Jump to content

Digitalni anđeo-žig zveri

Featured Replies

Naprotiv - cim dodje 3opge, treba da spoji ovo sa masters of horror. Jos ako moze da ubaci muzicku pratnju od rane Metallice - ih topika, k'o bombona.
Nikakva nije moderacija otkad je ne pretvodi necastivi <_<
  • Author
Ništa se ti ne boj, bićeš čipovana do decembra 2011.
ne brini ti za mene, bolje pazi na svog kucu. zašto je čipovan? @ Indy, ako si gledao film, znas sta tamo kazu za internet i www :blink: , dakle, moderacija je mozda ljudolika zasada :D...sad ce da me banuju? :(

Dolje Cip, zivijo Dejl!!!chipdale3b.jpg

• Author
Dolje Cip, zivijo Dejl!!!chipdale3b.jpg
:wub: jao empej, jel ti to otkrivas svoju neznu stranu licnosti? :D

i, sta smo na kraju zakljucili? cipovanje je dobra stvar jer je spc protiv, a batticoure je fasista? jak topik :)

i, sta smo na kraju zakljucili? cipovanje je dobra stvar jer je spc protiv, a batticoure je fasista? jak topik :)
i to sve u roku od danipo. Za :pera:
Hrana je losa stvar jer je i Hitler jeo!
  • Author
sta, ti uleces samo na zakljucak? zanimljiva ti logika....koliko ti koristis rec ''fasista'' moze se svasta pomisliti :s_d: ma da, batticuore je zapravo samo otelotvorenje satane... :evil:
ma da, batticuore je zapravo samo otelotvorenje satane... :evil:
daj jedan spirit, pa nek ide dusa... :D
sta, ti uleces samo na zakljucak? zanimljiva ti logika....
logika je na ppp kaznjiva.
koliko ti koristis rec ''fasista'' moze se svasta pomisliti :s_d: ma da, batticuore je zapravo samo otelotvorenje satane... :evil:
da, izvini, pogresio sam- ti si klerofasista, a ne fasista. nova si na forumu, pa ne znas da je definicija fasiste sledeca: "svako cije se misljenje malo razlikuje od tvoga. i treba ga obesiti, jer je netolerantan."usput si, da se sportski izrazim, platila danak neiskustvu, te spomenula da verujes u boga. e, to se ovde ne prasta- odmah sledi odmazda u vidu nakacinjanja samozvanih komesara za moral. koji ce te, potraje li diskusija malo duze, na kraju uporediti sa hitlerom i optuziti da si odgovorna za zlocin u srebrenici. tako to ide ovde.
...tako da ću ostati nečipovan do 2009.
pazi samo da ne umres do tada. moracemo da te sahranimo kraj puta, a zagrobni zivot ces provesti u limbu.

Edited by Miralem

• Author
da, izvini, pogresio sam- ti si klerofasista, a ne fasista. nova si na forumu, pa ne znas da je definicija fasiste sledeca: "svako cije se misljenje malo razlikuje od tvoga. i treba ga obesiti, jer je netolerantan."usput si, da se sportski izrazim, platila danak neiskustvu, te spomenula da verujes u boga. e, to se ovde ne prasta- odmah sledi odmazda u vidu nakacinjanja samozvanih komesara za moral. koji ce te, potraje li diskusija malo duze, na kraju uporediti sa hitlerom i optuziti da si odgovorna za zlocin u srebrenici. tako to ide ovde.
nek me optuzuje ko god hoce ovde za sta god hoce... moja je savest mirna kao tiha planinska rečica, srce nežno k'o u srne i hrabro k'o u vuka, a misli smerne, čiste, uzvišene... <_<

Jadan onaj topic kojem Miralem stavlja tacku!

ama, ne stavljam nikakvu tacku. samo ti nastavi da odredjujes sta se sme a sta ne, lepis etikete, optuzujes, presudjujes i tako to. :)

... a ti da po defaultu pojasnjavas sta je ko hteo da kaze.

Edited by melankolic

Ajaoj u sta se ovo razvilo.. Beda(k).

ili vi zaista verujete samo u ovaj ''vidljivi'', materijalisticki svet i jedan zivot od vaseg rodjenja do vase smrti...
Naravno da ne. Ja znam da postoji samo vidljivi, materijalisticki svet, i samo jedan jedini zivot.