? Komotno mogu i 2sistemci, kapiram da mi ne treba više od 40 sati ukupno. Puštao bih sa nekog pristojnog mp3 plejera, imam već gomilu stvari u flac formatu, cedeji ne dolaze zasad u obzir, o vinilu da ne pričam.
Recommended Posts