February 11, 20169 yr kako se pravi ovo strašilo za migrante pitam za druga https://www.youtube.com/watch?v=P4bb12ZfU1o
February 28, 20169 yr Jel jos postoji obaveza da se ima izabranog lekara?Jel bas niko ne zna, mislim da imamo forumasa iz struke?
March 6, 20169 yr primećujem da se pojavljuje sve veći broj muškaraca sa dva prezimena. jel ima neko predstavu o čemu se tu radi?
March 6, 20169 yr Ja znam dvojicu. Generacija 80 +- par godina. Nose prezime oba roditelja. Znam i neke ljude generacija oko 1970tih koja je razmisljala da to uradi sa svojom decom...
March 6, 20169 yr evo gledam fudbal pa ima neki sa dva prezimena, a skoro sam čuo za još jednog, a i neki bivši kolega takođe. španski model
March 6, 20169 yr Braca Milinkovic Savic su rodjena u Spaniji, pa su tamo po lokalnom obicaju dobili dva prezimena. Moj brat je rodjen u Sovjetskom Savezu, pa je dobio otcestvo + prezime, sto kod nas izgleda kao dva prezimena, pa su se roditelji posteno napatili sa birokratijom da mu to izbrisu. Ja sam cuo za tih par primera iz sporta, a nikad nisam licno upoznao nekog takvog.
March 23, 20169 yr Kod mene već godinama 250 kinti, čišćenje svaki drugi dan, pranje jednom nedeljno (tada prebriše i gelendere i sva stakla u ulazu)...