Jump to content
IGNORED

Digitalni anđeo-žig zveri

batticuore

Recommended Posts

Posted (edited)

od koga čip ishodi?edit: pppneumatologija -_-

Edited by morgana
  • Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• batticuore

56

• melankolic

24

• Buck Naked

20

• Dionysos

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
od koga čip ishodi?edit: pppneumatologija -_-
Otac - filoSofSin - SrBinSveti Duh - čipTu se negde nalaze i 4S, pa dolazimo do toga da su Srbi Božanski narod.
Posted

to filosof je naravno mamac za forumase poput vas, dragi neistomisljenici ;) blago vama kad se na temu chipovanja ljudi tako i toliko zajebavate...ako, ako, i to je valjda neka kompenzacija straha... :P

Posted (edited)

nova lajna za klizeci start: mala, hoces da se cipujemo?

to filosof je naravno mamac za forumase poput vas, dragi neistomisljenici ;) blago vama kad se na temu chipovanja ljudi tako i toliko zajebavate...ako, ako, i to je valjda neka kompenzacija straha... :P
da znas da jeste. a ti si u necipovanom grozdju, imala si nameru da pokrenes ozbiljnu debatu na temu cipovanja, sa sve 'necu u eu, tamo ce da me cipuju' a napravila sama od nje sprdnju. Edited by MaryPoppins
Posted

Volela bih da se ucipujem u to cipovanje, kako mi se sve vise cini, a i rezultati na poslu na to ukazuju, onaj alchajmer bi da me scepa, pa ko velim kad odeeem i ne mogu vise da se nadjem, da bar deca znaju gde da me pokupe.Samo se brinem 'oce 'l to biti besplatno :oMislim ovo je praktican pogled na stvar, da ne bude zabune kako nisam temu i filozofski promisljala. Jesam.

Posted
nova lajna za klizeci start: mala, hoces da se cipujemo?
- "voleo bih da ti flesujem cip?"- "hoces da sinhronizujemo cipove?"- "svidja mi se softver na tvom cipu"- "nasi cipovi rade na istoj frekvenciji"- "od pogleda na tebe, resetuje mi se cip"- "kada me pogledas, cip mi pregori"...a moze i ona klasicna:- "Sta mislis o cipovanju?"- "Jebe mi se..."- "i meni, ali nisam znao kako da pitam"
Posted
da znas da jeste. a ti si u necipovanom grozdju, imala si nameru da pokrenes ozbiljnu debatu na temu cipovanja, sa sve 'necu u eu, tamo ce da me cipuju' a napravila sama od nje sprdnju.
ne, nisam došla do zaključka da neću u evropsku uniju zato što će tamo da me čipuju, niti sam postavila temu rukovodeći se parolom da neću u eu...topik je krenuo nizbrdo kad je nekolicina muških forumaša iskoristila priliku da počne sa (virtuelnim) muvanjem. mada ni ja nisam cvećka, priznajem. :)
Posted (edited)

"O'š ti overklokujem čip?"Edit: Ne vredi, kad je nešto suđeno... Ja se nadovezao na Dionisa, al ti ulete između.

Edited by Idioteque
Posted
a moze i ona klasicna:- "Sta mislis o cipovanju?"- "Jebe mi se..."- "i meni, ali nisam znao kako da pitam"
za ovu klasičnu :lol: ne gine ti šamar!
Posted
ne, nisam došla do zaključka da neću u evropsku uniju zato što će tamo da me čipuju, niti sam postavila temu rukovodeći se parolom da neću u eu...topik je krenuo nizbrdo kad je nekolicina muških forumaša iskoristila priliku da počne sa (virtuelnim) muvanjem. mada ni ja nisam cvećka, priznajem. :)
ama, to je sasma legitimna potreba i uobicajena praksa na forumima. nego, ne znam za koji ce ti ovaj topik. muvaj se brte, nije greda. al lokalizuj.
Posted

dzabe smo pokusali outsourcing hard core muvanja na karike :D

Posted
ama, to je sasma legitimna potreba i uobicajena praksa na forumima. nego, ne znam za koji ce ti ovaj topik. muvaj se brte, nije greda. al lokalizuj.
vi ste svi ludi! :lol:
Posted
dzabe smo pokusali outsourcing hard core muvanja na karike :D
skinula bagra adminska ljubomorna. pa se sad svi cipujemo.
Posted
za ovu klasičnu :lol: ne gine ti šamar!
probao nesto slicno u RL, prosao bez samara ;)