Indy Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Naprotiv - cim dodje 3opge, treba da spoji ovo sa masters of horror. Jos ako moze da ubaci muzicku pratnju od rane Metallice - ih topika, k'o bombona.Nikakva nije moderacija otkad je ne pretvodi necastivi <_<
batticuore Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Ništa se ti ne boj, bićeš čipovana do decembra 2011.ne brini ti za mene, bolje pazi na svog kucu. zašto je čipovan? @ Indy, ako si gledao film, znas sta tamo kazu za internet i www , dakle, moderacija je mozda ljudolika zasada :D...sad ce da me banuju? :(
batticuore Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Dolje Cip, zivijo Dejl!!! jao empej, jel ti to otkrivas svoju neznu stranu licnosti? :D
Miralem Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 i, sta smo na kraju zakljucili? cipovanje je dobra stvar jer je spc protiv, a batticoure je fasista? jak topik :)
Lezilebovich Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 i, sta smo na kraju zakljucili? cipovanje je dobra stvar jer je spc protiv, a batticoure je fasista? jak topik :)i to sve u roku od danipo. Za
Mp40 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 i, sta smo na kraju zakljucili? cipovanje je dobra stvar jer je spc protiv, a batticoure je fasista? jak topik :)Hrana je losa stvar jer je i Hitler jeo!
batticuore Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 i, sta smo na kraju zakljucili? cipovanje je dobra stvar jer je spc protiv, a batticoure je fasista? jak topik :)sta, ti uleces samo na zakljucak? zanimljiva ti logika....koliko ti koristis rec ''fasista'' moze se svasta pomisliti ma da, batticuore je zapravo samo otelotvorenje satane...
voja i Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ma da, batticuore je zapravo samo otelotvorenje satane... daj jedan spirit, pa nek ide dusa... :D
Miralem Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) sta, ti uleces samo na zakljucak? zanimljiva ti logika....logika je na ppp kaznjiva.koliko ti koristis rec ''fasista'' moze se svasta pomisliti ma da, batticuore je zapravo samo otelotvorenje satane... da, izvini, pogresio sam- ti si klerofasista, a ne fasista. nova si na forumu, pa ne znas da je definicija fasiste sledeca: "svako cije se misljenje malo razlikuje od tvoga. i treba ga obesiti, jer je netolerantan."usput si, da se sportski izrazim, platila danak neiskustvu, te spomenula da verujes u boga. e, to se ovde ne prasta- odmah sledi odmazda u vidu nakacinjanja samozvanih komesara za moral. koji ce te, potraje li diskusija malo duze, na kraju uporediti sa hitlerom i optuziti da si odgovorna za zlocin u srebrenici. tako to ide ovde....tako da ću ostati nečipovan do 2009.pazi samo da ne umres do tada. moracemo da te sahranimo kraj puta, a zagrobni zivot ces provesti u limbu. Edited August 8, 2008 by Miralem
batticuore Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 da, izvini, pogresio sam- ti si klerofasista, a ne fasista. nova si na forumu, pa ne znas da je definicija fasiste sledeca: "svako cije se misljenje malo razlikuje od tvoga. i treba ga obesiti, jer je netolerantan."usput si, da se sportski izrazim, platila danak neiskustvu, te spomenula da verujes u boga. e, to se ovde ne prasta- odmah sledi odmazda u vidu nakacinjanja samozvanih komesara za moral. koji ce te, potraje li diskusija malo duze, na kraju uporediti sa hitlerom i optuziti da si odgovorna za zlocin u srebrenici. tako to ide ovde.nek me optuzuje ko god hoce ovde za sta god hoce... moja je savest mirna kao tiha planinska rečica, srce nežno k'o u srne i hrabro k'o u vuka, a misli smerne, čiste, uzvišene... <_<
Miralem Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ama, ne stavljam nikakvu tacku. samo ti nastavi da odredjujes sta se sme a sta ne, lepis etikete, optuzujes, presudjujes i tako to. :)
melankolic Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 (edited) ... a ti da po defaultu pojasnjavas sta je ko hteo da kaze. Edited August 8, 2008 by melankolic
Buck Naked Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ajaoj u sta se ovo razvilo.. Beda(k). ili vi zaista verujete samo u ovaj ''vidljivi'', materijalisticki svet i jedan zivot od vaseg rodjenja do vase smrti...Naravno da ne. Ja znam da postoji samo vidljivi, materijalisticki svet, i samo jedan jedini zivot.
Recommended Posts